Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Κοιτα , εχω ψωνισει μεσω 39α (με ΑΦΜ φιλου που ηταν παροντας μαζι μου) και σε μεγαλες αλυσιδες ηταν ζητημα δευτερολεπτων να χτυπησει ο ταμιας το αφμ στο συστημα και να γινει η πωληση. Σε σκρουτζομαγαζα τωρα , δεν εχω εμπειρια απο τετοια κατασταση , αλλα γενικοτερα η αισθηση ειναι (απο τις μαρτυριες που ακουμε και διαβαζουμε) οτι θελουν να το αποφυγουν. Ακομα ενας λογος να ψωνισεις απο μεγαλη αλυσιδα κινητο ειναι το after sales support. Δεν λεω οτι ολες οι αλυσιδες ειναι τελειες σε αυτο το κομματι , αλλα οσο ναναι ειναι πιο σοβαρες απο διαφορα σκρουτζομαγαζα , που για να αποφυγουν να ασχοληθουν θα σε στειλουν στο επισημο σερβις και αντε τραβηξου κα βγαλε ακρη μονος σου. Οι δοσεις επισης στις μεγαλες αλυσιδες ειναι ενα επιπλεον κινητρο .

Εγω παντα απο μεγαλες αλυσιδες ψωνιζω , για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αν και το πληρωνουμε το προιον ακριβοτερο... δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δυστυχως.

Όλα αυτά που είπες. Το ανέφερα και παραπάνω. Το να πληρώσω 50-100€ δεν με πειράζει. Αρκεί να ξέρω ότι αν συμβεί το οτιδήποτε θα μπορέσω να πάω στο οποιοδήποτε κατάστημα και να μιλήσω face to face με ένα άτομο και να με εξηπυρετήσει. Οι δόσεις, επίσης, είναι μεγάλη ευκολία αν έχεις σκοπό να τις χρησιμοποιήσεις. Και τέλος, το ότι μέσα σε λίγα λεπτά έχεις τελειώσει με την αγορά σου και δεν έχεις κάνενα θέμα (με τη χρήση του 39α), επίσης για εμένα είναι μεγάλο +.

Η αλήθεια είναι πως επειδή μιλάμε για κινητά, ίσως πάω προς Γερμανό. Μου φαίνεται πως είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορώ να κάνω για αγορά κινητού. Δυστυχώς φυσικό κατάστημα Πλαίσιο δεν έχουμε στην πόλη που ζω. Αν είχαμε θα ήμουν ανάμεσα από αυτά τα 2. Public και Κώτσο για κάποιο λόγω δεν τα εμπιστεύομαι τόσο πολύ. Δεν ξέρω γιατί...

Δημοσ.

Κάτι έγινε με τις τιμές σήμερα στο Πλαίσιο και στο Public. Περισσότερο όμως στο Πλαίσιο που η έκπτωση στο S23 Ultra θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ τίμια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...