Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Αντικατέστησα πρόσφατα στο σύστημα μου πολλά πράγματα. Έβαλα μια rtx 3070 έναν ryzen 5800x έχω 4 ram 32gb 3200mhz κ ένα τροφοδοτικό 750w. Σε psu calculator μου βγάζει ότι χρειάζομαι 700w. Μήπως το τροφοδοτικό δεν βοηθάει στην αξιοποίηση του συστήματος κ έχω θέματα με μη σταθερότητα?

Επεξ/σία από Arismike
Δημοσ.

Το PSU calculator σίγουρα υπερβάλλει, 700w είναι πολλά.

Σε κάθε περίπτωση, ένα ποιοτικό 750άρι είναι υπέρ αρκετό. Και με 600 οκ θα ήσουν. Ποιο τροφοδοτικό έχεις?

Από κει και πέρα, γιατί λες στον τίτλο για drop fps? Έχεις δει κάτι παράξενο στο σύστημά σου από άποψη απόδοσης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι τρέχει από ssd ή κάνα μηχανικό δίσκο;

Xmp είναι ενεργοποιημένο;

Από θερμοκρασίες πως είσαι;

Τα παραπάνω δικαιολογούν πιθανώς το πρόβλημα σου.

Το σύστημα σου σε 100% χρήση ζητάει περί τα 450w. Οτιδήποτε >=600w αρκεί

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

Απο ssd το τρέχω το παιχνίδι! Όσο για το xmp ενεργοποιημένο είναι κ μέσω task manager μου δείχνει ότι τρέχουν 3200 4 dimm. Όσο για θερμοκρασίες η κάρτα 40-50 βαθμούς ο επεξεργαστής 60-70 βαθμούς! Επίσης έχω 6 φαν στο σύστημα+ το μπολερό του επεξεργαστή! 

Να επισημάνω ότι είχα ένα θέμα με τα windows update! Δεν ήταν περασμένο το net Framework αλλά βρήκα την λύση κ έκανα το update 

@nickol-us διάβασα κάπου ότι καλό θα είναι να κλείσεις το xmp profile να κανεις αφαίρεση COS κ μετά να ενεργοποιήσεις xmp profile κ overclock αν έχεις για να bootarei σωστά το σύστημα της ραμ κ το overclock! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε @Arismike το pubg είναι δύσκολο παιχνίδι όσον αφορά τους drivers, πρώτα θα κοίταγα να δω αν έχω τους τελευταίους. Επίσης, ξέρω ότι στις nvidia η αλλαγή driver γίνεται σχετικά απροβληματιστα μέσα από την εφαρμογή της, αλλά θα σύστηνα απεγκατάσταση με ddu και επανεγκατάσταση πριν ασχοληθείς καν με hardware. 

Επίσης μια περιγραφή του ποτέ έχεις fps drop και stuttering θα βοηθούσε. Αν είναι σε αμμοθύελλες miramar πχ, θα σου έλεγα σίγουρα θέμα παλιού - corrupted driver 99%, αν είναι σε smoke-grenades κλπ τότε είναι θέμα μεγάλου φορτίου και θα ξεκίναγα να κοιτάξω xmp κλπ.

Επίσης αν παίζεις σε ultra, ορισμένα settings ζοριζουν την 3070 ακόμα και στα 1080p, δηλαδή μπορεί να μην έχεις θέμα. 

Επεξ/σία από tzavardin
  • Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν παιζεις σε 1080 τοτε 99% ο cpu σου την ακουει

αν εχεις δευτερη οθονη ανοιξε το τασκ μανατζερ και βαλε να φαινουνται ολα τα θρεντς και θα δεις οτι καποια βαρανε 100% οταν εχεις τα drops

πωπω τωρα ειδα ημερομηνιες, εκανα επικη ανασταση 

Επεξ/σία από mandragoraSCR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...