papoys1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, marios10 είπε Aν μου εχουν υποβαλλει μηνυση πως το μαθαινω; περιμενω να με καλεσει αστυνομια; σε τι χρονικο διαστημα αν μου εχει υποβληθει μηνυση θα το μαθω; Μπορείς να πας στην Εισαγγελία και με αίτηση να μάθεις αν εκκρεμεί σε βάρος σου κάποια μηνυση. Το ασχημο είναι ότι αργούν να καταχωρηθούν μπορεί να περάσουν 6-7 και 8 μήνες από την ημερομηνία υποβολής της μήνυσης να φαίνεται τυχόν καταχώριση στο σύστημά τους. Οπότε δεν έχεις κάτι άλλο από το να περιμένεις.
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, marios10 said: ερωτικη ιστορια ειχα μπει στο φεισμπουκ της πρωην μου με τους κωδικους της και απλα επιβεβαιωσα τις υποψιες μου.οτι ειχε μπλεξει με αλλον.μαλωσαμε (χωρις να της πω οτι ειχα μπει στο fb) κατοπιν ειχαμε αρχισει να τα ξαναβρισκουμε.μεχρι και δανεικα 500 ευρω που μου ζητησε της τα εδωσα χωρις πολλα πολλα καπου εκει πηρε χαμπαρι οτι ειχα μπει στο fb και δεν ξερω τι εκανε.με κατηγγειλε;μετα εξαφανιστηκε το μονο που με πηρε τηλ και μου ειπε οτι θα μου τα επιστρεψει τα λεφτα...δεν με πολυενδιαφερει αυτο αλλωστε εχω ξοδεψει πολυ περισσοτερα για παρτη της στο παρελθον το γαμωτο ειναι ρε φιλε,και κερατας και δαρμενος που λενε...κοροιδο νοιωθω με επαιξε ασχημα και απο πανω κινδυνευω και με καταγγελια α.δεν θα σου κανει μυνηση.β και να σου κανει δεν μπορει να αποδειξει τιποτα οχι μονο πρεπει να γινει αρση απορρητου για να δουν ip αλλα δεν μπορει να αποδειξει οτι δεν μπηκε αυτη απο το pc σου ή οτι εχετε το account μαζι.κοινως οτι της ηρθε στο μυαλο απλα το ξεφουρνισε. γελαω ηδη να κανρι μυνηση οτι μπηκε στο fb μου. αν ηταν να κανεις μυνηση με 0 στοιχεια αστα να πανε.εδω ο αλλος σε κλεβει στις αγγελιες και δεν μπορεις να αποδειξεις οτι του τα εκανες καταθεση για κινητο ή οτι δεν παρελαβες και εσυ μου λες θα κανει μυνηση οτι μπηκες στο account της και διαβασες τα pm? 2 1
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, kage είπε Καμιά αξιοπρέπεια!! 1
panosno1com Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, marios10 είπε ερωτικη ιστορια ειχα μπει στο φεισμπουκ της πρωην μου με τους κωδικους της και απλα επιβεβαιωσα τις υποψιες μου.οτι ειχε μπλεξει με αλλον.μαλωσαμε (χωρις να της πω οτι ειχα μπει στο fb) κατοπιν ειχαμε αρχισει να τα ξαναβρισκουμε.μεχρι και δανεικα 500 ευρω που μου ζητησε της τα εδωσα χωρις πολλα πολλα καπου εκει πηρε χαμπαρι οτι ειχα μπει στο fb και δεν ξερω τι εκανε.με κατηγγειλε;μετα εξαφανιστηκε το μονο που με πηρε τηλ και μου ειπε οτι θα μου τα επιστρεψει τα λεφτα...δεν με πολυενδιαφερει αυτο αλλωστε εχω ξοδεψει πολυ περισσοτερα για παρτη της στο παρελθον το γαμωτο ειναι ρε φιλε,και κερατας και δαρμενος που λενε...κοροιδο νοιωθω με επαιξε ασχημα και απο πανω κινδυνευω και με καταγγελια
dbrillis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα, ειμαι το παιδι που σε απατουσε η πρωην σου, παιζει να μου δανεισεις 500 ευρω; Υποσχομαι να μην στα επιστρεψω για να εχεις και εσυ την ηρεμια σου, μη με βλεπεις και στεναχωριεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις