marios10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Aν μου εχουν υποβαλλει μηνυση πως το μαθαινω; περιμενω να με καλεσει αστυνομια; σε τι χρονικο διαστημα αν μου εχει υποβληθει μηνυση θα το μαθω;
andreaspA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Οταν θα σε καλεσει η αστυνομια. Αν ειναι αυτοφωρο θα το μαθεις εντος ωρων. Αν δεν ειναι.... ισως καποια στιγμη το μαθεις. Παιζει και να μην το μαθεις ποτε αν ειναι τοσο ηλιθιος ο λογος που δεν φωναξει ουτε ο εισαγγελεας. Ακουω τελευταια για κατι "εισαι μαλακας" που δεν ασχολειται κανεις πια.
marios10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 oxi δεν ειναι αυτοφωρο ρωταω μηπως υπηρχε κατι στο gov να ενημερωνομουν βρισκω μονο το "ροη μηνυσης" αλλα δεν με αφορα αυτο ειναι για τους δικηγορους εφοσον υποβληθει η μηνυση και μετα για να δουν την πορεια της μηνυσης εγω θελω να δω αν μου εχει υποβληθει
rodosf1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Αν προχωρήσει σε δίκη θα σου έρθει κλητευση από την αστυνομία. Αλλιώς μπορεί να μπει στο αρχείο αν δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε δική, αν δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία κλπ κλπ. 1
marios10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Αν προχωρήσει σε δίκη θα σου έρθει κλητευση από την αστυνομία. Αλλιώς μπορεί να μπει στο αρχείο αν δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε δική, αν δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία κλπ κλπ. ξερεις μηπως περιπου ποσο χρονος μεσολαβει απο την καταγγελια εως την κλητευση της αστυνομιας;
rodosf1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, marios10 είπε ξερεις μηπως περιπου ποσο χρονος μεσολαβει απο την καταγγελια εως την κλητευση της αστυνομιας; εξαρτάται από το φόρτο εργασίας του εισαγγελέα. Οι καταγγελίες και οι αγωγές είπαμε, πολλές πάνε και στο αρχείο. Τελικά περί καταγγελίας ο λόγος είναι;
marios10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, rodosf1 είπε εξαρτάται από το φόρτο εργασίας του εισαγγελέα. Οι καταγγελίες και οι αγωγές είπαμε, πολλές πάνε και στο αρχείο. Τελικά περί καταγγελίας ο λόγος είναι; ερωτικη ιστορια ειχα μπει στο φεισμπουκ της πρωην μου με τους κωδικους της και απλα επιβεβαιωσα τις υποψιες μου.οτι ειχε μπλεξει με αλλον.μαλωσαμε (χωρις να της πω οτι ειχα μπει στο fb) κατοπιν ειχαμε αρχισει να τα ξαναβρισκουμε.μεχρι και δανεικα 500 ευρω που μου ζητησε της τα εδωσα χωρις πολλα πολλα καπου εκει πηρε χαμπαρι οτι ειχα μπει στο fb και δεν ξερω τι εκανε.με κατηγγειλε;μετα εξαφανιστηκε το μονο που με πηρε τηλ και μου ειπε οτι θα μου τα επιστρεψει τα λεφτα...δεν με πολυενδιαφερει αυτο αλλωστε εχω ξοδεψει πολυ περισσοτερα για παρτη της στο παρελθον το γαμωτο ειναι ρε φιλε,και κερατας και δαρμενος που λενε...κοροιδο νοιωθω με επαιξε ασχημα και απο πανω κινδυνευω και με καταγγελια 1
gokuthelegend Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, marios10 είπε κατοπιν ειχαμε αρχισει να τα ξαναβρισκουμε πολύ μεγάλο φάουλ. 6
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, marios10 είπε ερωτικη ιστορια ειχα μπει στο φεισμπουκ της πρωην μου με τους κωδικους της και απλα επιβεβαιωσα τις υποψιες μου.οτι ειχε μπλεξει με αλλον.μαλωσαμε (χωρις να της πω οτι ειχα μπει στο fb) κατοπιν ειχαμε αρχισει να τα ξαναβρισκουμε.μεχρι και δανεικα 500 ευρω που μου ζητησε της τα εδωσα χωρις πολλα πολλα καπου εκει πηρε χαμπαρι οτι ειχα μπει στο fb και δεν ξερω τι εκανε.με κατηγγειλε;μετα εξαφανιστηκε το μονο που με πηρε τηλ και μου ειπε οτι θα μου τα επιστρεψει τα λεφτα...δεν με πολυενδιαφερει αυτο αλλωστε εχω ξοδεψει πολυ περισσοτερα για παρτη της στο παρελθον το γαμωτο ειναι ρε φιλε,και κερατας και δαρμενος που λενε...κοροιδο νοιωθω με επαιξε ασχημα και απο πανω κινδυνευω και με καταγγελια Εχει παει ηδη αρχείο 😂 2 3
andreaspA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, marios10 είπε ειχα μπει στο φεισμπουκ της πρωην μου με τους κωδικους της μεγάλο αμάρτημα! ισόβια στα σίγουρα! Μην αγχωνεσαι. Γλύτωσες απο την κάρχια. Σε καλη μερια πες της και τα 500. Προχώρα παραπέρα! Ειναι ωραία να εισαι εργένης! 1 2
marios10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε μεγάλο αμάρτημα! ισόβια στα σίγουρα! Μην αγχωνεσαι. Γλύτωσες απο την κάρχια. Σε καλη μερια πες της και τα 500. Προχώρα παραπέρα! Ειναι ωραία να εισαι εργένης! σε ευχαριστω φιλε.ακριβως ετσι.δεν με νοιαζουν τα 500.δεν θελω πια τιποτα απο αυτην Μόλις τώρα, marios10 είπε σε ευχαριστω φιλε.ακριβως ετσι.δεν με νοιαζουν τα 500.δεν θελω πια τιποτα απο αυτην την ηρεμια μου θελω μονο 2
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, marios10 είπε ερωτικη ιστορια ειχα μπει στο φεισμπουκ της πρωην μου με τους κωδικους της και απλα επιβεβαιωσα τις υποψιες μου.οτι ειχε μπλεξει με αλλον.μαλωσαμε (χωρις να της πω οτι ειχα μπει στο fb) κατοπιν ειχαμε αρχισει να τα ξαναβρισκουμε.μεχρι και δανεικα 500 ευρω που μου ζητησε της τα εδωσα χωρις πολλα πολλα καπου εκει πηρε χαμπαρι οτι ειχα μπει στο fb και δεν ξερω τι εκανε.με κατηγγειλε;μετα εξαφανιστηκε το μονο που με πηρε τηλ και μου ειπε οτι θα μου τα επιστρεψει τα λεφτα...δεν με πολυενδιαφερει αυτο αλλωστε εχω ξοδεψει πολυ περισσοτερα για παρτη της στο παρελθον το γαμωτο ειναι ρε φιλε,και κερατας και δαρμενος που λενε...κοροιδο νοιωθω με επαιξε ασχημα και απο πανω κινδυνευω και με καταγγελια Σιγά μην δεχομουν πίσω γυναίκα που με.απατησε. 42 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε πολύ μεγάλο φάουλ. Εννοείται γυναίκα που σε απατά την διώχνεις άμεσα!! Αξιοπρέπεια φίλος.. 2
rodosf1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Γλίτωσες πολύ περισσότερα από 500€ μάλλον σε χρήμα και κέρατα. Αθώος ο κατηγορούμενος! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις