imarobot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Λοιπόν εξού η απορία μου, είμαι σε αναζήτηση smartwatch και δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το 9. Να πω κάπου εδώ ότι είναι το πρώτο μου smartwatch και απλά ήμουν της λογικής να έπαιρνα κάτι το οποίο μπορώ να το κρατήσω χρόνια και αυτό που με προβληματίζει με το SE είναι ότι κυκλοφορεί ήδη έναν χρόνο στην ίδια τιμή οπότε δεν νομίζω οτι αξίζει το κοστος. Τώρα όσον αφορά τα παραπάνω χαρακτηριστικά υγείας που έχει το 9 δεν νομίζω να τα χρησιμοποιήσω ιδιαίτερα... το μόνο που για εμένα λειτουργεί σαν πλας είναι μεγαλύτερη οθόνη μαζί με την always on display και γρήγορη φόρτιση...
d_gkal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Γνώμη μου είναι να πάρεις το πιο πλήρες. Καλύτερα να έχεις features που δε θα χρησιμοποιησεις παρά να τα ψάχνεις και να μην τα έχεις. Φυσικά παίζει ρόλο και το χρηματικό. Αν ούτως η άλλως φτάνεις στα χρήματα του 9 μη το σκέφτεσαι καθόλου. Άλλη πρόταση που μπορώ να κάνω είναι να δεις το 8. Νομίζω πως δεν έχει μεγάλες διαφορές με το 9
dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, imarobot είπε Λοιπόν εξού η απορία μου, είμαι σε αναζήτηση smartwatch και δεν μπορώ να αποφασίσω αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το 9. Να πω κάπου εδώ ότι είναι το πρώτο μου smartwatch και απλά ήμουν της λογικής να έπαιρνα κάτι το οποίο μπορώ να το κρατήσω χρόνια και αυτό που με προβληματίζει με το SE είναι ότι κυκλοφορεί ήδη έναν χρόνο στην ίδια τιμή οπότε δεν νομίζω οτι αξίζει το κοστος. Τώρα όσον αφορά τα παραπάνω χαρακτηριστικά υγείας που έχει το 9 δεν νομίζω να τα χρησιμοποιήσω ιδιαίτερα... το μόνο που για εμένα λειτουργεί σαν πλας είναι μεγαλύτερη οθόνη μαζί με την always on display και γρήγορη φόρτιση... Από τη μία έχεις ένα που κοστίζει 160 ευρώ και από την άλλη ένα στα 460. Γιατί δεν κοιτάς το GT 4 που κυκλοφόρησε τώρα και είναι πάλι σχεδόν στα μισά ή κάποιο από τα Pro; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από dpolal
imarobot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Γνώμη μου είναι να πάρεις το πιο πλήρες. Καλύτερα να έχεις features που δε θα χρησιμοποιησεις παρά να τα ψάχνεις και να μην τα έχεις. Φυσικά παίζει ρόλο και το χρηματικό. Αν ούτως η άλλως φτάνεις στα χρήματα του 9 μη το σκέφτεσαι καθόλου. Άλλη πρόταση που μπορώ να κάνω είναι να δεις το 8. Νομίζω πως δεν έχει μεγάλες διαφορές με το 9 Αναμένω να δω σε τι τιμές θα κινηθεί το 8 στην black αν το βρω κάτω από το 400 λογικά αυτό θα τσιμπήσω, αλλά αν η διαφορά είναι κάνα 50 δεν αξίζει... 58 λεπτά πριν, dpolal είπε Από τη μία έχεις ένα που κοστίζει 160 ευρώ και από την άλλη ένα στα 460. Γιατί δεν κοιτάς το GT 4 που κυκλοφόρησε τώρα και είναι πάλι σχεδόν στα μισά ή κάποιο από τα Pro; Κάτσε που βρήκες το το SE (2022) στα 160; Δύσκολα να στραφώ σε κάτι εκτός οικοσυστήματος... καθώς θα περιοριστώ σε θέματα λειτουργειών (πληρωμές, iMessage, Spotify). 1
dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, imarobot είπε Κάτσε που βρήκες το το SE (2022) στα 160; Δύσκολα να στραφώ σε κάτι εκτός οικοσυστήματος... καθώς θα περιοριστώ σε θέματα λειτουργειών (πληρωμές, iMessage, Spotify). My bad, λάθος κατάλαβα. Σόρρυ.
NobodyRankXV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάντως πριν λίγες μέρες παρήγγειλα το se 2 από τα καινούργια κατασκευής του 23 , θέλει κάνα μήνα να έρθει απο προμηθευτή. Για την χρήση που το θέλω δεν πιστεύω ότι άξιζε να δώσω + 100 κάτι ευρώ για να πάω στο 8 πόσο μάλλον στο 9. τώρα αν θες να σου μετράει οξηγόνα και καρδιογραφήματα εσύ ξέρεις ;Ρ αν απλά θες ένα ρολογάκι με την τέλεια συμβατότητα με iphone πιστεύω ότι το se είναι υπεραρκετό. Μιλάω πάντα για το 44ρι 1
imarobot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Στις 4/11/2023 στις 12:30 ΜΜ, NobodyRankXV είπε Εγώ πάντως πριν λίγες μέρες παρήγγειλα το se 2 από τα καινούργια κατασκευής του 23 , θέλει κάνα μήνα να έρθει απο προμηθευτή. Για την χρήση που το θέλω δεν πιστεύω ότι άξιζε να δώσω + 100 κάτι ευρώ για να πάω στο 8 πόσο μάλλον στο 9. τώρα αν θες να σου μετράει οξηγόνα και καρδιογραφήματα εσύ ξέρεις ;Ρ αν απλά θες ένα ρολογάκι με την τέλεια συμβατότητα με iphone πιστεύω ότι το se είναι υπεραρκετό. Μιλάω πάντα για το 44ρι Το βρήκα το 44 το SE δίπλα στο 9 σε γνωστή αλυσίδα και με χάλασαν τα bezel του χαχα .. παρόλα αυτά δεν βλέπεις κάποια μεγάλη διαφορά.
imarobot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, d_gkal είπε με το se μπορείς να μιλήσεις; Ναι κανονικά μπορείς και από εκεί. 2
d_gkal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, imarobot said: Ναι κανονικά μπορείς και από εκεί. Άρα οι σημαντικές διαφορές τους ποιες είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα