Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
έχω το laptop ASUS X550VX-XX015D και μερικά πλήκτρα δεν λειτουργούν.
Έχω βρει απο Ελλάδα ανταλακτικά αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν θα ταιριάζουν με το δικό μου μοντέλο μιας και η περιγραφή τους δεν αναφέρει το δικό μου laptop.
Ενδεικτικά τα παρακάτω sites που βρήκα

Στο πρώτο link κοστίζει 5 ευρώ( περίεργο, πολύ χαμηλό) ενώ στα υπολοίπα links, κοστίζει πάνω απο 19 ευρώ. Θέλω να το αλλάξω μόνος μου το πληκτρολόγιο

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
Στις 3/11/2023 στις 10:48 ΜΜ, analysis είπε

Θέλω να το αλλάξω μόνος μου το πληκτρολόγιο

To έχεις ξανακάνει? Εάν άσχετος πας να ζεστάνεις ABSFR40 θα το κάνεις σαν τα κύματα του Δούναβη... η μόνη σωστή επιλογή από επάνω είναι αυτή https://www.itsys.gr/pliktrologio-elliniko-laptop-asus-x550-x552-x550ze-x550ca-x550jd-x550cc-x550vc-a550v-r510v-c-silver-90nb00t1-r31uk0-kod-40394grpalm-html

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Zulualert είπε

To έχεις ξανακάνει? Εάν άσχετος πας να ζεστάνεις ABSFR40 θα το κάνεις σαν τα κύματα του Δούναβη... η μόνη σωστή επιλογή από επάνω είναι αυτή https://www.itsys.gr/pliktrologio-elliniko-laptop-asus-x550-x552-x550ze-x550ca-x550jd-x550cc-x550vc-a550v-r510v-c-silver-90nb00t1-r31uk0-kod-40394grpalm-html

ΕΕίπα ότι θέλω να το κάνω μόνος μου γιατί από το βίντεο φαίνεται πως η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη.

Ίσως να μην το επιχειρήσω;

Δημοσ.

το υλικό κατασκευής του λαπτοπ είναι άθλιο και αλλοιώνονται οι ιδιότητες του σε υψηλή θερμοκρασία, ειδικά στην δομή του keyboard στο πλέγμα όπου μπαίνουν τα πλαστικά stop που κρατούν το πληκτρολόγιο στην θέση του είναι περισσότερο αδύναμη, take your chances αφού θες να δοκιμάσεις έτσι και αλλιώς δεν θα βρεις τεχνικό να ασχοληθεί ή τα εργατικά δεν θα συμφέρουν να το δώσεις κάπου να στο αλλάξουν, οι πιθανότητες αν ζεστάνεις παραπάνω από όσο πρέπει και να πάρει μια ελάχιστη τάση είναι μεγάλες και μετά ούτε υπάρχει περίπτωση να έρθει και ούτε να κάτσει σωστά το πληκτρολόγιο, αν από την άλλη δεν ζεστάνεις αρκετά,  δε θα βγαίνει ή δε θα κολλά το stop κοκ, κατα τη γνώμη μου πάρε ένα έτοιμο top deck και κάνε τη δουλειά σου σωστά, που και πάλι θέλει προσοχή, μη κόψεις κάποιο ribbon κλπ 

Δημοσ.

Δοκιμασε μια φορα αν με το καινουριο πληκτρολογιο θα ειναι ενταξει,εμενα με ιδιο laptop δε μου δουλευαν μερικα πληκτρα εβαλα καινουριο και παλι δε δουλευανε τα ιδια τα πληκτρα.Θελει πολυ προσοχη στο να το βγαλεις σωστα ωστε να μπορεσει να κουμπωσει το καινουριο,εγω χρεισιμοποιεισα και λιγο logo οπου χρειαστηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...