Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια τράπεζα συμφέρει για δανειο για καινούργιο αυτοκίνητο;;

Εγώ συνεργάζομαι με την eurobank μισθοδοσία κτλ

Συμφερει καποια αλλα με χαμηλο επιτόκιο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσότεροι πάντως κανουν χρηματοδότηση μέσω της αντιπροσωπείας. Δεν έχω ακούσει κάποιον στην Ελλάδα να πάρει μόνος του δάνειο για αυτοκίνητο, ενώ στο εξωτερικό γίνεται. Οι τύποι χρηματοδότησης συνήθως είναι ένας που δίνει η κεντρική (π.χ. η Volkswagen δίνει με 4% επιτόκιο, τυχαίο νούμερο) η οποία ειναι ίδια ανεξαρτήτως αντιπροσωπείας και ο δεύτερος η χρηματοδότηση που δίνει ο αντιπρόσωπος που έχει κάποια άλλη συμφωνία με τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση, για να δεις τι σε συμφέρει, θα πρέπει να ζητήσεις αναλυτική κατάσταση των χρηματοδοτικών σου επιλογών για να δεις ποιο είναι το τελικό κόστος. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.

Και γω από αντιπροσωπεία μιλάω,δεν είπα ότι θα ζητήσω μόνος μου,

Απλά αν κάποιος το έχει  ψάξει πρόσφατα να πει ποια τράπεζα συμφέρει 

Δημοσ.
2 hours ago, dexs7 said:

Εχω την εντυπωση οτι η καθε εταιρια συνεργαζεται με συγκεκριμενη τραπεζα και οχι οποια θελεις εσυ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dexs7 είπε

Ποια τράπεζα συμφέρει για δανειο για καινούργιο αυτοκίνητο;;

Εγώ συνεργάζομαι με την eurobank μισθοδοσία κτλ

Συμφερει καποια αλλα με χαμηλο επιτόκιο;;

με τα σημερινά επιτόκια ΚΑΜΙΑ.....σε 5 χρόνια θα έχεις ένα όχημα που θα έχει χάσει σχεδόν 50% τις αξίας του ενώ θα έχεις πληρώσει σχεδόν 20% παραπανω από την τιμή αγοράς χωρίς δάνειο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε αυτοκινητοβιομηχανια έχει δικιά της "τραπεζα" κ απο 2 3 χρηματοδοτησεις..   αν δεν έχεις προκαταβολή ή big ballon τελευταία δόση  θα φτάσεις επιτόκιο καταναλωτικού π δινουν κ οι μαντραδες(10 13%)

Γοογλαρε Χρηματοδοτικα προγραμματα αυτοκινητων 2023 

Προτείνω νισσαν αυτόν τον μήνα έχει-4κ εκπτωση 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
11 hours ago, dexs7 said:

Απλά αν κάποιος το έχει  ψάξει πρόσφατα να πει ποια τράπεζα συμφέρει 

Αν η χρηματοδότηση γίνει μέσω αντιπροσωπείας τότε θα είναι με την τράπεζα που συνεργάζεται, δεν επιλέγεις εσύ με ποια τράπεζα θα συνεργαστεί η αντιπροσωπεία.

Επίσης οι τράπεζες κατά κανόνα ΔΕΝ σε χρηματοδοτούν απευθείας για αγορά αυτοκινήτου, μόνο μέσω των εμπόρων που συνεργάζονται μαζί τους. Δες αυτό στη σελίδα της eurobank μια και την ανέφερες:

Με δάνειο αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας αποκτάτε αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα σε έναν από τους επιλεγμένους εμπόρους που συνεργάζονται με την Eurobank.

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/daneia/katanalotika/daneio-autokinitou-i-motosikletas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...