Armoral Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 32 ίντσες, 8 bit VA panel, 165 hz, 1000R καμπυλότητα, 1ms, HDR10, 1 x hdmi 2.0, 1 x dp 1.4 και έξοδο ακουστικών στα 249 ευρώ 2 έτη 0 dead pixel εγγύηση Επίσημη ιστοσελίδα Skroutz από 313 - Bestprice από 313 Reviews Spoiler 3
Armoral Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, geomrk είπε ισχυει αυτο που λεει για τα hz? Όχι. Μα είναι δυνατόν εταιρία και καταστήματα να λένε 165hz και αυτός να μιλά για 144; Εκτός αν έδειξες άλλο προϊόν. Αυτό που έχω αναρτήσει από το Skroutz δεν έχει αξιολογήσεις. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από Armoral
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Την εχω σε 27αρα σε ενα συστημα, εχει θεματα, προσωπικα δεν θα την αγοραζα ξανα. Light bleeding αρκετο κυριως στο κεντρο κατω και λιγο πανω, εντονα flickerings σχεδον καθε ημερα απο ενα αν οχι δυο, που θελουν off/on cycle για να σταματησουν, ενα ελαφρυ flickering που φαινεται σε ασπρο φοντο βασικα (πχ παραθυρα browser) συνεχως, λιγο smudging - smearing και ισως ξεχνω και κατι ακομα... 9 5
TsironakosMix Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Τσιμπησα 3 για sim racing build. Αρκετα καλη τιμη. 2
Armoral Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Τσιμπησα 3 για sim racing build. Αρκετα καλη τιμη. Θα φτιάξεις κατάσταση. Τσίμπα και αυτήν που ειναι σε προσφορά 600 ευρω κάτω για να έχεις ανάδραση στο κάθισμα: https://www.websupplies.gr/gaming-chair-cooler-master-synk-x-cross-platform-immersive-haptic-ultra-black-ixc-sx1-k-eu1?q=cooler master synk 😁
manthos_27 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Την εχω σε 27αρα σε ενα συστημα, εχει θεματα, προσωπικα δεν θα την αγοραζα ξανα. Light bleeding αρκετο κυριως στο κεντρο κατω και λιγο πανω, εντονα flickerings σχεδον καθε ημερα απο ενα αν οχι δυο, που θελουν off/on cycle για να σταματησουν, ενα ελαφρυ flickering που φαινεται σε ασπρο φοντο βασικα (πχ παραθυρα browser) συνεχως, λιγο smudging - smearing και ισως ξεχνω και κατι ακομαΠολλα Πολλά προβλήματα αυτά τα μόνιτορ ξεκολλάνε μέχρι και οι οθόνες που έχω διαβάσει.
aionnou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Η 27αρα ξεκολλάει σε τραγικά μεγάλο ποσοστό.. οι 32 σε νορμάλ επίπεδα service.
Vault13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, matrixxx είπε Την εχω σε 27αρα σε ενα συστημα, εχει θεματα, προσωπικα δεν θα την αγοραζα ξανα. Light bleeding αρκετο κυριως στο κεντρο κατω και λιγο πανω, εντονα flickerings σχεδον καθε ημερα απο ενα αν οχι δυο, που θελουν off/on cycle για να σταματησουν, ενα ελαφρυ flickering που φαινεται σε ασπρο φοντο βασικα (πχ παραθυρα browser) συνεχως, λιγο smudging - smearing και ισως ξεχνω και κατι ακομα... Μεσα στην εγγύηση δεν ειναι αυτα;
argosixna Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Τσιμπησα 3 για sim racing build. Αρκετα καλη τιμη. Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα μηπως να περιμενες 3 βδομαδες? προβλεπεται να γινει χαμος φετος με τις προσφορες
prefuse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλλον θα είναι 8bit (και όχι 10bit (8bit+2frc), καλά ούτως η άλλως τα χειρότερα πάνελ βάζουν σε gaming οθόνες αφού γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται τις διαφορές πέρα από τα πολύ προφανείς όπως light bleed, βάζουν και ένα vivid mode και όλα καλά. Ίσως είναι το παρακάτω γιατί με τον κωδικό που έχει, δεν βλέπω κάτι https://www.displayspecifications.com/en/model/71672874 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από prefuse
thanos75x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Τσιμπησα 3 για sim racing build. Αρκετα καλη τιμη. Να driftάρεις ξέρεις; Θέλω ιδιαίτερα ταχύρρυθμα σεμινάρια...
greenpower22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, argosixna είπε προβλεπεται να γινει χαμος φετος με τις προσφορες Ποιος κανει αυτες τις προβλεψεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα