Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, geomrk είπε

image.png.17c8c3b9cd75b55b42cf04f55a086d93.png

ισχυει αυτο που λεει για τα hz?

Όχι.

Μα είναι δυνατόν εταιρία και καταστήματα να λένε 165hz και αυτός να μιλά για 144; Εκτός αν έδειξες άλλο προϊόν. Αυτό που έχω αναρτήσει από το Skroutz δεν έχει αξιολογήσεις.

Επεξ/σία από Armoral
  • Moderators
Δημοσ.

Την εχω σε 27αρα σε ενα συστημα, εχει θεματα, προσωπικα δεν θα την αγοραζα ξανα. Light bleeding αρκετο κυριως στο κεντρο κατω και λιγο πανω, εντονα flickerings σχεδον καθε ημερα απο ενα αν οχι δυο, που θελουν off/on cycle για να σταματησουν, ενα ελαφρυ flickering που φαινεται σε ασπρο φοντο βασικα (πχ παραθυρα browser) συνεχως, λιγο smudging - smearing και ισως ξεχνω και κατι ακομα...

• Like 9
  • Thanks 5
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Τσιμπησα 3 για sim racing build. Αρκετα καλη τιμη.

Θα φτιάξεις κατάσταση. Τσίμπα και αυτήν που ειναι σε προσφορά 600 ευρω κάτω για να έχεις ανάδραση στο κάθισμα:

https://www.websupplies.gr/gaming-chair-cooler-master-synk-x-cross-platform-immersive-haptic-ultra-black-ixc-sx1-k-eu1?q=cooler master synk

😁

Δημοσ.
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Την εχω σε 27αρα σε ενα συστημα, εχει θεματα, προσωπικα δεν θα την αγοραζα ξανα. Light bleeding αρκετο κυριως στο κεντρο κατω και λιγο πανω, εντονα flickerings σχεδον καθε ημερα απο ενα αν οχι δυο, που θελουν off/on cycle για να σταματησουν, ενα ελαφρυ flickering που φαινεται σε ασπρο φοντο βασικα (πχ παραθυρα browser) συνεχως, λιγο smudging - smearing και ισως ξεχνω και κατι ακομαΠολλα

Πολλά προβλήματα αυτά τα μόνιτορ ξεκολλάνε μέχρι και οι οθόνες που έχω διαβάσει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, matrixxx είπε

Την εχω σε 27αρα σε ενα συστημα, εχει θεματα, προσωπικα δεν θα την αγοραζα ξανα. Light bleeding αρκετο κυριως στο κεντρο κατω και λιγο πανω, εντονα flickerings σχεδον καθε ημερα απο ενα αν οχι δυο, που θελουν off/on cycle για να σταματησουν, ενα ελαφρυ flickering που φαινεται σε ασπρο φοντο βασικα (πχ παραθυρα browser) συνεχως, λιγο smudging - smearing και ισως ξεχνω και κατι ακομα...

Μεσα στην εγγύηση δεν ειναι αυτα;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα μηπως να περιμενες 3 βδομαδες? προβλεπεται να γινει χαμος φετος με τις προσφορες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον θα είναι 8bit (και όχι 10bit (8bit+2frc), καλά ούτως η άλλως τα χειρότερα πάνελ βάζουν σε gaming οθόνες αφού γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται τις διαφορές πέρα από τα πολύ προφανείς όπως light bleed, βάζουν και ένα vivid mode και όλα καλά.

Ίσως είναι το παρακάτω γιατί με τον κωδικό που έχει, δεν βλέπω κάτι

https://www.displayspecifications.com/en/model/71672874

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
14 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Να driftάρεις ξέρεις; 
Θέλω ιδιαίτερα ταχύρρυθμα σεμινάρια... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...