ksexilas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας.. Έχω στην κατοχή μου μια LG 55UF8507 η οποία απο τι θυμάμαι μπορεί και να μην εχει κανει αναβάθμηση λογισμικού από τότε που την αγάρασα.. Τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να δω καμια ταινία απο το internet..Δεν μπορεί να την φορτώσει..κολλάει και το you tube και σκέφτομαι οτι μια αναβάθμηση πιθανόν να έλεινε το πρόβλημα..Δεν γνωρίζω βεβαια αν και ο επεξεργαστής της αντέχει για να κάνει κάνει κάτι τετοια.. Δεν κάνει όμως καμία αναβάθμηση..οπότε δεν ξέρω και τι να κανω..??? Μηπως να κοιτάζω σιγά σιγά για καμια άλλη?? Για να δώ κάποια ταινία θα πρέπει να έχω συνέχεια τον υπολογιστή συνδεδεμένο .. Σας ευχαριστώ
Petros Electron Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ksexilas είπε Δεν μπορεί να την φορτώσει..κολλάει και το you tube Μήπως το πρόβλημα ειναι αλλού?. Δηλαδή στην σύνδεση σου?. Αν πχ την εχεις με wifi και χανει το σημα κτλπ. Δοκίμασε με καλωδιο και καλο ίντερνετ εναλλακτικά μπορεις να κανεις και factory defaults και να την ξανα-σεταρεις και να δεις πως παει. Πάντως και εγω που εχω smart με το laptop απο κατω "παίζω μπάλα" με βολευει πολυ περισσότερο απο το WebOs της LG.
ksexilas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Επαναφορά εργοατασιακών ρυθμήσεων δεν εχω κάνει.. Αλλά η τηλεόραση ειναι και με wi fi & κάλωδιο συνδεδεμένη
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Στις 4/11/2023 στις 6:52 ΠΜ, ksexilas είπε Επαναφορά εργοατασιακών ρυθμήσεων δεν εχω κάνει.. Αλλά η τηλεόραση ειναι και με wi fi & κάλωδιο συνδεδεμένη Εγώ θα της έκανα μια επαναφορά, να δω πώς θα πάει. Μετά θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε κάνα tv box, αν θες να της δώσεις μια παράταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα