Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ωραία πλακάκια μπάνιου βγάζει η Samsung τελικά 😆

Πέρυσι και φετος είχε ωραία χρώματα, τα νέα όντως είναι χάλια 😅

20231104_150904.jpg

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, john_ είπε

Αναρωτιέμαι αν αυτά που σου έγραψα τα διάβασες και τα επεξεργάστηκες καθόλου. Κοιτάς το θέμα αγωιστικά στο παρόν και κλείνεις τα μάτια στο μέλλον. Δεν σου έβαλε κανείς το όπλο στον κροταφό να αγοράσεις Exynos, όμως μην υπονομεύεις την προσπάθεια που κάνει η Samsung Electronics, διότι είναι πολύ πιο αξιέπαινο και σημαντικό στο μέλλον, απ όσο νομίζεις στο σήμερα. Είναι επικίνδυνο να λέμε πως οι Exynos είναι άχρηστοι και πρέπει να κλείσει το εργοστάσιο. 

Έτσι απλοικά να σου πω, πως αν η Samsung κλείσει το εργοστάσιο και συμβεί κάτι μεταξύ Κίνας και Ταιβάν (TSMC), θα έχει ως αποτέλεσμα να μην εξάγει chip στη δύση και εσύ όχι μόνο δεν θα έχεις καλά chip σε κανένα προιόν, αλλά δεν θα έχεις κανένα chip στα χέρια σου. 

Περιττό να πω τι κοινωνική και πολιτική κρίση θα ξεσπάσει εαν κάποια κράτη ζουν ξαφνικά στο 2025 και οι υπόλοιποι 20/30 χρόνια πίσω. Εκεί θα έβλεπες τότε πως θα ευχόσουν να είχες τον (-5% απόδοσης) Exynos που κακολογούσες.

Αφου΄αυτή ειναι η πραγματικότητα, τι να κάνουμε???.

Ωριστε κάτσε και διάβασε για τον περσινο Exynos στο S22 Ultra, το οποίο το πληρώνουμε και ακριβότερα απο τους Αμερικάνους.

https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s22-ultra-snapdragon-vs-exynos/

Βαρεθήκαμε τόσα χρόνια εδώ στην Ευρώπη να περιμένουμε το φώς με τους Exynos, τους οποίους η Samsung τους πουλάει χρυσάφι για να έχει παραπάνω κέρδη.

Αφήστε τα ουτοπικά σενάρια και λόγια του αέρα και ψηφίστε με το πορτοφόλι σας.

Εγώ πάντως το ξαναλέω, ότι με κατώτερους Exynos δεν ξανα ασχολούμαι. 1000φορές να χρυσο πληρώνω την Apple στα ίδια λεφτά.

• Confused 1
Δημοσ.
21 hours ago, kinitos said:

συνεχηστε να λετε τετοια να δεις πως αλλαζει και σταματανε τα update 1 χρονο μετα ξανα οπως παλια και αναβαθμιση κρυφη να γινει το κινητο χελωνα ...μην τα λετε δημοσια ....

ναι αλλα δεν τραβαει ... μακαρι να στρωσει ( και η αυτονομια ) και μακαρι να βαλουν και 3 πραγματα 

1.sd slot (ναι δεν θελω δεδομενα στο η μονο στο cloud)

2.radio (ναι θελω ραδιο και οχι μεσω ιντερνετ που κινουμαι και χανω τα μισα)

3.βυσμα ( ναι οκ δεν το χρησιμοποιω αλλα δεν ειμαι παρτακιας πολοι το ηθελαν)

21 hours ago, john_ said:

Οι τεχνολογίες που αναφέρεις δυστυχώς έχουν πεθάνει για τα standard των smartphones. Για τους κατασκευαστές είναι σαν να ζητάς σημερινό high-end λάπτοπ να δέχεται DVD.

Mε εξαίρεση το fm-radio, το Sony Xperia 1 V καλύπτει τις ανάγκες σου για high-end κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.
2 minutes ago, akisk said:

Mε εξαίρεση το fm-radio, το Sony Xperia 1 V καλύπτει τις ανάγκες σου για high-end κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά.

μπραβο στη σονυ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akisk είπε

Ναι αλλά το Sony Xperia 1V ζητάει κοντα 1500ευρώ απο skroutz :D

Ειναι αυτό που έγραψα στον συμφορουμίτη πιο πάνω που έλεγε τα δικά του περι ανταγωνισμού.

Αφήστε τα λόγια και τα ουτοπικά σενάρια περι ανταγωνισμού και ψηφίστε με το πορτοφόλι σας :) 

Δημοσ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις πωλήσεις s24u και s23 με SD vs s24/s24+ και s23fe με Exynos. Ίσως πάρει κανένα μήνυμα η Samsung.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Κουραστήκαμε να περιμένουμε τους ανταγωνιστικούς Exynos χρόνια τώρα.

Γραφεις πολλα τα οποια στο τελος μπερδευουν τους συνομιλητες σου, αυτο μονο αρκουσε για να περιγραψει την κατασταση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Γραφεις πολλα τα οποια στο τελος μπερδευουν τους συνομιλητες σου, αυτο μονο αρκουσε για να περιγραψει την κατασταση...

Μπα, από την αρχή ξεκάθαρος ήμουν με τα περι Exynos,και είναι πράγματα γνωστά στα τεχνολογικά forum εδώ και καιρο.

Απλά ο ένας συνομιλητής το πήγε σε μελλοντικά ουτοπικά σενάρια, που απέχουν από την σημερινή κατάσταση.

Του ανέφερα πιο πάνω και συγκριτικό με τον περσινο exynos στο S22, αλλα άκρα του τάφου σιωπή.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπα, από την αρχή ξεκάθαρος ήμουν με τα περι Exynos,και είναι πράγματα γνωστά στα τεχνολογικά forum εδώ και καιρο.

Απλά ο ένας συνομιλητής το πήγε σε μελλοντικά ουτοπικά σενάρια, που απέχουν από την σημερινή κατάσταση.

Του ανέφερα πιο πάνω και συγκριτικό με τον περσινο exynos στο S22, αλλα άκρα του τάφου σιωπή.

Βλέπω και συνεχίζεται το ίδιο έργο, πρώτα και κύρια να σου πω πως αυτά που λες περί απόδοσης τα ξέρω και τα κατανοώ σε βάθος πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις. Επειδή λοιπόν τα ξέρω χρόνια, γι αυτό δεν δίνω σημασία στα άρθρα που μου στέλνεις που νομίζεις πως θα μου δώσουν "το φως το αληθινό". 

Τώρα επείδη εσύ μυξοκλαις απ ότι φαίνεται και μιλάς με λόγια παιδικά περί ουτοπίας, πάρε εδώ σημερινό άρθρο να διαβάσεις να δεις ποιος ζει τελικά σε ουτοπία:

https://www.voanews.com/a/chinese-general-military-will-show-no-mercy-on-taiwan-independence/7341367.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, john_ είπε

Βλέπω και συνεχίζεται το ίδιο έργο

Συμφορουμίτη, μιας και εσύ συνεχίζεις το ίδιο έργο, ένα πράγμα τελευταίο θα σου πω, και εσύ αν θέλεις συνέχισε τα περι Taiwan.

Του χρόνου εαν τα S24 έχουν Exynos, να αγοράσεις εσύ για να στηρίξεις την Samsung και τα εργοστάσια της.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Συμφορουμίτη, μιας και εσύ συνεχίζεις το ίδιο έργο, ένα πράγμα τελευταίο θα σου πω, και εσύ αν θέλεις συνέχισε τα περι Taiwan.

Του χρόνου εαν τα S24 έχουν Exynos, να αγοράσεις εσύ για να στηρίξεις την Samsung και τα εργοστάσια της.

Καλή συνέχεια.

Βλέπεις λοιπόν πως δεν διαβάζεις καν τι σου γράφουν; Το τι θα αγοράσεις εσύ και εγώ ΔΕΝ έχει σημασία. Σημασία στην αγορά έχει η φήμη, η φήμη είναι αυτή που ανεβάζει και κατεβάζει εταιρείες.

Εαν διασπείρεις φήμες πως οι Exynos είναι άχρηστοι επειδή δεν καλύπτουν εσένα και τα προσωπικά σου θέλω (περί +5% απόδοσης λες και μόνο αυτό μετράει), τότε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς που λέει ο σοφός λάος.

Δεν θέλεις Exynos; Δεν αγοράζεις. Όμως κατάλαβε τη σημασία ύπαρξής του.

Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από john_
Δημοσ.
Στις 3/11/2023 στις 6:39 ΜΜ, Titos301 είπε

το s24+ θα ειναι παρα πολυ καλο απ οτι ξερουμε μεχρι στιγμης αλλα αυτο ακριβως, γιατι να αλλαξει καποιος που το κινητο του τρεχει σαν να το πηρε περυσι..

Δεν τρέχει σαν να το πήρε πέρυσι προφανως. Το ξέρω γιατί είχα το s7 μέχρι που πέθανε και πήρα το s21u . Παρά πολύ παλιό κινητό με τα σημερινά δεδομένα. Ελπίζω τουλάχιστον ότι έχει αλλάξει μπαταρία διαφορετικά όταν το είχα εγώ έβγαζε 2.5 ώρες SOT.

23 ώρες πριν, poulinos είπε

μα για το αυτονοητο.να νιωθει οτι εχει το πιο νεο

Απτό s7 στο s24 δεν θα νιώθεις μόνο ότι έχεις το νέο.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Καλή συνέχεια.

1 hour ago, john_ said:

Βλέπεις λοιπόν πως δεν διαβάζεις καν τι σου γράφουν; Το τι θα αγοράσεις εσύ και εγώ ΔΕΝ έχει σημασία. Σημασία στην αγορά έχει η φήμη, η φήμη είναι αυτή που ανεβάζει και κατεβάζει εταιρείες.

Εαν διασπείρεις φήμες πως οι Exynos είναι άχρηστοι επειδή δεν καλύπτουν εσένα και τα προσωπικά σου θέλω (περί +5% απόδοσης λες και μόνο αυτό μετράει), τότε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς που λέει ο σοφός λάος.

Δεν θέλεις Exynos; Δεν αγοράζεις. Όμως κατάλαβε τη σημασία ύπαρξής του.

Καλή συνέχεια.

Πόσων ετών είστε;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Waiss είπε

Πόσων ετών είστε;

Εσύ πόσο είσαι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...