Crash24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Η Samsung, ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός γίγαντας, φέρεται να ετοιμάζεται για την επόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked, όπου αναμένεται να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy S24. Σύμφωνα με αναφορές κορεατικών μέσων ενημέρωσης, η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024 και θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Οι εικασίες σχετικά με την παρουσίαση της σειράς Galaxy S24 στα μέσα Ιανουαρίου κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Οι γνώστες του κλάδου υποδεικνύουν ότι η Samsung σκοπεύει να επισπεύσει την ημερομηνία παρουσίασης κατά περίπου δύο εβδομάδες σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S23, η οποία παρουσιάστηκε την 1η Φεβρουαρίου του ίδιου έτους. Δεδομένης της παράδοσης της Samsung να διοργανώνει τις μεγάλες εκδηλώσεις της Galaxy Unpacked τις Τετάρτες, η 17η Ιανουαρίου προέκυψε ως πιθανή ημερομηνία για το ντεμπούτο του Galaxy S24. Μέχρι τώρα, αυτές οι εικασίες στερούνταν ουσιαστικών στοιχείων. Ωστόσο, η κορεατική έκδοση Biz SBS φέρεται να επιβεβαίωσε από πηγές του κλάδου ότι η προαναφερθείσα ημερομηνία έχει οριστικοποιηθεί για την εκδήλωση. Είναι ενδιαφέρον ότι η Samsung αποφάσισε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για το λανσάρισμα του Galaxy S24 μετά τη διοργάνωση της προηγούμενης μεγάλης εκδήλωσης Galaxy Unpacked στη Νότια Κορέα, όπου παρουσίασε τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 τον Ιούλιο. Αν και το δημοσίευμα δεν παρέχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra, είναι λογικό να περιμένουμε ότι οι νέες Android ναυαρχίδες του Android θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως από τις 2 Φεβρουαρίου 2024, με βάση τις προηγούμενες κινήσεις της Samsung. Συνήθως, η Samsung ξεκινά τις γενικές πωλήσεις των τελευταίων ναυαρχίδων της την τρίτη Παρασκευή μετά την κυκλοφορία, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν αμέσως μετά την εκδήλωση Unpacked. Επιπλέον το δημοσίευμα υποδηλώνει ότι η πρώιμη κυκλοφορία της σειράς Galaxy S24 είναι μια στρατηγική κίνηση ως απάντηση στην κάτω του αναμενομένου απόδοση του τμήματος ημιαγωγών της Samsung, το οποίο αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Το τμήμα ανακοίνωσε τις πρώτες του ζημίες μετά από 14 χρόνια το 2023, γεγονός που ώθησε τη Samsung να λανσάρει τα αναδιπλούμενα μοντέλα του 2023 νωρίτερα από το συνηθισμένο. Φαίνεται ότι η εταιρεία υιοθετεί παρόμοια στρατηγική για τις ναυαρχίδες της σειράς S στις αρχές του επόμενου έτους. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
VonDoulen Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Εγώ με το S7....μια χαρά είμαι ακόμα....τρέχω τα πάντα εδώ και 7 χρόνια! 3 2 1
Titos301 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, VonDoulen είπε Εγώ με το S7....μια χαρά είμαι ακόμα....τρέχω τα πάντα εδώ και 7 χρόνια! το s24+ θα ειναι παρα πολυ καλο απ οτι ξερουμε μεχρι στιγμης αλλα αυτο ακριβως, γιατι να αλλαξει καποιος που το κινητο του τρεχει σαν να το πηρε περυσι..
Tlykog Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, VonDoulen είπε Εγώ με το S7....μια χαρά είμαι ακόμα....τρέχω τα πάντα εδώ και 7 χρόνια! Και από ασφάλεια... αστακός!... 1
dimkalogiros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόνο το Ultra όμως με Snapdragon.. 😪 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από dimkalogiros 2
nemo1971 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, VonDoulen είπε Εγώ με το S7....μια χαρά είμαι ακόμα....τρέχω τα πάντα εδώ και 7 χρόνια! Και με το Nokia 3310 ακόμα μπορώ να πάρω τηλέφωνο και η μπαταρία του τα σπάει! Υ. Γ. Χιούμορ κάνω...😊
Rubble Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimkalogiros είπε Μόνο το Ultra όμως με Snapdragon.. 😪 θα γελάσουμε.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, dimkalogiros είπε Μόνο το Ultra όμως με Snapdragon.. 😪 Αν και εγώ λυπάμαι γι αυτό, η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμό, είναι σύμμαχος μας. Πρέπει ο Exynos να εμφανιστεί πολύ δυνατός και ανταγωνιστικός.
ardi21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 23 minutes ago, dimkalogiros said: Μόνο το Ultra όμως με Snapdragon.. 😪 Aυτο ειναι σαν να σου λεει η ιδια εταιρεια οτι το Ultra θα εχει οτι καλυτερο και τα αλλα δυο θα ειναι σε δευτερη μοιρα. Το βρισκω λιγο τραγικο. 3
kinitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 26 minutes ago, VonDoulen said: Εγώ με το S7....μια χαρά είμαι ακόμα....τρέχω τα πάντα εδώ και 7 χρόνια! 22 minutes ago, Titos301 said: το s24+ θα ειναι παρα πολυ καλο απ οτι ξερουμε μεχρι στιγμης αλλα αυτο ακριβως, γιατι να αλλαξει καποιος που το κινητο του τρεχει σαν να το πηρε περυσι.. συνεχηστε να λετε τετοια να δεις πως αλλαζει και σταματανε τα update 1 χρονο μετα ξανα οπως παλια και αναβαθμιση κρυφη να γινει το κινητο χελωνα ...μην τα λετε δημοσια .... 13 minutes ago, john_ said: Αν και εγώ λυπάμαι γι αυτό, η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμό, είναι σύμμαχος μας. Πρέπει ο Exynos να εμφανιστεί πολύ δυνατός και ανταγωνιστικός. ναι αλλα δεν τραβαει ... μακαρι να στρωσει ( και η αυτονομια ) και μακαρι να βαλουν και 3 πραγματα 1.sd slot (ναι δεν θελω δεδομενα στο η μονο στο cloud) 2.radio (ναι θελω ραδιο και οχι μεσω ιντερνετ που κινουμαι και χανω τα μισα) 3.βυσμα ( ναι οκ δεν το χρησιμοποιω αλλα δεν ειμαι παρτακιας πολοι το ηθελαν) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, kinitos είπε συνεχηστε να λετε τετοια να δεις πως αλλαζει και σταματανε τα update 1 χρονο μετα ξανα οπως παλια και αναβαθμιση κρυφη να γινει το κινητο χελωνα ...μην τα λετε δημοσια .... ναι αλλα δεν τραβαει ... μακαρι να στρωσει ( και η αυτονομια ) και μακαρι να βαλουν και 3 πραγματα 1.sd slot (ναι δεν θελω δεδομενα στο η μονο στο cloud) 2.radio (ναι θελω ραδιο και οχι μεσω ιντερνετ που κινουμαι και χανω τα μισα) 3.βυσμα ( ναι οκ δεν το χρησιμοποιω αλλα δεν ειμαι παρτακιας πολοι το ηθελαν) Οι τεχνολογίες που αναφέρεις δυστυχώς έχουν πεθάνει για τα standard των smartphones. Για τους κατασκευαστές είναι σαν να ζητάς σημερινό high-end λάπτοπ να δέχεται DVD.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 46 minutes ago, Tlykog said: Και από ασφάλεια... αστακός!... οι μισοι δεν κανουν καν update το κινητο, δεν κανουν update τα apps,περνανε οτι app βρουν στο κινητο και μετα το θεμα ειναι που δεν εχουν πλεον updates. 46 minutes ago, Titos301 said: το s24+ θα ειναι παρα πολυ καλο απ οτι ξερουμε μεχρι στιγμης αλλα αυτο ακριβως, γιατι να αλλαξει καποιος που το κινητο του τρεχει σαν να το πηρε περυσι.. μα για το αυτονοητο.να νιωθει οτι εχει το πιο νεο 1
kinitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, john_ said: Οι τεχνολογίες που αναφέρεις δυστυχώς έχουν πεθάνει για τα standard των smartphones. Για τους κατασκευαστές είναι σαν να ζητάς σημερινό high-end λάπτοπ να δέχεται DVD. δυστηχως ναι αλλα ειδικα τα 2 sd radio δεν ειναι παλια τεχνολογια και το dvd cd αντικατασταθηκε με usb sticks που ειναι κοντα και μακρια αλλα κανεις την ιδια δουλεια ενω με την καταργηση που εκαναν μονο το ραδιο παιζει εστω με ντατα η μνημη ειναι θεμα μεγαλο ... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από kinitos 1
Titos301 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, poulinos είπε μα για το αυτονοητο.να νιωθει οτι εχει το πιο νεο ηθελα και να ξερα αυτο ειναι μονο ελληνικο φαινομενο ή το βλεπουμε και σε αλλες ευρωπαικες χωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα