intruder99 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Εδώ και 7 μήνες είμαι με το OnePlus 9 Pro, το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο από Amazon και μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν μου έχω παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι έχει χειρότερη αυτονομία από το προηγούμενο μου κινητό (Realme 9 Pro+), σε όλα τα άλλα είναι εξαιρετικό. Το θέμα όμως είναι ότι σιγά σιγά αρχίζω να το βαριέμαι γιατί δεν είμαι τύπος που κρατάει ένα κινητό για μεγάλο διάστημα. Συνήθως τα αλλάζω γύρω στον χρόνο. 😋 Τώρα που κοντεύει και η Black Friday λέω μήπως να δω κάτι άλλο. Δεν θέλω να πάω σε κάτι κατώτερο, αλλά δεν θέλω να δώσω και πάνω από 400€ για κινητό. Τι θα προτείνατε στην θέση του OP 9 Pro; Σκέφτομαι το Google Pixel 7 αν το βρω σε καλή τιμή. Γενικά με ενδιαφέρουν οι κάμερες και η μπαταρία. Τα υπόλοιπα έρχονται μετά.
CaptainChris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Όχι , να μην το αλλάξεις, καινούργιο είναι ακόμη.
Mixalisrou69 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάντως γλυκοκοιταζω το 12ρι από τα specs φαίνεται τούμπανο. 2
ostvarivanje Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε Εγώ πάντως γλυκοκοιταζω το 12ρι από τα specs φαίνεται τούμπανο. Και εγώ αυτό περιμένω και σε συνάρτηση με την τιμή που θα έχει θα σκεφτώ αν θα πάω σε 11 ή 12. 1
TechnoState Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ....το 11αρι στα επίσημα κανάλια πώλησης (απευθείας απο την oneplus και απο το δίκτυο- αλυσίδες επίσημων μεταπωλητών εδώ στην Ελλάδα) δεν θα έχει καλύτερη τιμή ακόμα κ μετά την κυκλοφορία του 12 αυτό είναι σχεδόν σίγουρο (ποτέ δεν έκανε κάτι αντίστοιχο η oneplus στα προηγούμενα launching... εκτός απο κάποια σχετικά καλά bundles με ακουστικά, θήκες, φορτιστές κλπ. (ακόμα και στο σύστημα των red-coins η στο trade-in program είναι οικτρή) Παρόλα αυτά, στα ανεπίσημα αλλά αξιόπιστα κινεζο-καταστήματα πωλείται ήδη με ένα καλό discount σε Global έκδοση μάλιστα, σε τιμές γύρω στα 600-650eur (8/256) με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς τελωνεία (ευρωπαϊκές αποθήκες). Φυσικά πρέπει να προηγηθεί μια επικοινωνία με το oneplus.net.com πρώτα για διευκρίνηση στο τι ισχύει και τι όχι στο θέμα εγγύησης, απο τον υποψήφιο αγοραστή. Το 12αρι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα leaks και φήμες, με όλες αυτές τις αναβαθμίσεις που θα έχει και με την πλέον τελευταία τεχνολογία που φέρεται να κουβαλάει σίγουρα θα φτάσει (ίσως και ξεπεράσει) το 1Κ eur...αλλά και πάλι θα είναι πιο οικονομικό απο τον άμεσο ανταγωνισμό του. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από TechnoState 1
ostvarivanje Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Κάνεις λάθος σε αυτό που λες. Έχω χρόνια που αγοράζω από την επίσημη σελίδα της OnePlus. Όταν βγάζει καινούριο μοντέλο, όχι άμεσα, αλλά μετά από 1-2 μήνες χαμηλώνει την τιμή του προηγούμενου μοντέλου. Θα αναφέρω και ένα παράδειγμα: το OnePlus 8Pro βγήκε κάπου την Άνοιξη του 2020 και για την έκδοση 12/256 κόστιζε 999€. 2 Απριλίου 2021 το παρήγγειλα με τιμή 750€. Ομοίως έχω αγοράσει και το 7προ αλλά και προηγούμενα τηλέφωνα της εταιρείας. Τέλος και φέτος μετά από ένα μήνα και κάτι από την ανακοίνωση του 11 έριξε την τιμή του 10προ.
TechnoState Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δεν διαφωνώ, καθώς την ακολούθησα πιστά απο το 1+1 (Cyanogen Mod) πριν καν έρθει επίσημα στην Ευρώπη (3 και 3Τ, 5 και 5Τ), μέχρι και λίγο πριν ξεφύγουν οι τιμές της (6 και 6Τ). Μετά αδιαφόρησα εντελώς. Τώρα και ελέω κυκλοφορίας του 12 αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον μου. Παρόλα αυτά οι εκπτώσεις της είναι μικρές και γι αυτό παρατηρούνται τιμές εξωπραγματικές στις αγγελίες, για συσκευές άνω του έτους.
ostvarivanje Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Λίγο πολύ κοινή πορεία είχαμε (3Τ, 5Τ, 6Τ, 7προ, 8προ). Και ο λόγος που πήγα στην OnePlus ήταν ότι είχαν σταματήσει τα Nexus και επειδή έβαζα τότε φουλ ρομς ήταν το κύριό μου κίνητρο για αγορά τηλεφώνου. Αλλά μετά από το 6Τ που αγόραζα κάθε χρόνο κινητό, έβλεπα ότι δεν υπήρχαν πλέον μεγάλες αλλαγές. Έτσι στο 8προ, που ακόμα και σήμερα με ικανοποιεί πλήρως (ίσως θα ήθελα καλύτερη κάμερα πλέον), πάτησα φρένο. Τον άλλο μήνα το 7προ που το έχω σαν δεύτερο συμπληρώνει 4 χρόνια χρήσης και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για τις εκπτώσεις της, στο 8προ ήταν πολύ καλή όταν από τα 1000 το έριξε στα 750. Αν και το 11άρι και η σελίδα αλλά και ο Κωτσόβολος κάπου το καλοκαίρι το είχαν 800 από 900. Αν ήθελα τότε να αγοράσω κινητό θα το επέλεγα. Πώς σου φαίνεται το 12άρι από τα μέχρι τώρα rumors; Βασικά βλέπω πολλά κοινά με το Oppo Find X 6Pro, ειδικά στο ζουμ φακό με 3Χ οπτικό και 6Χ in-sensor. Τέλος το ζουμ με φρέναρε στο 11 για την αγορά του.
TechnoState Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και εγώ περίπου τα ίδια βήματα ακολούθησα....το Nexus 4 της LG ήταν απο τα τελευταία μου nexus , προερχόμενος απο ta Nexus 1 της HTC και Nexus S της Samsung. Τα έχω ακόμα, σχεδόν λειτουργικά, για συλλεκτικούς λόγους. Καταπληκτικές συσκευές για την εποχή τους. Το Find X6 Pro είναι/ήταν στα υποψήφια για την επόμενη αγορά που σκoπευω να κάνω αλλά δεν θα υπάρξει Global Version ....το ίδιο και τα GT 5 και GT 5 Pro που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ...μιας και στην Realme βρήκα τον αντικαταστάτη της oneplus.. με τα απόλυτα vfm Χ2 Pro και GT Neo 2 (τώρα). Δεν θα κοιτούσα το 1+11 τώρα γιατί έχει ήδη ένα χρόνο στην πλάτη (θέλω το χρονόμετρο των αναβαθμίσεων να ξεκινάει απο το μηδέν) αλλά κ οι διαφορές στην καθημερινή χρήση (δεν χρησιμοποιώ τις συσκευές μου για gaming) σε μένα δεν θα ήταν αισθητές (με εξαίρεση την μπαταρία ίσως). Παρόλα αυτά , στο 12 φαίνεται η BOE να έχει υλοποιήσει ένα ποιοτικότατο (2Κ, 2600nits!!!) panel, η Qualcom εφοδιάζει με ότι πιο συγχρονο και ισχυρό υπάρχει (8Gen3) το Oxygen OS είναι οτι πιο κοντινό σε stock android υπάρχει, είναι πανάλαφρο , ιδανικά παραμετροποιήσιμο, δούλευε και δουλεύει απροβλημάτιστα. Πλέον με ip rating (δεν με ενδιέφερε ποτέ, δεν συνηθίζω να βουτάω με κινητά σε πισίνες ούτε να τα παρατάω δεξιά και αριστερά) ασύρματη φόρτιση (αν έχει και reverse charging - χλωμό, θα εξυπηρετήσει στην φόρτιση των tws μου σε ώρα ανάγκης) και μπαταρία 5400mah... αναμφισβήτητα flagship ! Σχετικά με τις κάμερες, σίγουρα περίμενα περισσότερα απο την στιγμή που μπήκε κ η Hasselblat στο improvement (στο marketing μια χαρά δούλεψε) μέχρι τώρα ....αλλά ακόμα δεν. Κρατάω μικρο καλάθι ακόμα και για το εάν θα καταφέρει να συμπληρώσει την ranking δεκάδα του DxoMark (ένας Sony Lytia χωρίς σωστό optimizing δεν κάνει από μόνος του την διαφορά...αλλά αυτό είναι κάτι που σε μεγάλο βαθμό βελτιστοποιείται - updates)....αλλωστε η φωτογραφία ποτέ δεν ήταν το δυνατό χαρτί της oneplus. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από TechnoState
ostvarivanje Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Το πρώτο μου Nexus που ήταν και το πρώτο Android τηλέφωνο που είχα (μετά από μια δοκιμή με το Bada λειτουργικό που είχε δοκιμάσει η Samsung) ήταν Nexus S που είχες και εσύ αλλά μετά αγόρασα και το Galaxy Nexus που έμελλε να είναι και το τελευταίο μου Samsung κινητό μέχρι τώρα. Μετά πήρα και το πρώτα τάμπλετ (Nexus 7) και μετά στο Nexus 4. Έκανα και μια αποτοξίνωση με το Lg Optimus G και Lg G2 και μετά το τελευταίο μου Nexus ήταν το Motorola Nexus 6. Τέλος πάντων παλιές ιστορίες... Και εγώ το σκεφτόμουν πολύ το Find X6pro αλλά χωρίς να έρθει Ελλάδα δε θα το ρίσκαρα. Για το Oneplus 11 πολύ δύσκολα θα το έπαιρνα τώρα, γιατί προς το παρόν το 8προ και 7προ ακόμα κρατούν καλά και επειδή θέλω ζουμ στην κάμερα, πράγμα που πιστεύω ότι θα μου δώσει το Oneplus 12 (αν κρίνω και από το OnePlus Open που ακούγεται ότι η κάμερα ζουμ θα είναι η ίδια). Μπορεί μέχρι τώρα η OnePlus να μην ήταν πολύ καλή στις κάμερες αλλά πιστεύω ότι πλέον κάτι αλλάζει. Και αλλάζει λόγω Oppo. Δεν ξέρω τι φάση παίζει, αλλά μου φαίνεται ότι λόγω πατεντών (;) δεν ξέρω, η Oppo δεν παρουσιάζει τα κορυφαία της μοντέλα στην Ευρώπη. Όπως έγινε και με το foldable. OnePlus Open και Oppo Find N3 είναι το ίδιο κινητό με διαφορετικά ονόματα. Το OnePlus θα κινηθεί παγκοσμίως και το Oppo Κίνα και μάλλον μόνο Ασία.
intruder99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, TechnoState είπε Δεν διαφωνώ, καθώς την ακολούθησα πιστά απο το 1+1 (Cyanogen Mod) πριν καν έρθει επίσημα στην Ευρώπη (3 και 3Τ, 5 και 5Τ), μέχρι και λίγο πριν ξεφύγουν οι τιμές της (6 και 6Τ). Μετά αδιαφόρησα εντελώς. Τώρα και ελέω κυκλοφορίας του 12 αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον μου. Παρόλα αυτά οι εκπτώσεις της είναι μικρές και γι αυτό παρατηρούνται τιμές εξωπραγματικές στις αγγελίες, για συσκευές άνω του έτους. Ίσα ίσα το αντίθετο. Δηλαδή γίνονται καλές εκπτώσεις σε OnePlus κινητά. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο το 9 Pro 128GB είχε 450€ στην επίσημη σελίδα και την προηγούμενη εβδομάδα το 10 Pro 128GB είχε 458€ στο Amazon. Και το 11 128GB, το οποίο αυτή την στιγμή στο Amazon κοστίζει 680€, κάποια στιγμή θα πέσει κάτω από 500€.
Mixalisrou69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Για το one plus 12 αυτό που ίσως αποτελέσει μειονέκτημα είναι το μεγάλο του μέγεθος και βάρος, γιατί πως αλλιώς θα χωρέσει η τεράστια μπαταρία του (5400mAh).. Επίσης ο λόγος που ενδεχομένως επιλέγουν τέτοια μπαταρία είναι η φωτεινότητα του σε nits που θα καταναλώνει ραγδαία τη μπαταρία.
intruder99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Επειδή έχω γεμίσει 121GB και δεν μου αρέσει η ιδέα να αποθηκεύω φωτογραφίες/βίντεο σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (γιατί μου αρέσει να έχω πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή) το επόμενο κινητό μου θέλω να έχει 256GB αποθηκευτικό χώρο, όμως μέχρι 400€ οι επιλογές μου είναι σαφώς λιγότερες. Τι θα μου προτείνατε; Και να μην το αγοράσω τώρα να το παρακολουθώ μπας και το βρω σε καλή τιμή κάποια στιγμή. Καλοβλέπω το Nothing Phone 1 που μου αρέσει και η σχεδίαση του, αλλά θα είναι λίγο downgrade. Δεν με πειράζει που έχει κατώτερο επεξεργαστή, μιας και θα με καλύψει ο Snapdragon 778G+, όμως φοβάμαι μην απογοητευτώ με τις κάμερες. Στην αρχή δεν είχα αναφέρει ότι θέλω 256GB, γιατί σκέφτηκα ότι θα απελευθερώσω χώρο διαγράφοντας αρχεία, αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη και δεν θέλω να διαγράψω κάτι.
kp1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, intruder99 είπε Επειδή έχω γεμίσει 121GB και δεν μου αρέσει η ιδέα να αποθηκεύω φωτογραφίες/βίντεο σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (γιατί μου αρέσει να έχω πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή) το επόμενο κινητό μου θέλω να έχει 256GB αποθηκευτικό χώρο, όμως μέχρι 400€ οι επιλογές μου είναι σαφώς λιγότερες. Τι θα μου προτείνατε; Και να μην το αγοράσω τώρα να το παρακολουθώ μπας και το βρω σε καλή τιμή κάποια στιγμή. Καλοβλέπω το Nothing Phone 1 που μου αρέσει και η σχεδίαση του, αλλά θα είναι λίγο downgrade. Δεν με πειράζει που έχει κατώτερο επεξεργαστή, μιας και θα με καλύψει ο Snapdragon 778G+, όμως φοβάμαι μην απογοητευτώ με τις κάμερες. Στην αρχή δεν είχα αναφέρει ότι θέλω 256GB, γιατί σκέφτηκα ότι θα απελευθερώσω χώρο διαγράφοντας αρχεία, αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη και δεν θέλω να διαγράψω κάτι. Nord 3 16/256 ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, intruder99 είπε Επειδή έχω γεμίσει 121GB και δεν μου αρέσει η ιδέα να αποθηκεύω φωτογραφίες/βίντεο σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (γιατί μου αρέσει να έχω πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή) το επόμενο κινητό μου θέλω να έχει 256GB αποθηκευτικό χώρο, όμως μέχρι 400€ οι επιλογές μου είναι σαφώς λιγότερες. Τι θα μου προτείνατε; Και να μην το αγοράσω τώρα να το παρακολουθώ μπας και το βρω σε καλή τιμή κάποια στιγμή. Καλοβλέπω το Nothing Phone 1 που μου αρέσει και η σχεδίαση του, αλλά θα είναι λίγο downgrade. Δεν με πειράζει που έχει κατώτερο επεξεργαστή, μιας και θα με καλύψει ο Snapdragon 778G+, όμως φοβάμαι μην απογοητευτώ με τις κάμερες. Στην αρχή δεν είχα αναφέρει ότι θέλω 256GB, γιατί σκέφτηκα ότι θα απελευθερώσω χώρο διαγράφοντας αρχεία, αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη και δεν θέλω να διαγράψω κάτι. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2-12-256gb-5g-leuko_4289048?qId=7aaceab5263347343f5140411a21dfbb&qIx=products
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα