Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη τροφοδοτικου

asemenafygw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη το τροφοδοτικο μου τον τελευταιο καιρο μου κανει προβληματα(η ταση παιζει ωρες ωρες σφυριζει και αλλα τινα οπως να ανεβαζει θερμοκρασια)

σκεφτομαι να το αλλαξω και θελω τη γνωμη σας για αυτο:

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.700206

Ειναι καλο σαν υλικο και σαν τιμη:

ευχαριστω

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα ειναι μαλλον οτι καλυτερο μπορεις να παρεις

Δεν ηξερα οτι το φερνει και το e-shop σε τιμη μαλιστα χαμηλοτερη απο οτι τα μαγαζια της Στουρναρη

Δημοσ.

ta logia einai perita. 1. ta vgazei ola. exei 2 ypodoxes gia sata. 2. kalodia me kanoniko reume vgazi kamia 10aria. vasika mporei na mmpei kai deutero pc pano. :D 3. i poiotita kataskeuis einai katapliktiki. 4. to mauro xroma einai katapliktiko. 5. den akougetai KATHOLOU. 6. vgazei kalodio gia tis kainourgies kartes tis nvidia pou travane reuma kateutheian apo to trofodotiko. 6. ti allo thelete??? :D :D

Δημοσ.

eixa diavasei sto forum gia kapoion o opoios eixe provlhmata meta apo kapoio kairo gi auto rwthsa pio polu! steve apo pou to phres? giati rwtaw gia na parw kai gw kai mou lene oti den exoun kommatia(gia allo trofodotiko), kai na paw apo septemvrh

apo eggyhsh?

Δημοσ.

Εμένα κάηκε το αντίστοιχο 380W όμως... αλλά δεν μετράει γιατί εκείνη την περίοδο ήμουν γκαντέμης... Επειδή το άνοιξα και το κοίταξα μέσα η μόνη μου ένσταση ήταν η ποιότητα των κολλήσεων κάτω από το PCB... Είχαν χρησιμοποιήσει σε ένα σημείο που πέρναγε μεγάλο ρεύμα ένα βραχυκύκλωμα μονόκλονο, αλλά η κόλληση ήταν κακή και είχε κενό ανάμεσα από το route του PCB και το βραχυκύκλωμα... όχι ότι καλύτερο... αλλιώς σαν δομή, παθητική ψύξη κ.τ.λ. είναι "Γερμανικό"...

Δημοσ.

loipon egw shmera agorasa ena Herochi 525W 101 apo to Ram shop, 8a to egkatasthsw kai 8a sas pw entypwseis...

epefyga to Zalman logw provlhmatwn yper-8ermanshs, gia na opoia enhmerw8hka se kapoio ellhniko forum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...