Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο Samsung εκ των Α34 ή Α54.

Ψάχνοντας, έχω διαπιστώσει πως το you.gr τα έχει σημαντικά φθηνότερα σε σχέση με άλλες αλυσίδες.

Συγκεκριμένα, το Α34 είναι στα 295€/320€ (ανάλογια το χρώμα), όταν οι υπόλοιποι (Κωτσόβολος, Πλαίσιο κλπ) το έχουν στα 400€.

Αντίστοιχα, το Α54 είναι στα 380€, ενώ στους υπολοιπους στα 500€.

Γνωρίζει κάποιος σε τι οφείλεται αυτή η σημαντική διαφορά στην τιμή (καθώς δεν έχουμε να κάνουμε με σκρουτζομαγαζο, παραεισαγωγες κλπ);

Κάποιοι είχαν γράψει πως κατά την παραλαβή συσκευών Samsung από το εν λόγω κατάστημα είχαν διαπιστώσει πως ήταν κομμένη η ταινία ασφαλείας της συσκευασίας και πάνω από αυτήν είχε προσαρμοστεί άλλη.

Γνωρίζουμε εάν προκειται για συσκευές από επιστροφές (καθώς κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε την κομμένη ταινία);

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ.

Το You.gr είναι του ομίλου InfoQuest. Η InfoQuest είναι μεγάλη και γνωστή εταιρεία. Μέσα στα άλλα είναι Authorized Service Center για Apple / Xiaomi / Lenovo / Epson / κλπ. Γενικά θεωρείται αξιόπιστο κατάστημα. Και από προσωπική εμπειρία, έχει και καλό after sales support. 
Όμως για Samsung συσκευή, εγώ θα κοιτούσα και προς BestPrice. Ολες οι ευρωπαικές συσκευές Samsung υποστηρίζονται από την Smartec στην Ελλάδα (με την οποία προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος στο παρελθόν). Με λίγα λόγια, όταν αγοράζουμε smartphone Samsung, συνηθίζουμε να αγοράζουμε στην πιο φθηνή τιμή που θα το βρούμε (πάντα σε αξιόπιστα καταστήματα, ώστε να μην έχουμε θέμα με την πληρωμή / παραλαβή) αρκεί να έχουμε μάθει / εξασφαλίσει ότι είναι EU μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stark είπε

Το You.gr είναι του ομίλου InfoQuest. Η InfoQuest είναι μεγάλη και γνωστή εταιρεία. Μέσα στα άλλα είναι Authorized Service Center για Apple / Xiaomi / Lenovo / Epson / κλπ. Γενικά θεωρείται αξιόπιστο κατάστημα. Και από προσωπική εμπειρία, έχει και καλό after sales support. 
Όμως για Samsung συσκευή, εγώ θα κοιτούσα και προς BestPrice. Ολες οι ευρωπαικές συσκευές Samsung υποστηρίζονται από την Smartec στην Ελλάδα (με την οποία προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος στο παρελθόν). Με λίγα λόγια, όταν αγοράζουμε smartphone Samsung, συνηθίζουμε να αγοράζουμε στην πιο φθηνή τιμή που θα το βρούμε (πάντα σε αξιόπιστα καταστήματα, ώστε να μην έχουμε θέμα με την πληρωμή / παραλαβή) αρκεί να έχουμε μάθει / εξασφαλίσει ότι είναι EU μοντέλο.

Καλησπέρα.

Σωστά όλα αυτά που γράφεις και γνωστά.

Όμως δυστυχώς δεν απαντούν στην ερώτηση/απορία μου!

Δημοσ.

Οτι εχω παρει εγω απο συσκευες ειναι απο το you παντα γιατι εχει αποφορολογηση και ατοκες και ειναι και μια χαρα οι συσκευες παντα και ερχονται και αμεσα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gorge18 είπε

Οτι εχω παρει εγω απο συσκευες ειναι απο το you παντα γιατι εχει αποφορολογηση και ατοκες και ειναι και μια χαρα οι συσκευες παντα και ερχονται και αμεσα. 

Είχες ποτέ θέμα με κομμένη ταινία ασφαλείας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nk9 είπε

Η αλήθεια είναι ότι σε ένα s21ultra ήταν η μία από τις 2 κομμένη που είδα ότι μπορούσε να ανοίξει με την μια μόνο. Δεν είδα κάτι περίεργο όμως στο κινητό από σημάδι και τα αυτοκόλλητα στην θέση τους ούτε σκόνη ούτε τπτ και υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν από κακή μεταχείριση του κουτιού. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Η αλήθεια είναι ότι σε ένα s21ultra ήταν η μία από τις 2 κομμένη που είδα ότι μπορούσε να ανοίξει με την μια μόνο. Δεν είδα κάτι περίεργο όμως στο κινητό από σημάδι και τα αυτοκόλλητα στην θέση τους ούτε σκόνη ούτε τπτ και υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν από κακή μεταχείριση του κουτιού. 

Κατάλαβα.

Περίεργο πάντως το γεγονός πως μόνο στο you έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να πηγαίνει κάποιος (στο βαθμό που είναι εφικτό) και να παίρνει από το κατάστημα το προιόν και να το ανοίγει εκεί. Εάν δει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτοκόλλητα κ.λπ. το λεει και ζητά αντικατάσταση επί τόπου (εάν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει άκρη 🙂). Η καλύτερη λύση ακόμα και εάν δει κάτι στραβό είναι να πάει σε διαδικασία DOA και έτσι γλυτώνει (χωρίς να το ξέρει) πολλά, τόσο σε χρόνο, όσο και ταλαιπωρία.  

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nk9 είπε

Eγω πηρα πριν λιγο καιρο το S23 Ultra κανενα θεμα με ταινια ασφαλειας.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Βασικά το θέμα εμφανίστηκε κατά βάση σε συσκευές Samsung.

Υπάρχει σχετικές αναρτήσεις και στο θέμα των προσφορών αναφορικά με το προωθητικό με τις προπληρωμενες κάρτες.

Η αλήθεια είναι πως ούτε εκεί δόθηκε κάποια ξεκάθαρη απάντηση για τον λόγο που αυτό συνέβη.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Το you έχει κλείσει εδώ και χρόνια τα φυσικά καταστήματα οπότε έχει μειώσει πολύ το κόστος λειτουργίας του.

....πάνω απο 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με την επωνυμία της επιχείρησης, U-Shop.

Ίσως να μην ανήκουν στην info quest πλέον,  αλλά σίγουρα ανήκουν στο επίσημο δίκτυο συνεργατών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα, και επειδή είπα να κάνω την υπέρβαση!!!! θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...

Το YOU.GR δίνει το s23 ultra με μια κάρτα απο την samsung αξίας 200€. Αυτή είναι σαν πχ mastercard;Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε αγορά;

Επειδή θα γίνει αγορά με τιμολόγιο αρα πάμε σε αξία κινητού στα 897€ - την κάρτα των 200€ νομίζω οτι είναι καλή τιμή.

Γράφει απο κάτω αυτό:

Η Prepaid Card εξαργυρώνεται σε όλα τα σημεία που εκτελούν συναλλαγές μέσω POS της Mastercard σύμφωνα με τους Όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Α.Ε.Ε. (EDENRED).

Αρα λογικά ναι. Εχει κάποιος εμπειρία; 

Επεξ/σία από @pnea1973
Δημοσ.
5 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα, και επειδή είπα να κάνω την υπέρβαση!!!! θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...

Το YOU.GR δίνει το s23 ultra με μια κάρτα απο την samsung αξίας 200€. Αυτή είναι σαν πχ mastercard;Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε αγορά;

Επειδή θα γίνει αγορά με τιμολόγιο αρα πάμε σε αξία κινητού στα 897€ - την κάρτα των 200€ νομίζω οτι είναι καλή τιμή.

Γράφει απο κάτω αυτό:

Η Prepaid Card εξαργυρώνεται σε όλα τα σημεία που εκτελούν συναλλαγές μέσω POS της Mastercard σύμφωνα με τους Όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Α.Ε.Ε. (EDENRED).

Αρα λογικά ναι. Εχει κάποιος εμπειρία; 

Συμφωνα με οτι αναφερεται οπου εχει pos δεχονται και αυτη την prepaid Mastercard για αγορές. Κανε τους και 1 τηλ πριν την πληρωμή/παραγγελία αν και ειναι αρκετα ξεκαθαρο για να ειναι σιγουρο οτι θα παρεις και την εκπτωση σε μορφή prepaid.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...