panther_512 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τελείωσα και εγώ το "John Wick Samurai". Ήταν μιά καλή μεταφορά της κεντρικής ιδέας του John Wick στην Ιαπωνία του 1600. Συμφωνώ ότι η συνέχεια δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Νομίζω έπρεπε με ένα ακόμα επεισόδιο να το έκλειναν. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από panther_512 2
Mpiftekis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Εν τω μεταξύ, χάθηκε να έχουν japanese voice-over? Ή εγώ δεν το είδα πουθενά;;;
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Εν τω μεταξύ, χάθηκε να έχουν japanese voice-over? Ή εγώ δεν το είδα πουθενά;;; Έχει κανονικά ήχο στα Ιαπωνικά.
panther_512 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Ωχ! Και εγώ έψαχνα ιαπωνικά και δεν τα βρήκα! The mystery thickens... 1
dpolal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Εν τω μεταξύ, χάθηκε να έχουν japanese voice-over? Ή εγώ δεν το είδα πουθενά;;; 18 λεπτά πριν, panther_512 είπε Ωχ! Και εγώ έψαχνα ιαπωνικά και δεν τα βρήκα! The mystery thickens... Μήπως μπαίνετε από άλλη χώρα τύπου Τουρκία ή τίποτα παρόμοιο και δεν τα υποστηρίζει;; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από dpolal 1
panther_512 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, dpolal said: Μήπως μπαίνετε από άλλη χώρα τύπου Τουρκία ή τίποτα παρόμοιο και δεν τα υποστηρίζει;; Εγώ είμαι Κύπρο και από όσο γνωρίζω είναι το ίδιο με το Ελληνικό.
mike299 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, dpolal said: Μήπως μπαίνετε από άλλη χώρα τύπου Τουρκία ή τίποτα παρόμοιο και δεν τα υποστηρίζει;; Και εγώ το έψαχνα και δεν υπήρχαν ιαπωνικά σε τουρκικό Netflix
Mpiftekis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Εγώ μπαίνω από ένα tv box mecool KIII με ελληνικό λογαριασμό. Ίσως για αυτό δεν τα βλέπει!;!;!; Θα δω κι απ'το pc, γιατί στο κουτί έχει μέχρι τη γραμμή που δείχνεις εσύ "Αγγλικά - Ηχητική περιγραφή".
HateMe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις το τελείωσα. Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α απλά. Όσοι δεν το είδατε ακόμα, δείτε το ΧΘΕΣ ! 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) υπεροχη σειρα, θα προτιμουσα να Spoiler συνεχιζε η πλοκη στην ιαπωνια καθως ειναι τρομερα ενδιαφερουσα σαν χωρα αλλα και η εποχη της σειρας υγ. δεν ειχα επιλογη ηχου στα ιαπωνικα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από JailbrokenDiesel 1
HateMe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 7 minutes ago, JailbrokenDiesel said: υπεροχη σειρα, θα προτιμουσα να Hide contents συνεχιζε η πλοκη στην ιαπωνια καθως ειναι τρομερα ενδιαφερουσα σαν χωρα αλλα και η εποχη της σειρας Εμένα αντιθέτως μ άρεσε αυτό. Ανυπομονώ για 2η σεζόν.
Bourdoulas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε υπεροχη σειρα, θα προτιμουσα να Απόκρυψη περιεχομένων συνεχιζε η πλοκη στην ιαπωνια καθως ειναι τρομερα ενδιαφερουσα σαν χωρα αλλα και η εποχη της σειρας υγ. δεν ειχα επιλογη ηχου στα ιαπωνικα Και εγώ θα το ήθελα αυτό. Την απόλαυσα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. 2
costacurta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Παίδες αν και λάτρης της Ιαπωνίας από σαμουράι μανγκα ανιμε Κουροσάβα μιγιαζακι τα πάντα όλα. Δεν μου έκανε κλικ. Είδα 2.5 επς και το ντροπαρα. Όλα καλά αλλά το βρήκα άψυχο. Συγνώμη κιόλας
HateMe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, costacurta said: Παίδες αν και λάτρης της Ιαπωνίας από σαμουράι μανγκα ανιμε Κουροσάβα μιγιαζακι τα πάντα όλα. Δεν μου έκανε κλικ. Είδα 2.5 επς και το ντροπαρα. Όλα καλά αλλά το βρήκα άψυχο. Συγνώμη κιόλας Επειδή είδες 2.5 επεισόδια όπως είπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα