Προς το περιεχόμενο

Blue Eye Samurai (Netflix)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφορεί κανονικά αύριο Παρασκευή 3/11 αλλά το ίδιο το κανάλι ανέβασε το πρώτο επεισόδιο στο youtube.

Πολύ καλό, πάρα πολύ καλό, θα έλεγα αγγίζει το επίπεδο του Arcane.
(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για παιδιά, έχει πολύ αίμα και γυμνό)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο, μία απολαυστική ώρα, αξίζει:

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 6
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ο ορισμός του καλού anime για ενήλικες! Σενάριο, χαρακτήρες, σκηνοθεσία, μοντάζ, σε όλα ζωγράφισαν οι συντελεστές. Το λάτρεψα. Είχα πάρα πολύ καιρό να δω κάτι σε αυτό το είδος που να μου αρέσει. Μην το χάσετε όσοι είστε φίλοι του είδους. 

• Like 4
Δημοσ.

Παραλίγο να το δω σερί, όλα τα επεισόδια με την μία, αλλά με ξενέρωσε το 6ο που ήταν σε λογική video game. Και το 8ο λιγάκι χάθηκε από ένα σημείο και μετά.

Από εκεί και πέρα πραγματικά εξαιρετικό. Στα σημεία πάντως που προσπαθεί να γίνει σοβαρό και να φιλοσοφήσει την ζωή και καταστάσεις, είναι 2-3 σκαλοπάτια πιο πάνω από ότι στα σημεία που μιλάνε τα σπαθιά.

Στις 3/11/2023 στις 12:01 ΠΜ, dpolal είπε

θα έλεγα αγγίζει το επίπεδο του Arcane

Θα διαφωνήσω. Το Arcane είναι σαφέστατα ανώτερο. Δεν τίθεται σύγκριση κατά την γνώμη μου.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως νομίζω πως το hollywood πρέπει να πάρει μαθήματα από αυτό και από Arcane για το πως φτιάχνεις σύνθετους , καλογραμμένους και badass γυναικείους χαρακτήρες.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το Arcane είναι φαντασία και τα γραφικά του είναι 3D. Αντίθετα το Blue Eye Samurai βασίζεται στα κλασικά 2D σχέδια των anime και εξελίσσετε σε ένα συγκεκριμένο ιστορικό πλαίσιο, την περίοδο Έντο, την οποία αποτυπώνει κι όλας αρκετά πιστά. Είναι πολύ διαφορετικά ως δουλειές.

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Blue Eye Samurai και για τον ενήλικο χαρακτήρα του (το Arcane, όσο σκοτεινό και να γίνεται κάποιες φορές, παραμένει παιδικό) αλλά κυρίως για το θαυμάσιο σενάριό του που αποτυπώνει μια από τις ποιο ενδιαφέρουσες περιόδους της παγκόσμιας ιστορίας. 

• Like 2
Δημοσ.
18 hours ago, john_dr said:

Θα διαφωνήσω. Το Arcane είναι σαφέστατα ανώτερο. Δεν τίθεται σύγκριση κατά την γνώμη μου.

Εμένα το BES μου άρεσε χίλιες φορές περισσότερο από το arcane.

Γενικώς δεν μπορώ να καταλάβω το hype για το arcane... Ναι οκ , ωραίο, αλλά ακόμα και το edgeRunners εμένα πιο πολύ μου άρεσε. Στο arcane, σε πολλά σημεία βαρέθηκα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filip123go είπε

Εμένα το BES μου άρεσε χίλιες φορές περισσότερο από το arcane.

Γενικώς δεν μπορώ να καταλάβω το hype για το arcane... Ναι οκ , ωραίο, αλλά ακόμα και το edgeRunners εμένα πιο πολύ μου άρεσε. Στο arcane, σε πολλά σημεία βαρέθηκα.

Διαφορετικά γούστα. Καλό και το EdgeRunners, αλλά και αυτό σαφέστατα πιο κάτω από Arcane

(...διαφορετικά γούστα...)

• Like 2
Δημοσ.

Το arcane ανήκει σε άλλη τάξη μεγέθους. Δεν παίζει σύγκριση με Blue Eye Samurai, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το 2ο δεν είναι καλό.

Παιδιά, αν τελειώσατε με το BES, τσεκάρετε στο Netflix Onimusha.

Είναι και αυτό εξαιρετικό. Και το Pluto πάρα πολύ καλό, αλλά με μετρημένο action.

Γενικά το netflix στα anime τα σπάει.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panther_512 είπε

Το arcane ανήκει σε άλλη τάξη μεγέθους.

Αυτό 😛

Από το Blue Eye Samurai έχω δει μέχρι το 5. Μου αρέσει. Είναι όντως καλό, αλλά μέχρι εκέι.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, panther_512 είπε

Το arcane ανήκει σε άλλη τάξη μεγέθους. Δεν παίζει σύγκριση με Blue Eye Samurai, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το 2ο δεν είναι καλό.

Παιδιά, αν τελειώσατε με το BES, τσεκάρετε στο Netflix Onimusha.

Είναι και αυτό εξαιρετικό. Και το Pluto πάρα πολύ καλό, αλλά με μετρημένο action.

Γενικά το netflix στα anime τα σπάει.

το onimusha δε μπορεσα να το δω. εντελως αδιαφορο για εμενα

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος και από μένα η πρώτη σεζόν. Ξεκίνησε καλύτερα από ότι τελείωσε. Καλή σειρά, αξίζει να την δεις αλλά καμία σχέση με arcane μιας και αναφέρετε συχνά.

Καταρχήν (και κρίνοντας και τις δύο από την μια σεζόν που έχουν προβάλει) το arcane έχει πολύ πιο ενδιαφέρων χαρακτήρες με πολύ καλυτερη ανάπτυξη και παρουσίαση. Στο bes μόνο ο κεντρικός χαρακτήρας αναπτύσσεται ικανοποιητικά και οι δευτερεύοντες απλά έχουν στιγμές. Ειδικά ο κεντρικός κακός είναι απλά άλλος ένας evil man. Καμία σχέση με τον εκπληκτικό Silco.

Δεν μου δείχνει και ενδιαφέρον η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει στην επόμενη σεζόν

Spoiler

Αναφέρομαι στο Λονδίνο. Η παρουσίαση της φεουδαρχικής Ιαπωνίας εποχής είχε ενδιαφέρων. Το βικτωριανό Λονδίνο το έχουμε δει πολλές φορές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...