Προς το περιεχόμενο

Painkiller help

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paidia, exo ena problima me to painkiller, exo kolisei nomizo sto telos tou paixnidiou, eimai sto level 5 kai se mia perioxi les kai einai bombardizmeni me fantasmata... otan skotono arketous mou bgenei enas terastios arxigos ton opoio ton xtipao alla pote den peutei...ti prepei na kano?

kserei kaneis/

thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω κολλήσει στο CHAPTER 05 - LEVEL 03 - OLD MONASTERY. Μετά από πολύωρες μάχες και αφού έχω πάρει το αστέρι στο σημείο που πηδάς το μεγάλο κενό, μπαίνω σε μια πόρτα, η οποία είναι ακριβώς απέναντι από το σταυρό που πέφτει για να μπεις στο πηγάδι, κατεβαίνω τα σκαλιά, σκοτώνω μοναχούς, μάγους και λοιπά εξωαποδώ, παίρνω και κάτι σφαίρες και μετά...το χάος. Δεν ξέρω πού να πάω και δεν κουνιέται και η ρημάδα η πυξίδα.

Δημοσ.

jose, συνέχισε να σκοτώνεις ψυχές (αυτά τα φαντάσματα που λες) και κάθε φορά που βγαίνει ο "μεγάλος" ρίχνε του. Κάποια στιγμή (αν θυμάμαι καλά στις 666 ψυχές) πεθαίνει.

Lol, τώρα είδα την ημερομηνία του πρώτου post. Προφανώς τον έχεις σφάξει ήδη! :P

Techer, το συγκεκριμένο σημείο δε το θυμάμαι πολύ καλά. Για δοκίμασε να βγείς παρα έξω. Ακολούθα εκεί που δείχνει η πυξίδα. Συμβαίνει μερικές φορές και είσαι στο σωστό σημείο αλλά σε διαφορετικό βάθος! :)

Δημοσ.
Techer[/b'], το συγκεκριμένο σημείο δε το θυμάμαι πολύ καλά. Για δοκίμασε να βγείς παρα έξω. Ακολούθα εκεί που δείχνει η πυξίδα. Συμβαίνει μερικές φορές και είσαι στο σωστό σημείο αλλά σε διαφορετικό βάθος! :)

Το θέμα είναι ότι δεν κουνιέται η πυξίδα. Δεν υπάρχει το κόκκινο βελάκι. Κάπου πρέπει να πάω, αλλά δεν ξέρω πού.

Δημοσ.

Είναι bug του παιχνιδιού teacher, ξανάρχησε το επίπεδο και σκότωσε τους πάντες στην αρχική περιοχή.

Δημοσ.
Είναι bug του παιχνιδιού teacher, ξανάρχησε το επίπεδο και σκότωσε τους πάντες στην αρχική περιοχή.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Επιτέλους ξεμπλόκαρα. Έπαιξα από το προηγούμενο σωτήρι και ξεκόλλησε.

Δημοσ.
jose[/b'], συνέχισε να σκοτώνεις ψυχές (αυτά τα φαντάσματα που λες) και κάθε φορά που βγαίνει ο "μεγάλος" ρίχνε του. Κάποια στιγμή (αν θυμάμαι καλά στις 666 ψυχές) πεθαίνει.

Κάθε 66 souls εμφανίζεται ο Lucifer. Ρίχνεις τους μετεωρήτες προς το μέρος του οπότε και γίνεται ευάλωτος. Μετά θα πρέπει να πετύχεις το σπαθί που σου πετάει για να γυρίσει πίσω και να τον σκοτώσει 8)

Δημοσ.
jose[/b']' date=' συνέχισε να σκοτώνεις ψυχές (αυτά τα φαντάσματα που λες) και κάθε φορά που βγαίνει ο "μεγάλος" ρίχνε του. Κάποια στιγμή (αν θυμάμαι καλά στις 666 ψυχές) πεθαίνει.[/quote']

Κάθε 66 souls εμφανίζεται ο Lucifer. Ρίχνεις τους μετεωρήτες προς το μέρος του οπότε και γίνεται ευάλωτος. Μετά θα πρέπει να πετύχεις το σπαθί που σου πετάει για να γυρίσει πίσω και να τον σκοτώσει 8)

Κάθε 66 ναι, αλλά εγώ γιατί δε θυμάμαι να έκανα τπτ πολύπλοκο με μεταωρήτες και σπαθί!

Απλά του χωνα :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...