Vasilisxd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, moderndrummer said: και εγγραφή μέσω ινδίας με VPN, 2€ το μήνα, όλα εγώ πχιά; Δεν γίνετε πλέον, όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, dhm21911 said: Δεν το γνωριζω να σου πω την αληθεια , 32 ευρω ατομο το διορθωσα. Είναι 12.99/μήνα για Ελλάδα, οπότε με 1+5 βγαίνει 2.165 x 12 μήνες = 25.98 το χρόνο ανά άτομο. My bad, ήμουν απρόσεκτος και δεν είδα ότι στο αρχικό post έλεγες για χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZoReN είπε Στο γραφείο πάντως, δεν θυμάμαι ποιον ad Block έχει, σε Chrome από private χωρίς login δεν έχει υπαρξει ακόμα κανένα popup. Λογικά είναι θέμα χρόνου να σου τα μπλοκάρει ακόμα και όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με το account σου ξεπεράστηκε το πρόβλημα είτε είσαι συνδεδεμένος είτε όχι στη χειρότερη βάζεις αυτό το addon αν δε λειτουργεί το ublock στον chrome https://www.insomnia.gr/forums/topic/818272-youtube/?do=findComment&comment=60018831 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από korakios 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, Tablet said: ουτε 1€ φιλε μου με τον τσμπυκα. Ουτε μισο δεν τους δινω Πάει πακέτο με το YouTube music, όποτε γλυτώνεις και συνδρομή σε Spotify κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Είναι 12.99/μήνα, οπότε με 1+5 βγαίνει 2.165 x 12 μήνες = 25.98 το χρόνο ανά άτομο. Νομιζα ειναι 5 συνολο μαζι με τον ''δημιουργο'' . Το χεις κανει στη πραξη οτι δουλευει απο 5 διαφορετικα σπιτια? Μόλις τώρα, Vasilisxd είπε Πάει πακέτο με το YouTube music, όποτε γλυτώνεις και συνδρομή σε Spotify κλπ. Σπασμενο και το spotify και σε αυτους ουτε ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, dhm21911 said: Νομιζα ειναι 5 συνολο μαζι με τον ''δημιουργο'' . Το χεις κανει στη πραξη οτι δουλευει απο 5 διαφορετικα σπιτια? Όχι ακόμα, αλλά έχω γνωστούς που το κάνουν ήδη εδώ και καιρό χωρίς θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Και Pretub για iPhone και μάλιστα κατευθείαν από το AppStore, χωρίς μαϊμουδιές. ενδιαφέρον αυτό , απο safari με blocker δεν μπλοκάρει ? Παλιά δε λειτουργούσε και ήθελα να είμαι συνδεδεμένος για να συγχρονίζουν τα βίντεο στο λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, filip123go είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν έχει μόνο σάπιο content. Απλά αυτά μας βγαίνουν στα προτεινόμενα. Κάθε φορά που κάνω refresh τα ίδια 15 βίντεο μου βγάζει, να τα δω με το στανιό!! Υπάρχουν εξαιρετικοί δημιουργοί μέσα με πολύ ωραίο content. Απλά δεν ξέρω γιατί στο καλό δεν τους πετάει στα προτεινόμενα. BlockTube extension. Μπορείς να μπλοκάρεις κανάλια, μεμονωμένα video, keywords κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, valkon said: Δεν έχω 5 φίλους, εδώ και μια 20αετια περίπου. μπορω να γινω φιλος σου μονο με 12.99/m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Tablet είπε ουτε 1€ φιλε μου με τον τσμπυκα. Ουτε μισο δεν τους δινω Ποιον τσαμπουκά; σε βάζει κάποιος με το ζόρι να βλέπεις yt? Αντε πες το σε μια συναυλία αυτό, με τσαμπουκά να σ πάρουν τα λ7 για να μπεις. 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν ειναι θέμα τιμής αλλα θέμα αρχής. μισο ευρω να μας το δώσει δεν θα πληρώσω. ειναι τοσο απλο. Ποια αρχή είναι αυτή; χαχαχα. Θέτε κ τα λέτε; 3 ώρες πριν, santahugo είπε το θεωρω την εκδικηση μου απεναντι στην τρελα που θελει τις διαφημισεις υποχρεωτικες... . Δεν είναι υποχρεωτικές. Μπορεις να πληρώσεις τη συνδρομή. Ή απλά να μην ξαναμπείς. Δεν σε αναγκάζει κανένας. Κάποιος προσφέρει μια υπηρεσία σε μια τιμή ή με κάποιες προϋποθέσεις. Ή το αποδέχεσαι ή πας παρακάτω. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες του .... και η πράξη λέγεται κλοπή. 4 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, mixmixtouta είπε ublock origin, settings, my filters youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0) youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true) θενκ μι λειτερ τι διαφορά εχει αυτο? το Ubo ουτως η αλλως μια χαρα παιζει. σε FF/Chrome 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πότε θα καταλάβουν ότι όταν με το ζόρι βλέπεις σε διαφήμιση ένα προϊόν μια υπηρεσία σε κάνει να τα σιχαίνεσαι και να μην θέλεις να τα αγοράσεις. Όπως οι διαφημίσεις οι επαναλαμβανόμενες μεγάλης διάρκειας στα κανάλια. Ακριβώς. Προσωπικά, όταν σκάει διαφήμιση γυρίζω ακόμα και αλλού το βλέμμα μου απο αντίδραση, ενώ σίγουρα δεν πρόκειται να ψωνίσω αυτό που διαφημίζεται. 5 ώρες πριν, john_ είπε Προφανώς υπάρχει απληστία. Το πρόβλημα είναι το μονοπώλιο. Όσο το YouTube δεν έχει αντίπαλο, τόσο το πράγμα θα γίνεται χειρότερο. Ότι συμβαίνει και με τη Microsoft, δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 43 minutes ago, doubleh said: Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες του .... και η πράξη λέγεται κλοπή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, doubleh είπε .... Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες του .... και η πράξη λέγεται κλοπή. Πως και δεν έχει πάει η google στα δικαστήρια τους διάφορους adblockers κ.τ.λ. αφού η πράξη αυτή λέγεται κλοπή; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, NT1G είπε Πως και δεν έχει πάει η google στα δικαστήρια τους διάφορους adblockers κ.τ.λ. αφού η πράξη αυτή λέγεται κλοπή; Ειναι λες και οι ιδιοι βγαζουν και τα ad blockers 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα