Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο γραφείο πάντως, δεν θυμάμαι ποιον ad Block έχει, σε Chrome από private χωρίς login δεν έχει υπαρξει ακόμα κανένα popup. Λογικά είναι θέμα χρόνου να σου τα μπλοκάρει ακόμα και όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με το account σου 

Δημοσ.

Υπάρχει λύση, το δουλεύω εδώ και 10+ ημέρες και δουλεύει ρολόι 

Δεν παρατήρησα κάποια επίπτωση στην ταχύτητα η τις επιδόσεις...

Δημοσ.

Το uBlock Origin λειτουργεί μια χαρά σε όλους τους browser εκτός chrome που και εκεί την μία μέρα λειτουργεί την άλλη όχι. Μάλλον αλλάζουν τα filters και μέχρι να τα εντοπίσει η google λειτουργεί το blocker. Πάντως δεν τους κρίνω που «μπλοκάρουν» τους blockers αλλά πλέον δείχνουν διαφημίσεις και σε videos που δεν είναι monetized. Δηλαδή εκμεταλεύονται το περιεχόμενο ατόμου που δεν βγάζει κέρδος; Τι φάση; Έχει διαβάσει κανείς τους σχετικούς όρους; 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, enlightened είπε

Ο Τσάμπας πέθανε! Ε ρε μοιρολόι που εχει να γίνει από κατω τωρα …

www.piped.video αδελφέ. Όταν σταματήσουν να βγάζουν μύρια από τα metadata μου το συζητάμε να δώ έστω μια διαφήμηση ή να πληρώσω συνδρομή.

13 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Ανέβασαν και τις τιμές του premium γαμώτο. Γνωστός μου που μένει Αργεντινή του το πήγαν 4.20 

Αφού βάζανε vpn για να το πάρουν από αργεντινή το premium xD

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, filip123go said:
  Hide contents

Δεν έχει μόνο σάπιο content. Απλά αυτά μας βγαίνουν στα προτεινόμενα. Κάθε φορά που κάνω refresh τα ίδια 15 βίντεο μου βγάζει, να τα δω με το στανιό!! Υπάρχουν εξαιρετικοί δημιουργοί μέσα με πολύ ωραίο content. Απλά δεν ξέρω γιατί στο καλό δεν τους πετάει στα προτεινόμενα. 

Βγαζει προτεινομενα μονο politically correct videos γιατι αυτα διαλεγουν οι διαφημιζομενοι για να διαφημιστουν.

Πχ απο τις 1000 εταιριες που θελουν να κανουν διαφημιση στο youtube μια εως καμια πχ δεν θα βαλει διαφημιση σε ενα video με street fighting και 999 θα προτιμησουν να βαλουν σε ενα καλοφτιαγμενο video απο καναλι με πολλους subs και καλη παραγωγη που θα εχει ως θεμα πχ σπιτικα μαστορεματα.Κοινως οικογενειακα ανωδυνα θεματα με πολλους θεατες.

Αυτα τα διαλεγουν οι διαφημιζομενοι μονοι τους.

Ειναι απο τους λογους (μαζι με λογοκρισια για αλλους λογους που κανει το yt συμφωνα με τις εκαστοτε πολιτικες που υπηρετει) που τα πιο ενδιαφεροντα και ενημερωτικα βιντεο δεν προτεινονται ποτε (εως τρωνε shadow ban),σχεδον ακομα και αν τα ψαξεις με τιτλο,ακομα και αν βλεπεις ολη την ωρα τετοια.

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, enlightened είπε

Ο Τσάμπας πέθανε! Ε ρε μοιρολόι που εχει να γίνει από κατω τωρα …

Ο σχεδον τσαμπας ομως δεν πεθανε , ετσι λεει το παιδακι στην prof pic σου ;)

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Πότε θα καταλάβουν ότι όταν με το ζόρι βλέπεις σε διαφήμιση ένα προϊόν μια υπηρεσία σε κάνει να τα σιχαίνεσαι και να μην θέλεις να τα αγοράσεις.

Όπως οι διαφημίσεις οι επαναλαμβανόμενες μεγάλης διάρκειας στα κανάλια.

Στο συνολο των διαφημισεων ναι , υπαρχουν ομως ανθρωποι που τους ειναι χρησιμες . Εμενα προσωπικα μονο delivery φαγητου μου βγαινουν , ισως επειδη δεν παραγγελνω ποτε; 

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Premium Family κι add αλλα 5 μέλη για share. 

Βγαινει στα 31 ευρω το χρονο το ατομο μεχρι που καποια στιγμη δεν θα μπορεις να εχεις 5 απο διαφορετικα σπιτια οπως στο Netflix.

Επεξ/σία από dhm21911
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλέφτες κι αστυνόμοι, έπαιζα από μικρός.

TOR(=firefox)  ή THORIUM(chromium)  που είναι και γρήγορος και το πρόβλημα ψιλολύνεται ή λύνεται.

2-3 μέρες τα κοιτάω, το ban ήρθε πριν 2-3 μέρες σε firefox

Της μάνας τους ..

Επεξ/σία από dimitrins
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, dhm21911 said:

Βγαινει στα 20 ευρω το χρονο το ατομο

Ανεβαίνει η συνδρομή ανάλογα με τo πλήθος των μελών της "οικογένειας" ? Δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου στο site του ΥΤ που να λέει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Ο σχεδον τσαμπας ομως δεν πεθανε , ετσι λεει το παιδακι στην prof pic σου ;)

Στο συνολο των διαφημισεων ναι , υπαρχουν ομως ανθρωποι που τους ειναι χρησιμες . Εμενα προσωπικα μονο delivery φαγητου μου βγαινουν , ισως επειδη δεν παραγγελνω ποτε; 

Βρε πολλες ειναι χρησιμες αλλα οταν σε πρηζουν στο τελος την "πληρωνει" το προιον που επειδη εσπασαν τα νευρα σου δεν το αγοραζεις.

Εχουμε και τις αλλες διαφημισεις που σου λενε "απο τοσα λεφτα για την επομενη μια ωρα μονο τοσα λεφτα" που φυσικα η επομενη μια ωρα ειναι το απειρο.

Οταν σε λενε χαζο ηλιθιο μπρος στα μουτρα σου ε και να ηθελες να το αγορασεις δεν το αγοραζεις.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Fighter pilot 71 said:

ReVanced και ξερό ψωμί.....

Και Pretub για iPhone και μάλιστα κατευθείαν από το AppStore, χωρίς μαϊμουδιές.   

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Ανεβαίνει η συνδρομή ανάλογα με τo πλήθος των μελών της "οικογένειας" ?

Δεν το γνωριζω να σου πω την αληθεια , 32 ευρω ατομο το διορθωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...