Προς το περιεχόμενο

Το YouTube επεκτείνει σε παγκόσμιο επίπεδο την απαγόρευση χρήσης ad blockers για την υπηρεσία του

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/11/2023 στις 3:34 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Πότε θα καταλάβουν ότι όταν με το ζόρι βλέπεις σε διαφήμιση ένα προϊόν μια υπηρεσία σε κάνει να τα σιχαίνεσαι και να μην θέλεις να τα αγοράσεις.

Όπως οι διαφημίσεις οι επαναλαμβανόμενες μεγάλης διάρκειας στα κανάλια.

Στις 2/11/2023 στις 4:13 ΜΜ, Tablet είπε

Πραγματικα σαν αυτοματισμός τουλαχιστον στη δουλεια που δεν εχουμε adblocks δεν κοιταω ΠΟΤΕ την διαφιμηση. Το μάτι κολλαει στο ποτε θα γίνει skip ad...

Δεν το εχουνε καταλαβει οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να λειτουργισει ΠΟΤΕ αυτο.. Θα υπαρξει άλλη πλατφόρμα σε κάποια φάση..

Στις 2/11/2023 στις 4:46 ΜΜ, Tablet είπε

Δεν συμφωνω γιατι πολυ απλα ελαχιστοι βλεπουν τις διαφημισεις στο youtube.. Εγω κοιταω ποτε θα βγει το skip ad χωρις να το κανω επιτηδες το ματι κολλαει εκει

Στις 2/11/2023 στις 5:37 ΜΜ, atypicalcoder είπε

To θέμα είναι ότι έχει σάπιο content που δεν είναι καν δικό τους. Ηθικό είναι το θέμα. Προσωπικά, όπως έχω γράψει, πολύ σπάνια χρησιμοποιώ το YouTube πλέον και σκασίλα μου και να το παρατήσω. Άσε που από αυτό θα ανεβεί ο ανταγωνισμός.

Αυτό με τις διαφημίσεις είναι μια φούσκα που θα σκάσει κάποια στιγμή. Σε λίγο καιρό που οι διαφημιζόμενοι θα καταλάβουν για την ποιότητα και ότι ελάχιστοι θα οδηγηθούν σε αγορά από ένα ad σε ένα τέτοιο site, να δεις πως θα φύγουν από τις διαφημίσεις του YouTube.

Βρε... Μην μετατρέπετε τη δική σας (βολική για εσάς) θεωρία σε γενικό κανόνα! Είναι εντελώς λάθος ή προσέγγισή σας. Μην διατυπώνετε κάτι που απλά θα θέλατε να ισχύει ή που ισχύει για εσάς, χωρίς πραγματικά στοιχεία που επιτρέπει αυτή τη γενίκευση.

Στις 2/11/2023 στις 5:46 ΜΜ, Jkouv είπε

Το θα ήταν το κάθε "YouTube" αν δεν το στήριζαν οι χρήστες...μέχρι να τους καβαλίσει ? Τίποτα... Αντί να μας παρακαλάνε μας κάνουν πόλεμο.

Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, ο λόγος που δεν μας παρακαλάνε είναι γιατί δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν...

Επεξ/σία από apos
  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, apos είπε

Βρε... Μην μετατρέπετε τη δική σας (βολική για εσάς) θεωρία σε γενικό κανόνα! Είναι εντελώς λάθος ή προσέγγισή σας. Μην διατυπώνετε κάτι που απλά θα θέλατε να ισχύει ή που ισχύει για εσάς, χωρίς πραγματικά στοιχεία που επιτρέπει αυτή τη γενίκευση.

Εγώ πάντως στα 52 μου χρόνια δεν άκουσα ποτέ κανέναν να ευχαριστείται να βλέπει διαφημίσεις.

Και αν κρίνω τις αντιδράσεις στην ανάρτηση μου που είχα και ρεκόρ αντιδράσεων για εκείνη την μέρα μάλλον συμφωνούν και άλλοι μαζί μου.

• Like 2

8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγώ πάντως στα 52 μου χρόνια δεν άκουσα ποτέ κανέναν να ευχαριστείται να βλέπει διαφημίσεις.

Και αν κρίνω τις αντιδράσεις στην ανάρτηση μου που είχα και ρεκόρ αντιδράσεων για εκείνη την μέρα μάλλον συμφωνούν και άλλοι μαζί μου.

Προφανώς συμφωνούν κι άλλοι, εξάλλου είπα "που ισχύει για εσάς" και όχι "μόνο για εσάς". Η ουσία αυτού που έγραψα πάντως δεν ήταν αυτό, αλλά το "κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια", φτιάχνετε δηλαδή γενικούς κανόνες βασιζόμενοι στην προσωπική σας οπτική.

Και ναι, προφανώς κανείς σε πρώτο επίπεδο δεν ευχαριστιέται να βλέπει διαφημίσεις. Αλλά κάποιοι που δεν άφησαν σε αυτό το σημείο την ανάλυση αυτού του θέματος, βγάζουν εδώ και δεκαετίες δισεκατομμύρια. Άρα μάλλον δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα.

Διαβάζοντας το θρεντ έχω πειστεί ότι είναι πλέον διαδεδομένο σεξουαλικό φετίχ να φαντασιώνεσαι δισεκατομμυριούχους να μπαίνουν νύχτα σπίτι σου, να σε δένουν στο κρεβάτι και να σε βάζουν να βλέπεις διαφημίσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/11/2023 at 21:04, apos said:

Προφανώς συμφωνούν κι άλλοι, εξάλλου είπα "που ισχύει για εσάς" και όχι "μόνο για εσάς". Η ουσία αυτού που έγραψα πάντως δεν ήταν αυτό, αλλά το "κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια", φτιάχνετε δηλαδή γενικούς κανόνες βασιζόμενοι στην προσωπική σας οπτική.

Και ναι, προφανώς κανείς σε πρώτο επίπεδο δεν ευχαριστιέται να βλέπει διαφημίσεις. Αλλά κάποιοι που δεν άφησαν σε αυτό το σημείο την ανάλυση αυτού του θέματος, βγάζουν εδώ και δεκαετίες δισεκατομμύρια. Άρα μάλλον δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα.

Δεν θα διαφωνήσω στην βάση αυτών που λε. Κρίνοντας όμως από εμένα και θεωρώ ότι είναι πολύ διαδεδομένο, είναι η ενασχόληση με κάτι άλλο κατά την διάρκεια προβολής της διαφήμισης. Πχ όποτε κάθομαι με την γυναίκα να της κάνω παρέα στο σαλόνι που βλέπει τηλεόραση, τη στιγμή που παίζει διαφημίσεις παίρνω το κινητό και ασχολούμαι με κάτι άλλο μέχρι να τελειώσουν .

Το ίδιο και στο Internet, εάν πρέπει να παίζει μία διαφήμιση που δεν μπορώ για κάποιο λόγο να παραλείψω (football highlights πχ), απλά κάνω mute και ανοίγω ένα άλλο tap αναμένοντας να τελειώσει.

Θέλω να πω ότι πρακτικά η  αξία της διαφήμισης, να σου περάσει ένα μήνυμα, αποτυγχάνει λόγω των εύκολων εναλλακτικών που έχουμε.  Στον σύγχρονο hyper active κόσμο, η διαφήμιση είναι νεκρός χρόνος και όλοι έχουνε δίπλα τους ένα κινητό να κοιτάξουν ενώ παίζουν διαφημίσεις

Επεξ/σία από mike299

Και λεει καποια στιγμη το YouTube/Google "εγω το αφηνω ως εχει", η απαγορευση των adblockers παραμενει και ο εντοπισμος τους μενει με την τελευταια πατεντα που σκεφτηκαν,  οσοι εχουν adblockers που ξεγελανε το συστημα καλως, οι αλλοι ας βλεπουν διαφημισεις η ας βαλουν premium.

Ομως, in a dramatic turn of events, αρχιζουν ολοι οι adblockers που "δουλευουν" να βγαζουν μηνυμα οτι αν δεν πληρωσεις την δικη τους premium εκδοση θα αυτο-απενεργοποιουνται στο YouTube. Αραγε τοτε, θα καταργησει η Google την anti-adblock πολιτικη να σωσει τους χρηστες απο τις αδηφαγες adblock εταιριες μονο και μονο για να ξαναρχισει ο κυκλος λιγους μηνες πιο μετα; 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...