Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που δε θέλω να έχω εφαρμογές χρησιμοποιώ από τον browser στο κινητό αλλά και στο pc το invidious που είναι open source front end για το youtube. Στο κινητό μπορώ να κλείνω και την οθόνη και να ακούω τη μουσική μου χωρίς διαφημίσεις.

https://invidious.io/

https://yewtu.be/

• Like 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω firefox. Δουλευει μια χαρα το ublock. Το μπλόκαραν ? Σε λιγες μερες θα το κανουν παλι εντωμεταξύ μπαινω με Brave/ Τι το εκαναν και εκει και οχι ακομη στο firefox ? Brave με private window.

image.png.0c850bb1108c66922343d3f385eb49d9.png

• Like 4
Δημοσ.
8 minutes ago, Mhlogiatros said:

uBlock Origin χρησιμοποιω μεχρι τωρα χωρις θεμα

Αυτό, ούτε 2 μέρες δεν κράτησε το μπλοκάρισμα, απευθείας βρήκαν τρόπο να το παρακάμψουν τα τσακάλια

• Like 2
Δημοσ.

Μπαίνεις, βάζεις ένα 5 λεπτο βίντεο. Με το καλημέρα πρέπει να δεις 2 ads. Πάει στο καλό.

Βάζεις άλλο σύντομο βίντεο, οκ μέχρι εδώ.

Βάζεις και 3ο βίντεο, πάλι οκ (μερικές φορές μπορεί και όχι)

Βάζεις επόμενο βίντεο πάλι ads.

Πολύ spam ρε παιδί μου. Προσωρπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί απλά δεν πολύ μπαίνω YouTube και πάντα βάζω Adblock. Αν το κόψουν απλά δεν θα μπαίνω. Κλαιν δλδ για μένα.

• Like 3
Δημοσ.
46 minutes ago, Tablet said:

Δεν συμφωνω γιατι πολυ απλα ελαχιστοι βλεπουν τις διαφημισεις στο youtube.. Εγω κοιταω ποτε θα βγει το skip ad χωρις να το κανω επιτηδες το ματι κολλαει εκει

Το αν συμφωνείς εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα προσωπικά δεν έχει να κάνει. Αν δεν βγάζανε λεφτά από τις διαφημισεις και δεν ήταν υπολογισμένα όλα με ψυχολόγους και χίλια δυο, δεν θα πληρώνανε για να μπαίνουν ως διαφήμιση. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Premium Family κι add αλλα 5 μέλη για share. 

To θέμα είναι ότι έχει σάπιο content που δεν είναι καν δικό τους. Ηθικό είναι το θέμα. Προσωπικά, όπως έχω γράψει, πολύ σπάνια χρησιμοποιώ το YouTube πλέον και σκασίλα μου και να το παρατήσω. Άσε που από αυτό θα ανεβεί ο ανταγωνισμός.

4 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Το αν συμφωνείς εσύ ή εγώ ή ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα προσωπικά δεν έχει να κάνει. Αν δεν βγάζανε λεφτά από τις διαφημισεις και δεν ήταν υπολογισμένα όλα με ψυχολόγους και χίλια δυο, δεν θα πληρώνανε για να μπαίνουν ως διαφήμιση. 

Αυτό με τις διαφημίσεις είναι μια φούσκα που θα σκάσει κάποια στιγμή. Σε λίγο καιρό που οι διαφημιζόμενοι θα καταλάβουν για την ποιότητα και ότι ελάχιστοι θα οδηγηθούν σε αγορά από ένα ad σε ένα τέτοιο site, να δεις πως θα φύγουν από τις διαφημίσεις του YouTube.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλως εγκαταστηστε το adguard ή οποιο αλλο θελετε σαν εφαρμογη στο πισι σας, ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟ. βεβαια θα χρειαστει να το αγορασετε αλλα ολο και καπου θα βρειτε ετησια ή ισοβια σιριαλ με 5 -10 ευρω. παντως καλυτερα 10 σε αυτους ΠΑΡΑ 150+ το χρονο στην γουγλιμανιακη.... το θεωρω την εκδικηση μου απεναντι στην τρελα που θελει τις διαφημισεις υποχρεωτικες...

αφηστε δε που η εφαρμογη κοβει τις διαφημισεις ΠΑΝΤΟΥ πχ στο νεο outlook mail , η σε οποιο προγκρεσιβ εφαρμογη δημιουργησετε ή στις εφαρμογες web του webcatalog(αν δεν το εχετε χρησιμοποιησει , γουγλι ιτ!!!) ή σε οποιο μετρο εφαρμογη εχει διαφημισεις, ΠΑΝΤΟΥ σε οποια εφαρμογη διαλεξεις να κοψει.... 

Επεξ/σία από santahugo
  • Like 4
Δημοσ.
1 minute ago, atypicalcoder said:

To θέμα είναι ότι έχει σάπιο content

Spoiler

Δεν έχει μόνο σάπιο content. Απλά αυτά μας βγαίνουν στα προτεινόμενα. Κάθε φορά που κάνω refresh τα ίδια 15 βίντεο μου βγάζει, να τα δω με το στανιό!! Υπάρχουν εξαιρετικοί δημιουργοί μέσα με πολύ ωραίο content. Απλά δεν ξέρω γιατί στο καλό δεν τους πετάει στα προτεινόμενα. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xakerofxanthi είπε

Εχω firefox. Δουλευει μια χαρα το ublock. Το μπλόκαραν ?

για 2-3 μέρες μέχρι να βγάλουν άκρη (που απλά τότε έπρεπε να κάνεις ενημέρωση τις λίστες χειροκίνητα 2-3 φορές την ημέρα), αλλά δεν ήταν σε όλους , πάει ανα λογαριασμούς , πχ αν έκανες logout δεν έκανε έλεγχο για adblock

• Like 1
Δημοσ.

Το θα ήταν το κάθε "YouTube" αν δεν το στήριζαν οι χρήστες...μέχρι να τους καβαλίσει ? Τίποτα... Αντί να μας παρακαλάνε μας κάνουν πόλεμο.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

για 2-3 μέρες μέχρι να βγάλουν άκρη (που απλά τότε έπρεπε να κάνεις ενημέρωση τις λίστες χειροκίνητα 2-3 φορές την ημέρα), αλλά δεν ήταν σε όλους , πάει ανα λογαριασμούς , πχ αν έκανες logout δεν έκανε έλεγχο για adblock

Για αυτο στο private window παιζουν κανονικα. 😎👍

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, xakerofxanthi είπε

Για αυτο στο private window παιζουν κανονικα. 😎👍

τώρα υποτίθεται οτι δε χρειάζεται , σου συνεχίζει ακόμα η ειδοποίηση του YT?

εμένα έχει καιρό που την έχει μπλοκάρει το ublock

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

τώρα υποτίθεται οτι δε χρειάζεται , σου συνεχίζει ακόμα η ειδοποίηση του YT?

εμένα έχει καιρό που την έχει μπλοκάρει το ublock

οχι οχι μια χαρα ειμαι και σε μενα εχει καποιες μερες να εμφανιστει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...