geomalliv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Γεια σας παρεάκι. Έχω το poco f3 και παρακαλώ πολύ πολύ θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω root. Είμαι λίγο αρχάριος σε αυτό και επειδή φοβάμαι μη brick αρω τίποτα θα ήθελα αν γίνεται πολύ πολύ να που παραθεσετε έναν οδηγό που να ισχύει ακόμα και σήμερα από τη μια και από την άλλη να είναι λεπτομερής. Ο λόγος που θέλω root είναι για να αλλάξω το id της συσκευής μου και έτσι να μπορώ να επωφεληθω των προσφορών του τεμου συνεχώς ως νέος χρήστης... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν εφόσον γίνει ροοτ μετά δεν υπάρχει επιστροφή και αν υπάρχει πως γίνεται και αυτή σε περίπτωση που θέλω να φέρω το κινητό πάλι στην κατάσταση που είναι τώρα που σας γράφω. Ευχαριστώ πολύ πολύ για κάθε βοήθεια ❤️ ΥΓ. ειχα κανει root και παλαιοτερα οταν ειχα το αειμνηστο redmi note 3 αλλα περασαν τοσα χρονια απο τοτε και δε θυμαμαι ουτε το πως αλλα ουτε και τα pros - cons του να εχεις root. θα ηταν χρησιμο και αυτο.
koutsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, geomalliv said: Γεια σας παρεάκι. Έχω το poco f3 και παρακαλώ πολύ πολύ θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω root. Είμαι λίγο αρχάριος σε αυτό και επειδή φοβάμαι μη brick αρω τίποτα θα ήθελα αν γίνεται πολύ πολύ να που παραθεσετε έναν οδηγό που να ισχύει ακόμα και σήμερα από τη μια και από την άλλη να είναι λεπτομερής. Ο λόγος που θέλω root είναι για να αλλάξω το id της συσκευής μου και έτσι να μπορώ να επωφεληθω των προσφορών του τεμου συνεχώς ως νέος χρήστης... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν εφόσον γίνει ροοτ μετά δεν υπάρχει επιστροφή και αν υπάρχει πως γίνεται και αυτή σε περίπτωση που θέλω να φέρω το κινητό πάλι στην κατάσταση που είναι τώρα που σας γράφω. Ευχαριστώ πολύ πολύ για κάθε βοήθεια ❤️ ΥΓ. ειχα κανει root και παλαιοτερα οταν ειχα το αειμνηστο redmi note 3 αλλα περασαν τοσα χρονια απο τοτε και δε θυμαμαι ουτε το πως αλλα ουτε και τα pros - cons του να εχεις root. θα ηταν χρησιμο και αυτο. Τι εννοείς να αλλάξεις το id της συσκευής σου; με κάθε καινούργιο account δεν δίνουν της προσφορές; 🤔
geomalliv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, koutsis είπε Τι εννοείς να αλλάξεις το id της συσκευής σου; με κάθε καινούργιο account δεν δίνουν της προσφορές; 🤔 Nope!! Αναγνωρίζουν αν είσαι νέος χρήστης η όχι από τη συσκευή που κανείς download όχι από τα ιμειλ και τους λογαριασμούς
koutsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, geomalliv said: Nope!! Αναγνωρίζουν αν είσαι νέος χρήστης η όχι από τη συσκευή που κανείς download όχι από τα ιμειλ και τους λογαριασμούς Χωρίς να κάνεις login με κάποιο account πως θα αγοράσεις κάτι; 🤔 όταν βάλεις το account σου δεν βλέπουν ποιός είσαι και τι έχεις πάρει; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από koutsis
geomalliv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Θέλει συνδυασμό καινούριας συσκευής και καινούριου account... Μόνο το καινούριο account δε δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα