Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα.Αξιζει να περιμενεις στην Ελλαδα Black Friday ή Cyber Monday για να παρεις GPU απο καταστημα Skroutz ή BestPrice και οχι απο μεγαλη αλυσιδα οπως πχ Plaisio,Public ή MediaMarkt? Θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας γιατι κατα βαθος πιστευω  πως δεν αξιζει η αναμονη, πως ειτε την παραγγειλω τωρα ειτε την παραγγειλω Black Friday δεν θα αλλαξει κατι στην τιμη της GPU...

Επεξ/σία από Aris196894
Δημοσ.

εδω που φτασαμε περιμενε λιγο και βλεπεις. Εκτος αν θες απο 4060/7700χτ και πανω οπου εκει δεν νομιζω να τυχει τιποτα

Δημοσ.

Δεν αποτελεί κανόνα ότι θα παιχτούν προσφορές σε κάρτες γραφικών. Συνήθως το Πλσιο να βάλει κάποιες AMD. Τα τελευταία χρόνια (2018+) αυτό παρατηρείται...

Τα μικρά δε το κάνουν γιατί ήδη φέρνουν παραεισαγωγης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4070 ti θέλω και η τιμή της είναι εξωφρενικά ακριβή..εχω  g sync οθόνη οπότε η nvidia είναι μονόδρομος...Αλλα πολύ ακριβή ρε παιδιά...θα έπρεπε να είναι ενα 700ρι αυτή η κάρτα κανονικά.Για αυτό ελπίζω να γίνει κάτι και τουλάχιστον να την βρω απο 800 και κάτω.

Επεξ/σία από Aris196894
Δημοσ.
Στις 3/11/2023 στις 9:36 ΠΜ, Aris196894 είπε

4070 ti θέλω και η τιμή της είναι εξωφρενικά ακριβή..εχω  g sync οθόνη οπότε η nvidia είναι μονόδρομος...Αλλα πολύ ακριβή ρε παιδιά...θα έπρεπε να είναι ενα 700ρι αυτή η κάρτα κανονικά.Για αυτό ελπίζω να γίνει κάτι και τουλάχιστον να την βρω απο 800 και κάτω.

4070ti θελω κι εγω. Με μπερδευουν ομως τα διαφορα μοντελα, π.χ giganyte. eagle oc 940E, gaming oc 990E, aorus master 1030E, aero oc 970E,  elite 1010E, windforce 885E,  aero oc ασπρο χρωμα 1385Ε ( μαλλον κοστιζουν η μπογια και το ασταρι εδω). Τα ιδια και οι msi και asus. δεν καταλαβαινω τι διαφορα με 10/60 Ε μπορει ναχει η μια απο την αλλη.

Δημοσ.

G-Sync module η compatible;

Δημοσ.
Στις 4/11/2023 στις 1:36 ΜΜ, Chris2756 είπε

4070ti θελω κι εγω. Με μπερδευουν ομως τα διαφορα μοντελα, π.χ giganyte. eagle oc 940E, gaming oc 990E, aorus master 1030E, aero oc 970E,  elite 1010E, windforce 885E,  aero oc ασπρο χρωμα 1385Ε ( μαλλον κοστιζουν η μπογια και το ασταρι εδω). Τα ιδια και οι msi και asus. δεν καταλαβαινω τι διαφορα με 10/60 Ε μπορει ναχει η μια απο την αλλη.

Κάθε υλοποίηση είναι διαφορετική. Για παράδειγμα η Nissan βγάζει το μοντέλο x-trail suv και έχει διαφορετικές υλοποιήσεις σε Μοτέρ σε εσωτερικό και πολλά άλλα. κάτι παρόμοιο γίνεται και στις κάρτες γραφικών υπάρχουν πιο premium εκδόσεις με καλύτερη μεταπωλιτική αξία αλλά και καλύτερες επιδόσεις ! Για εμένα κοίτα πάντα ROG STRIX από την ASUS συνήθως πάντα η καλύτερη σε όλες τις υλοποιήσεις αλλά και series !! Μετά κοίτα Gaming Rock palit . Αν θες από 30" series και πιο παλιές κοίτα EVGA FTW3 .. Ελπίζω να στο εξήγησα όσο καλύτερα γίνεται σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις μια έρευνα και ο ίδιος για περισσότερες γνώσεις αλλά και να δεις benchmarks Από τις κάρτες που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις 

Θα μπορούσες να κοιτάξεις 3080ti έχει καλές τιμές USED εδώ στο insomnia και πολύ καλές επιδόσεις επίσης ! Αλλιώς περιμένεις μέχρι να πέσει η τιμή της αν και δεν νομίζω black friday να πέσουν οι 40" series αλλά περισσότερο θα πέσουν οι τιμές όταν ανακηνωθούν οι 50" series και ακόμη περισσότερο όταν βγούνε οι 50" series . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, toni31 είπε

Τα skroutzομαγαζα με την αγορά, ας πούμε, της 4070 δίνουν και το AWII?

Ειναι για λιγα καταστηματα. Πχ το msystems το δινει και το plaisio σιγουρα απο Ελλαδα. 

https://www.msystems.gr/graphics-cards/asus-geforce-rtx-4070-dual-oc-12gb-90yv0iz2-m0na00

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/msi-vga-geforce-rtx-4070-gaming-x-trio-12-gb_4200020?qId=924c1edc1e134ec49d60f4c7c4fcbb6d&qIx=products

https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/campaigns/alan-wake-2-pc-game-bundle/

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Παντως μην τρεφετε και πολλες ελπιδες στο bf να εχουμε τιμες χωμα...Δεν θυμαμαι ποτε στο παρελθον να εχει γινει καποια τρελη εκπτωση στις καρτες γραφικων και βασικα δεν θυμαμαι να εχει γινει οπουδηποτε πραγματικο bf...

Δημοσ.
On 06/11/2023 at 13:40, toni31 said:

Τα skroutzομαγαζα με την αγορά, ας πούμε, της 4070 δίνουν και το AWII?

Σαφέστατα και όχι. Μόνο μεγάλες αλυσίδες λαμβάνουν μέρος σε τέτοιες προωθητικές ενέργειες ως επίσημοι resellers. Αναγράφονται στην σελίδα του κάθε κατασκευαστή ποια συνήθως είναι. Ελλάδα γενικά είναι τα Πλσιο, Msystems, νομίζω Κωτσόβολος ...

Δημοσ.

Μην περιμένετε πολλά παίδες.

Καλώς ή κακώς, δεν έχουμε κακές τιμές (στα σκρουτζομάγαζα), σε σχέση με το εξωτερικό. (πάντα αν συνυπολογίσεις διαφορές σε % ΦΠΑ)

Οι τιμές των καρτών γενικώς είναι κακές... δεν σώζεται το πράμα μέχρι το black friday.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Teddy77 said:

Μην περιμένετε πολλά παίδες.

Καλώς ή κακώς, δεν έχουμε κακές τιμές (στα σκρουτζομάγαζα), σε σχέση με το εξωτερικό. (πάντα αν συνυπολογίσεις διαφορές σε % ΦΠΑ)

Οι τιμές των καρτών γενικώς είναι κακές... δεν σώζεται το πράμα μέχρι το black friday.

Πιστεύω όλο και κάτι θα βγει σε Nvidia 30** αλλά για 40** κρατάω μικρό καλάθι.

Πιθανότατα και σε arc να παιχτούν καλές τιμές γιατι εξωτερικό παίζουν εδώ και κανένα 2μηνο αρκετά χαμηλά.

Σε AMD μάλλον έχουν αρχίσει να εξαντλουντε ήδη τα αποθέματα σε 6*** και δεν πιστεύω να δούμε τίποτα τρομερο.Ισως καμιά 7900xt να παιχτεί σε καμία καλή τιμή και οι 7700/7800 να πιάσουν την msrp.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
On 04/11/2023 at 13:36, Chris2756 said:

αν κοιταξεις τις λεπτομεριες θα δεις οτι σχεδον ειναι ιδιες εως απολυτα ιδιες .

αν ψαχνεις το απολυτο κοιτας οντως τα νουμερα και βλεπεις 

αν δεν καιγεσαι για 1 fps παραπανω δες την φθηνοτερη.

παλιοτερα ειχαν μεγαλυτερη διαφορα τα μοντελα τωρα ειναι το ιδιο .

και καποιες φορες βγαζει τις ακριβες σε καλη τιμη το πλαισιο πχ 4090 αλλα μιλαμε για ακριβες .

τα υπολοιπα οπως τα ειπαν και τα παιδια παραπανω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο αμαζον μονο αν παιξει τιποτα αντε και κανενα e-shop και πλαισιο απο 2 κομματια

4070ti ειχε 830 το e-shop πριν μια εβδομαδα

Επεξ/σία από ougxar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...