Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρε κανείς στο steam για να παίξει το Fifa ; Επειδή το έβαλα και δεν έχει περιγραφή.
Το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τα ίδια... 

Δημοσ.

απο το δτορ μου το εμφανιζε 4 ευρω απο το λινκ το αγορασα 99 λεπτα,ηδη κατεβαζω dead space και ufc 5 trial,ακυρωση συνδρωμης μολις τελεισω και ολα καλα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

απο το δτορ μου το εμφανιζε 4 ευρω απο το λινκ το αγορασα 99 λεπτα,ηδη κατεβαζω dead space και ufc 5 trial,ακυρωση συνδρωμης μολις τελεισω και ολα καλα

Και επιτοπου να κανεις ακυρωση για 1 μηνα θα εχεις ενεργη συνδρομη.

Δημοσ.

καλησπερα προσπαθω να  αγορασω και εγω την συνδρομη του ενος μηνα για ps5 με μια prepaid της εθνικης και συνεχεια μου βγαζει σφαλμα . Εχω προσπαθησει και απο το ps5 και απο pc και συνεχεια βγαζει το ιδιο σφαλμα.  Την συγκεκριμενη καρτα τηεχω χρησιμοποιησει στο ps store χωρισ προβλημα αφου εχω αγορασει το upgrade to gt7 για ps 5 χωρισ προβλημα . Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 4/11/2023 στις 3:49 ΜΜ, tonis100 είπε

καλησπερα προσπαθω να  αγορασω και εγω την συνδρομη του ενος μηνα για ps5 με μια prepaid της εθνικης και συνεχεια μου βγαζει σφαλμα . Εχω προσπαθησει και απο το ps5 και απο pc και συνεχεια βγαζει το ιδιο σφαλμα.  Την συγκεκριμενη καρτα τηεχω χρησιμοποιησει στο ps store χωρισ προβλημα αφου εχω αγορασει το upgrade to gt7 για ps 5 χωρισ προβλημα . Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

Την έχεις χρησιμοποιήσει για αγορές ή για συνδρομές; Πολλές φορές οι προπληρωμένες ή οι disposable virtual της Revolut τρώνε άκυρο όταν πρόκειται για συνδρομή. 

Δημοσ.

Σε steam Ινδίας είναι 0.70€ η προσφορά αυτή.
Η μηνιαία 3.53€ και ο χρόνος 22.31€.
Όποιος θέλει να "ταξιδέψει" (με το αζημίωτο) ας στείλει pm.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Σε steam Ινδίας είναι 0.70€ η προσφορά αυτή.
Η μηνιαία 3.53€ και ο χρόνος 22.31€.
Όποιος θέλει να "ταξιδέψει" (με το αζημίωτο) ας στείλει pm.

Ο χρόνος στο ελληνικό βγαίνει 24,99€, αξίζει να μπλέξει κάνεις με VPN για 3€;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, feelihipo είπε

Ο χρόνος στο ελληνικό βγαίνει 24,99€, αξίζει να μπλέξει κάνεις με VPN για 3€;

Αυτό θα το κρίνει ο καθένας.
Πέρα από το ΕΑ play, είναι ολόκληρο steam που θα είναι σε Ινδία μετά.

Δημοσ.
On 02/11/2023 at 15:11, 7nisiotis said:

Μια χαρά, ευκαιρία να παιχτεί και το Dead Space (remake), μετα από μια δεκαετία από το αρχικό. 

8 TL από τον φιλέλληνα Γείτονα 

Θέλει καινούριο λογαριασμό αυτό? 

Δημοσ.
7 hours ago, barman_ said:

Θέλει καινούριο λογαριασμό αυτό? 

Όχι απαραίτητα ;) βέβαια πλέον είναι μπελας να φορτώσεις χρήματα το προφίλ+ ανέβηκε η ισοτιμία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...