Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας  θέλω να αγοράσω το S23 128gb  αυτή την στιγμή εχει 565 περίπου απο bestprice.

Πιστεύεται αξίζει να περιμένω blackfriday ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, arian7 είπε

Καλησπέρα σας  θέλω να αγοράσω το S23 128gb  αυτή την στιγμή εχει 565 περίπου απο bestprice.

Πιστεύεται αξίζει να περιμένω blackfriday ? 

καλησπερα,

Ειναι στα υποψηφια για blackfriday προιοντα ας το πουμε για εκπτωση ομως κανεις δεν γνωριζει ποσο θα το εχουν (κ αν θα το εχουν) οι μεγαλες αλυσιδες. Φθηνοτερα απο BestPrice αδύνατον.....Η τιμη του πλεον μετα απο 10 μηνες ειναι αρκετα καλη από 610€ (κ οχι απο το 1ο καταστημα) https://www.bestprice.gr/item/2158279569/samsung-galaxy-s23-128gb.html?qo=s23&from=cat#graph απο τα αξιοπιστα κατ/ματα μιας και ειχε εκκινηση πολυ περισσοτερα στην εξελιξη τιμης. Αν περιμενεις μεχρι να βγει η σειρα s24 Φεβρουαριο θα πεσει λογικα αφου θα εχει κλεισει και 1 χρονο. Οποτε περιμενε κ αυτο το μηνα μεχρι Δεκεμβρη και αναλογως αποφασιζεις αν βγει καποια προσφορα σε bf. 

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, πριν 2 χρόνια είχα πάρει το S21 που έχω , από public, με 20% επιστροφή από Eurobank, μετά το black Friday. Έβγαινε πιο φθηνά από το Σκρουτζ. Και μου έκαναν και δώρο τον έξτρα χρόνο εγγύηση του public.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, aces είπε

καλησπερα,

Ειναι στα υποψηφια για blackfriday προιοντα ας το πουμε για εκπτωση ομως κανεις δεν γνωριζει ποσο θα το εχουν (κ αν θα το εχουν) οι μεγαλες αλυσιδες. Φθηνοτερα απο BestPrice αδύνατον.....Η τιμη του πλεον μετα απο 10 μηνες ειναι αρκετα καλη από 610€ (κ οχι απο το 1ο καταστημα) https://www.bestprice.gr/item/2158279569/samsung-galaxy-s23-128gb.html?qo=s23&from=cat#graph απο τα αξιοπιστα κατ/ματα μιας και ειχε εκκινηση πολυ περισσοτερα στην εξελιξη τιμης. Αν περιμενεις μεχρι να βγει η σειρα s24 Φεβρουαριο θα πεσει λογικα αφου θα εχει κλεισει και 1 χρονο. Οποτε περιμενε κ αυτο το μηνα μεχρι Δεκεμβρη και αναλογως αποφασιζεις αν βγει καποια προσφορα σε bf. 

Ευχαριστω.

35 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αν θυμάμαι καλά, πριν 2 χρόνια είχα πάρει το S21 που έχω , από public, με 20% επιστροφή από Eurobank, μετά το black Friday. Έβγαινε πιο φθηνά από το Σκρουτζ. Και μου έκαναν και δώρο τον έξτρα χρόνο εγγύηση του public.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τσέκαρε και το you.gr. Ως πρωτη εικόνα φαίνεται ακριβότερο καθώς η τιμή ξεκιναει στα 738 για το 128 και 799 για το 256. Αλλα μέχρι 11 Νοέμβρη τρέχει η προωθητική της Samsung που δίνει επιστροφή 150€ σε προπληρωμενη κάρτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπου υποστηρίζουν MasterCard. Οπότε βγαίνει το κινητό στα 588€ έμμεσα

Τσέκαρε και δω για περισσότερες πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...