Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, nlogginidis said:

Μήπως άλλαξε το παιδί σχολείο; ο αριθμός μαθητή αν αλλάξει σχολείο αλλάζει. 

Ιδιο σχολειο ειναι, αυτος ειναι ο αριθμος του μαθητη.

Δημοσ.
12 hours ago, nlogginidis said:

Καλημέρα. Μήπως η τάξη που φοιτά το παιδί είναι χαρακτηρισμένη ως προνήπια/νήπια και όχι σκέτο νήπια;

Αυτο πως θα το μαθω; Η αληθεια ειναι οτι στην ταξη του εχει και παιδια 1 χρονο μικροτερα..

Δημοσ.

Άλλαξε την τάξη στην αίτηση. Στο μενού που επιλέγεις τάξη έχει και επιλογή προνήπια/νήπια. Αν είναι αυτό θα στο διασταυρώσει και θα την κάνει δεκτή την αιτηση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Αυτο πως θα το μαθω; Η αληθεια ειναι οτι στην ταξη του εχει και παιδια 1 χρονο μικροτερα..

δεν έχει σημασία τι έχει η τάξη μέσα. από το υπουργείο παιδείας ζητάνε τα παιδιά να είναι ανακατεμένα στις τάξεις, νήπιο προνήπιο.

Δημοσ.
2 hours ago, nlogginidis said:

Άλλαξε την τάξη στην αίτηση. Στο μενού που επιλέγεις τάξη έχει και επιλογή προνήπια/νήπια. Αν είναι αυτό θα στο διασταυρώσει και θα την κάνει δεκτή την αιτηση

Θα μιλησουμε με την διευθυντρια για να μας το επιβεβαιωση. Ηδη εχω κανει 2 αιτησεις.

Δημοσ.

Καλημερα σας!!

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!

Μπορειτε να μου εξηγησετε πως το λυσατε; σας εδωσε νεα βεβαιωση η διευθύντρια; 

Η δικια μας λεει οτι μονο αυτη η βεβαιωση υπαρχει στο myschool.

Help!!

Δημοσ.
5 hours ago, kallipel said:

Καλημερα σας!!

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!

Μπορειτε να μου εξηγησετε πως το λυσατε; σας εδωσε νεα βεβαιωση η διευθύντρια; 

Η δικια μας λεει οτι μονο αυτη η βεβαιωση υπαρχει στο myschool.

Help!!

Ηταν λαθος η ταξη, την αλλαξα απο προνηπια σε νηπια. Αλλα ανεβασα και την βεβαιωση για σιγουρια.

123.jpg.ae248225b5d680924c9eb76cc36b0494.jpg

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/11/2023 στις 11:15 ΜΜ, nlogginidis είπε

Χαίρετε. Ομοιοπαθής με 4 παιδιά. Το "λάθος" είναι ότι πρέπει να διορθώσεις την τάξη φοίτησης και να βάλεις αυτήν που φοιτά φέτος το παιδί. Δηλαδή για την περίπτωση σου "Νήπια" και όχι "προνήπια" που φαίνεται. Στο μάισκουλ φαίνεται η τρέχουσα τάξη και όχι η περσινή. Ελλάδα 2.0

Καλησπέρα. Ομοιοπαθής με τον nlogginidis, εγώ όμως για φέτος. Το παιδί μου τελείωσε το νηπιαγωγείο και πηγαίνει πλέον στην Α τάξη του δημοτικού. Η αίτηση του Α21 που "έτρεχε" χτήπησε κόκκινα στο παιδί γιατί λέει ήθελε βεβαίωση επαρκούς φοίτησης της προηγούμενης χρονιάς, δηλαδή του νηπιαγωγείου. Ακύρωσα την αίτηση, έκανα νέα με τα σωστά στοιχεία για το παιδί (δημοτικό σχολείο πλέον, αριθμός μητρώου μαθητή κλπ κλπ) και τη δέχτηκε. Τώρα μένει να δούμε αν θα πάρουμε αυτά που μας κόψανε εξαιτίας αυτού του λάθους.

Υ.Γ.

Αν κάποιος ψάχνει τον αριθμό μητρώου μαθητή του παιδιού του, δεν έχει παρά να εκδώσει μια βεβαίωση φοίτησης μαθητή/τριας σε σχολείο από το gov.gr και θα τον ανακαλύψει εκεί μέσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...