Witcher1st Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μπηκα πριν λιγες ημερες να δω γιατι δε μπηκε το επιδομα α21 και βλεπω ενα μηνυμα οτι δεν το δικαιουμε απο τον Ιουλιο και μετα, και μου εχει τα εισοδηματικα κριτηρια για 3 μελη, ενω ειμαστε 4 μελη. Παω λιγο πιο κατω και βλεπω οτι μου ζηταει να επισυναψω βεβαιωση φοιτησης νηπιου για το περσινο ετος. Επισυναπτω και μου την απορριπτει και μου ζηταει ξανα βεβαιωση. Εχω στειλει e-mail, καμια απαντηση. Το παιδι φετος περυσι πηγαινε προνηπια, φετος νηπια. Σε ιδιωτικο και τις δυο χρονιες. Παραθετω και 2 φωτογραφιες, μια με το site για το επιδομα α21 και μια αλλη με την βεβαιωση που μας εστειλε η διευθυντρια. Πως γινεται ο μαθητης να μην βρισκεται στο myschool για περυσι, ενω τα στοιχεια εχουν ανανεωθει κανονικα; Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Η διεθυντρια δε γνωριζε κατι παντως, λες και ειμαστε οι πρωτοι που συμβαινει κατι τετοιο.. Μηπως το συστημα κολλησε;
rodosf1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δε δηλώθηκαν σωστά τα στοιχεία παιδιού/γονέων στο πληροφοριακό σύστημα myschool. Αντιπαράθεση με την ταυτότητά σας για διόρθωση. Γενικά στα ιδιωτικά έχει πολλούς γραμματείς "γιωτάδες" και κάνουν τέτοια λάθη.
ekrepali Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μήπως παίζει ρόλο που είναι ιδιωτικό το νηπιαγωγείο; Δε ξέρω τι παίζει με δηλώσεις / φόρο πολυτελούς διαβίωσης κλπ... ρώτα λογιστή. https://www.ipaidia.gr/eidiseis/forologikes-diloseis-2023-pos-ta-idiotika-sxoleia-vazoun-fotia-sta-tekmiria/
Witcher1st Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, ekrepali said: Μήπως παίζει ρόλο που είναι ιδιωτικό το νηπιαγωγείο; Δε ξέρω τι παίζει με δηλώσεις / φόρο πολυτελούς διαβίωσης κλπ... ρώτα λογιστή. https://www.ipaidia.gr/eidiseis/forologikes-diloseis-2023-pos-ta-idiotika-sxoleia-vazoun-fotia-sta-tekmiria/ Που κολλαει αυτο; Δεν υπαρχει καμια λογικη.. Αντιθετως ειναι ακομα χειροτερα ετσι, καθως στο ιδιωτικο δινουμε 300 το παιδι, 600 συνολο, και αυτο απο αναγκη, λογω ωραριων.. Εξαλλου αλλο ειναι το προβλημα μου. Οτι στην ουσια βλεπει 3 μελη και οχι 4.. Εχει μεγιστο εισοδημα τα 26.250 τα οποια αφορουν οικογενεια με 1 παιδι. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Witcher1st
nitrous79 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Witcher1st είπε 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μπηκα πριν λιγες ημερες να δω γιατι δε μπηκε το επιδομα α21 και βλεπω ενα μηνυμα οτι δεν το δικαιουμε απο τον Ιουλιο και μετα, και μου εχει τα εισοδηματικα κριτηρια για 3 μελη, ενω ειμαστε 4 μελη. Παω λιγο πιο κατω και βλεπω οτι μου ζηταει να επισυναψω βεβαιωση φοιτησης νηπιου για το περσινο ετος. Επισυναπτω και μου την απορριπτει και μου ζηταει ξανα βεβαιωση. Εχω στειλει e-mail, καμια απαντηση. Το παιδι φετος περυσι πηγαινε προνηπια, φετος νηπια. Σε ιδιωτικο και τις δυο χρονιες. Παραθετω και 2 φωτογραφιες, μια με το site για το επιδομα α21 και μια αλλη με την βεβαιωση που μας εστειλε η διευθυντρια. Πως γινεται ο μαθητης να μην βρισκεται στο myschool για περυσι, ενω τα στοιχεια εχουν ανανεωθει κανονικα; Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Η διεθυντρια δε γνωριζε κατι παντως, λες και ειμαστε οι πρωτοι που συμβαινει κατι τετοιο.. Μηπως το συστημα κολλησε; Πρέπει να πάρεις και μια βεβαίωση επαρκούς φοίτησης από το σχολείο και να την επισυνάψεις στην δήλωση που έχεις κάνει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από nitrous79
Witcher1st Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, nitrous79 said: Πρέπει να πάρεις και μια βεβαίωση επαρκούς φοίτησης από το σχολείο και να την επισυνάψεις στην δήλωση που έχεις κάνει. Αυτη η βεβαιωση που μου εδωσε η διευθυντρια αυτο το πραγμα δεν ειναι; Εσβησα τα στοιχεια στην εικονα. Αν ειναι κατι αλλο, υπαρχει καπου να δω ενα υποδειγμα; Και αυτο μου το δινει το σχολειο ή το βγαζω μονος μου; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Witcher1st
nitrous79 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Witcher1st είπε Αυτη η βεβαιωση που μου εδωσε η διευθυντρια αυτο το πραγμα δεν ειναι; Εσβησα τα στοιχεια στην εικονα. Αν ειναι κατι αλλο, υπαρχει καπου να δω ενα υποδειγμα; Και αυτο μου το δινει το σχολειο ή το βγαζω μονος μου; Η βεβαίωση που έχεις είναι η πρώτη που ζητούσε ότι είναι γραμμένο το παιδί στο νήπιο,τώρα πρέπει να σου δώσει η διευθύντρια μια βεβαίωση όπου να γράφει ότι κατά το σχολικό έτος 2022-2023 ολοκλήρωσε την φοίτηση του στο νηπιαγωγείο και να την προσθέσεις στην αίτηση. Είναι αστεία η κατάσταση να πρέπει να παίρνουμε βεβαίωση ότι γράψαμε το παιδί στο προνήπιο και ότι ολοκλήρωσε την φοίτηση,τα ίδια έκανα και εγώ και άλλοι τόσοι με τις βεβαιώσεις.Το πρόβλημα το έχει το myschool.
nlogginidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Χαίρετε. Ομοιοπαθής με 4 παιδιά. Το "λάθος" είναι ότι πρέπει να διορθώσεις την τάξη φοίτησης και να βάλεις αυτήν που φοιτά φέτος το παιδί. Δηλαδή για την περίπτωση σου "Νήπια" και όχι "προνήπια" που φαίνεται. Στο μάισκουλ φαίνεται η τρέχουσα τάξη και όχι η περσινή. Ελλάδα 2.0
Witcher1st Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, nlogginidis said: Χαίρετε. Ομοιοπαθής με 4 παιδιά. Το "λάθος" είναι ότι πρέπει να διορθώσεις την τάξη φοίτησης και να βάλεις αυτήν που φοιτά φέτος το παιδί. Δηλαδή για την περίπτωση σου "Νήπια" και όχι "προνήπια" που φαίνεται. Στο μάισκουλ φαίνεται η τρέχουσα τάξη και όχι η περσινή. Ελλάδα 2.0 Εγω πως θα το διορθωσω αυτο; Δε με αφηνει. Μονο αν σβησω την αιτηση και φτιαξω καινουρια, αλλα η προθεσμια για καινουριες αιτησεις εχει ληξει εδω και μηνες. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από Witcher1st
nlogginidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δεν λήγει η προθεσμία αδερφέ. Ανοιχτή είναι η πλατφόρμα. Κάνε νεα με τα ορθά στοιχεία για το παιδί. Ο έλεγχος και οι πληρωμές γίνονται πριν από κάθε ημερομηνία πληρωμής. Η επόμενη πληρωμή είναι τέλη Νοεμβρίου.
Witcher1st Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, nlogginidis said: Δεν λήγει η προθεσμία αδερφέ. Ανοιχτή είναι η πλατφόρμα. Κάνε νεα με τα ορθά στοιχεία για το παιδί. Ο έλεγχος και οι πληρωμές γίνονται πριν από κάθε ημερομηνία πληρωμής. Η επόμενη πληρωμή είναι τέλη Νοεμβρίου. Απ΄οτι βλεπω τα ιδια θα συμπληρωσω παντου, το μονο που θα αλλαξω θα ειναι η ταξη απο προνηπια σε νηπια. Σωστα; 1
Witcher1st Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 19 hours ago, nlogginidis said: Δεν λήγει η προθεσμία αδερφέ. Ανοιχτή είναι η πλατφόρμα. Κάνε νεα με τα ορθά στοιχεία για το παιδί. Ο έλεγχος και οι πληρωμές γίνονται πριν από κάθε ημερομηνία πληρωμής. Η επόμενη πληρωμή είναι τέλη Νοεμβρίου. Το θεμα ειναι οτι μου ζηταει για το περσινο ετος, και το λεει ξεκαθαρα 2022-2023.
nlogginidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Την βεβαίωση την ζητάει γιατί δεν γίνεται η διασταύρωση στο μαισκουλ. Εγώ τα έβαλα όπως σου έγραψα προηγουμένως και πέρασε κανονικά η αίτηση χωρίς να ζητάει βεβαιώσεις για κανένα από τα παιδιά. 1
Witcher1st Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 On 04/11/2023 at 10:26, nlogginidis said: Την βεβαίωση την ζητάει γιατί δεν γίνεται η διασταύρωση στο μαισκουλ. Εγώ τα έβαλα όπως σου έγραψα προηγουμένως και πέρασε κανονικά η αίτηση χωρίς να ζητάει βεβαιώσεις για κανένα από τα παιδιά. Εκανα την ακυρωση και δημιουργια νεας αιτησης, αλλαξα απο προνηπια σε νηπια, και παλι μου ζηταει ακριβως τα ιδια, με το ιδιο μηνυμα λαθους.. Βλεπω να χανω το επιδομα επειδη το συστημα εχει φαει κολλημα. On 02/11/2023 at 23:15, nlogginidis said: Χαίρετε. Ομοιοπαθής με 4 παιδιά. Το "λάθος" είναι ότι πρέπει να διορθώσεις την τάξη φοίτησης και να βάλεις αυτήν που φοιτά φέτος το παιδί. Δηλαδή για την περίπτωση σου "Νήπια" και όχι "προνήπια" που φαίνεται. Στο μάισκουλ φαίνεται η τρέχουσα τάξη και όχι η περσινή. Ελλάδα 2.0 Οταν λες φαινεται στο myschool, πως το ειδες εσυ ο ιδιος; Μονο οι διευθυντες των σχολειων δεν εχουν προσβαση; On 02/11/2023 at 21:37, nitrous79 said: Η βεβαίωση που έχεις είναι η πρώτη που ζητούσε ότι είναι γραμμένο το παιδί στο νήπιο,τώρα πρέπει να σου δώσει η διευθύντρια μια βεβαίωση όπου να γράφει ότι κατά το σχολικό έτος 2022-2023 ολοκλήρωσε την φοίτηση του στο νηπιαγωγείο και να την προσθέσεις στην αίτηση. Είναι αστεία η κατάσταση να πρέπει να παίρνουμε βεβαίωση ότι γράψαμε το παιδί στο προνήπιο και ότι ολοκλήρωσε την φοίτηση,τα ίδια έκανα και εγώ και άλλοι τόσοι με τις βεβαιώσεις.Το πρόβλημα το έχει το myschool. Θα ζητησουμε και τετοια βεβαιωση, αν παλι δειξει σφαλμα, σηκωνουμε τα χερια ψηλα. Χαρισμα τους τα λεφτα.
nlogginidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Μήπως άλλαξε το παιδί σχολείο; ο αριθμός μαθητή αν αλλάξει σχολείο αλλάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα