Bitbit Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή το αυτοκίνητο μου δεν έχει υποδοχή Usb για φόρτιση, έχω πάρει αυτά τα πραγματάκια που μπαίνουν στη θέση του αναπτήρα και βγάζουν 1-2 usb θύρες. Έχω αλλάξει 3. Το 1 ήταν της κακιας ώρας. Σε όλα η φόρτιση ήταν πολύ αργή. Τώρα έχω παραγγείλει ένα το οποίο υποτίθεται είναι καλύτερο. Και η ερώτηση μου είναι, η ταχύτητα φόρτιση εξαρτάται από αυτό το πραγματάκι ή απλά η υποδοχή του αναπτήρα δε μπορεί να δώσει παραπάνω ρεύμα; Δε ξέρω τι φταίει. Τα άθλια Usb Που παίρνω ή η υποδοχή; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Bitbit
dbrillis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 - Τα αθλια usb που παίρνεις. - Το καλώδιο που χρησιμοποιείς κατα την φορτιση. Δες μας λες ουτε τι κινητό εχεις, ουτε ποια φορτιση ειναι για σενα γρήγορη, ουτε τι αμαξι έχεις. Τίποτα. Η περιγραφή σου ειναι: κατι πραγματάκια σε ενα αυτοκίνητο και κατι δεν δουλεύει. Μια απάντηση θα ηταν: Κατι δεν είναι καλό, άλλαξε το. 4
Bitbit Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Just now, dbrillis said: - Τα αθλια usb που παίρνεις. - Το καλώδιο που χρησιμοποιείς κατα την φορτιση. Δες μας λες ουτε τι κινητό εχεις, ουτε ποια φορτιση ειναι για σενα γρήγορη, ουτε τι αμαξι έχεις. Τίποτα. Η περιγραφή σου ειναι: κατι πραγματάκια σε ενα αυτοκίνητο και κατι δεν δουλεύει. Μια απάντηση θα ηταν: Κατι δεν είναι καλό, άλλαξε το. δε τα αναφέρω όλα αυτά διότι δεν έχω φορτίσει μόνο 1 κινητό και έχω χρησιμοποιήσει διάφορα καλώδια. Και σε άλλο αυτοκίνητο πάλι το ίδιο θέμα είχα. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι πόσα watt δίνει ο αναπτήρας. Εξαρτάται από το αυτοκίνητο; Δε δίνουν όλοι τα ίδια; Το ένα κερατακι που είχα, είχε 2 υποδοχές. 1A και 2.1Α. Και στις 2 η ταχύτητα φόρτισης ήταν η ίδια. Περιμένω να δοκιμάσω το νέο usb και να δω.
dbrillis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Εχω ενα Belkin με δυο usb-c και το κινητό μου φορτίζει με 15 watt, το οποίο θεωρω σχετικά γρηγορο. Η ονομαστική ισχυς του Belkin ειναι 18 watt. Το αμαξι είναι Toyota Yaris του 1999.
Joshua21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Bitbit said: Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι πόσα watt δίνει ο αναπτήρας. Εξαρτάται από το αυτοκίνητο; Δε δίνουν όλοι τα ίδια; Συνήθως ο ίδιος ο αναπτήρας δεν έχει περιορισμό, στην ασφάλεια έχει, η οποία είναι - κατά κανόνα πάλι - 10A άρα 120w στα 12v. Για περισσότερες πληροφορίες δες το manual του αυτοκινήτου. Ο δικός μου φορτιστής που έχω στο αμάξι πάντως εφόσον υποστηρίζεται από το κινητό και από το καλώδιο γρήγορη φόρτιση πιάνει άνετα 3.500ma (περίπου 17,5w στα 5v δλδ). Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Joshua21 2
naimore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 κι εγω ειχα παρει εναν 100w (απεξω εννοειται), αρα φορτιζει και το λαπτοπ υποτιθεται, δεν το χω δοκιμασει παντως, με δικο του καλωδιο, ειχε μαζι
Bitbit Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 η αλήθεια είναι ότι τα usb που είχα πάρει δεν ήταν και τόσο σοβαρά και πιστεύω εκεί είναι το θέμα. Τώρα έχω πάρει ένα καλό, έχω και κατάλληλα καλώδια, οπότε περιμένω το νέο Usb και βλέπουμε
smpt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγώ έχω ένα samsung με δυο USB που είναι και fast (15W), 4 χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. https://www.e-shop.gr/samsung-ulc-car-charger-duo-ep-l1100nb-black-p-TEL.060546 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από smpt 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Εγω σε ενα seat cordoba που αγορασα ενα usb charger, απλα δεν καθοταν στην θεση του αναπτηρα. Ηταν πιο μικρο σε διαμετρο και μου εκανε εντυπωση. Δεν μπορεσα να βρω μεγαλυτερο. Αλλαξε το μεγεθος μετα απο καποια στιγμη μηπως?
dbrillis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, SabotazNic said: Εγω σε ενα seat cordoba που αγορασα ενα usb charger, απλα δεν καθοταν στην θεση του αναπτηρα. Ηταν πιο μικρο σε διαμετρο και μου εκανε εντυπωση. Δεν μπορεσα να βρω μεγαλυτερο. Αλλαξε το μεγεθος μετα απο καποια στιγμη μηπως? Εχω δει αυτη τη θέση του αναπτήρα να εχει ανοίξει μετα απο κακη χρήση για μήνες, πχ να εχεις βαλει κατι πολυ βαρυ εκει ή να έχει μπει με το ζόρι κατι no name και να ξεχειλωσε η υποδοχή στο αμαξι. Αν το usb charger που πηρες κάθεται καλα σε αλλο αμαξι (δλδ δεν ειναι ο φορτιστής λαθος), ισως να εχει ξεχειλωσει η υποδοχή στο αμαξι σου. Το λέω γιατί εχω Yaris του 1999, ποτε να το αλλαξαν το μέγεθος, το 1998 :P; Εκτός αν δεν ηταν παντα universal η υποδοχή και καποιοι κατασκευαστες εβαζαν παραλλαγή της υποδοχής.
SabotazNic Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, dbrillis είπε Εχω δει αυτη τη θέση του αναπτήρα να εχει ανοίξει μετα απο κακη χρήση για μήνες, πχ να εχεις βαλει κατι πολυ βαρυ εκει ή να έχει μπει με το ζόρι κατι no name και να ξεχειλωσε η υποδοχή στο αμαξι. Αν το usb charger που πηρες κάθεται καλα σε αλλο αμαξι (δλδ δεν ειναι ο φορτιστής λαθος), ισως να εχει ξεχειλωσει η υποδοχή στο αμαξι σου. Το λέω γιατί εχω Yaris του 1999, ποτε να το αλλαξαν το μέγεθος, το 1998 :P; Εκτός αν δεν ηταν παντα universal η υποδοχή και καποιοι κατασκευαστες εβαζαν παραλλαγή της υποδοχής. Ο αναπτήρας πάντως στέκεται κανονικά, και γενικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί για κάτι άλλο πέρα από κάνα τσιγάρο (δλδ να έχει μπει τπτ). Δεν φαίνεται να έχει ζημιά. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και σε open astra 04 (μπορεί και λάθος). Πάντως, στο seat φόρτιζε όταν το στερέωνα με χαρτί
papoys1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Να προτιμάτε αυτό με τη μυτερή μύτη και όχι τα άλλα με την καμπυλωτή άκρη. Κάνει πολύ καλύτερη επαφή και κράτημα στη θέση του αναπτήρα σε σχέση με το άλλο που συχνά χάνει την επαφή με τη βάση. Ενα παρόμοιο πήρα με 5 ευρώ και δεν εχω κανένα πρόβλημα σε σχέση με τα άλλα που μου εσπαγαν τα νεύρα να τα πατάω συνέχεια να κάνουν επαφή με το ρεύμα https://www.autogs.gr/proionta/hlektrika/aksesouar-kiniton-gadgets/fortisths-anapthra-aytokinhtoy-me-2-usb-ashmi-1tmx-99167-48846-detail
andreaspA Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Bitbit είπε Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι πόσα watt δίνει ο αναπτήρας Πολλα! πολλα περισσοτερα απο οτι θα χρειαστεις ποτε για κινητο, tablet, laptop κλπ.
korakios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 είχα πάρει με 1€ απο τα jumbo , κομπλέ ακόμα το σκυλί
esertas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εγω σε ενα seat cordoba που αγορασα ενα usb charger, απλα δεν καθοταν στην θεση του αναπτηρα. Ηταν πιο μικρο σε διαμετρο και μου εκανε εντυπωση. Δεν μπορεσα να βρω μεγαλυτερο. Αλλαξε το μεγεθος μετα απο καποια στιγμη μηπως? Έχω και εγώ το ίδιο αμάξι και ταιριάζει τέλεια ο φορτιστής ο samsung από πάνω σου. Μάλλον ξεχύλωσε η θέση ή έχεις μάπα charger.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα