Vasilisxd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, geoluc said: απο τα πιο δυνατά προιόντα της APPLE και το μόνο που ζηλεύω λόγω έμφασης στην υγεία. Παρότι τα garmin ειναι πιο δυνατά σε fit-training, σε καθαρο healthcare νομίζω το apple ειναι Νο1. Το έχει καταλάβει και σπρώχνει προς τα εκει, δυσκολος τομέας που θελει πολυ χρημα για research (A.I. sensors biomarks etc) τα οποία η APPLE διαθέτει, ενώ αλλες εταιρείες δεν εχουν. Μόνο συνασπισμός εταιρειών μπορουν να βγουν μπροστά και να κανουν ενα δυνατό health ecosystem with marketplace. Αλλιως θα αν παει η καθε μια μόνη της με proprietary, το ecosystem της apple θα εχει πλεονέκτημα, δυστυχώς. Κοίτα και η Huawei τα πάει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, έχει ήδη το Watch D που μετράει πίεση, ηλεκτροκαρδιογράφημα κλπ, με 5 μέρες μπαταρία. Το GT3 Pro έχει τις ίδιες δυνατότητες με τα Apple Watch, τις ίδιες κορυφαίες μετρήσεις, πολύ πάνω από οποιοδήποτε Garmin. Πρόσθεσε στην εικόνα την πολύ καλή τιμή (~250€) & μπαταρία (~10 μέρες) και έχεις ένα πολύ άξιο ανταγωνιστή. Μπορείς να συνδυάσεις και μια ηλ.ζυγαρία της Huawei με λιπομετρητή η οποία ανεβάζει τα στατιστικά στο Huawei Health και έχεις ένα καλό πακέτο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από Vasilisxd
Dead-Poet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Από τις 10:30 το βράδυ μέχρι τις 19:30 και έχω 62% μπαταρία. Μην τους δίνεις σημασία απλά θέλουν να πουν την εξυπνάδα τους. Δηλαδή κατανάλωση περίπου 1,8% την ώρα. Δεν ξέρω με τι μοντέλο το πέτυχες αυτό (ίσως με Ultra;), αλλά εγώ με 8 τώρα, με 7 προηγουμένως και με 5 παλαιότερα, δεν θυμάμαι να έχω καταφέρει να πετύχω κάτι καλύτερο από 2,5% την ώρα, κι αυτό πολύ σπάνια. Με το WatchOS 9 στο 8 είχα μέση κατανάλωση που κυμαινόταν μεταξύ 2,5% και 3%, ενώ με το WatchOS 10 και τις μέχρι τώρα παραλλαγές του κυμαίνομαι στο 3,5% με 4,2%. Με ίδια χρήση και ίδιες εφαρμογές, εννοείται. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από Dead-Poet
Dimitris_1981 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dead-Poet είπε Δηλαδή κατανάλωση περίπου 1,8% την ώρα. Δεν ξέρω με τι μοντέλο το πέτυχες αυτό (ίσως με Ultra;), αλλά εγώ με 8 τώρα, με 7 προηγουμένως και με 5 παλαιότερα, δεν θυμάμαι να έχω καταφέρει να πετύχω κάτι καλύτερο από 2,5% την ώρα, κι αυτό πολύ σπάνια. Με το WatchOS 9 στο 8 είχα μέση κατανάλωση που κυμαινόταν μεταξύ 2,5% και 3%, ενώ με το WatchOS 10 και τις μέχρι τώρα παραλλαγές του κυμαίνομαι στο 3,5% με 4,2%. Με ίδια χρήση και ίδιες εφαρμογές, εννοείται. οχι Ultra. Το βράδυ 11:30 - 8 μπαίνει σε sleep focus. Εκεί καταλαβαίνω καίει λιγότερη μπαταρία.
Dead-Poet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Dimitris_1981 είπε οχι Ultra. Το βράδυ 11:30 - 8 μπαίνει σε sleep focus. Εκεί καταλαβαίνω καίει λιγότερη μπαταρία. Και το δικό μου το βράδυ μπαίνει σε sleep focus, γιατί το φοράω και για μέτρηση του ύπνου. Όμως τέτοιες καταναλώσεις (1,8%) με "κανονικό" Apple Watch και όχι Ultra, μου φαίνονται αδύνατο να επιτευχθούν, παρά μόνο ίσως με μόνιμη χρήση του Low Power Mode.
garfield1984 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, vassilis018 είπε ρώτα και εμένα που τρυπιέμαι καθημερινά 3 φορές, για μέτρηση και ινσουλίνη Χ15 χρόνια... Από περιέργεια, γιατί δεν χρησιμοποιείς αισθητήρα γλυκόζης συνεχής παρακολούθησης? Απ' όσο γνωρίζω, αρκετοί καλύπτονται και από τον ΕΟΠΥΥ στο 100%. Ή και αυτόματη αντλία ινσουλίνης?
Dimitris_1981 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Dead-Poet είπε Και το δικό μου το βράδυ μπαίνει σε sleep focus, γιατί το φοράω και για μέτρηση του ύπνου. Όμως τέτοιες καταναλώσεις (1,8%) με "κανονικό" Apple Watch και όχι Ultra, μου φαίνονται αδύνατο να επιτευχθούν, παρά μόνο ίσως με μόνιμη χρήση του Low Power Mode. Όχι το Series 9 έχω και ποτέ σε low power. Ίσως το WiFi ή το watch face να παίζει ρόλο ; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα