Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, basilis_k6 said:

μονο αν κανεις ακυρωση συμβολαιου. παιρνεις ομως πισω λιγοτερα απο την αναλογια μηνων. μετα ξανακανεις συμβολαιο. 

κτλβ κατι τέτοιο άκουσα και εγω πρακτικά μου ειπε θα παρω (και οχι αμεσα) κοντά στα 30% αλλα έχει λίγο χαρτουρα (να σταλεί λόγος ακύρωσης κλπ
αυτό που μου πρότεινε ειναι να κάνω συμβόλαιο μόνο για τους μήνες που το κουνάω απλά όχι μεικτή γιατι κάτι μπλέκει εκεί πέρα...
που 0πρακτικα δεν με συμφέρει με αυτά που γινονται εξω μεικτή πλέον μονόδρομος η αλλιώς το αφινω οπως ειναι 

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

κτλβ κατι τέτοιο άκουσα και εγω πρακτικά μου ειπε θα παρω (και οχι αμεσα) κοντά στα 30% αλλα έχει λίγο χαρτουρα (να σταλεί λόγος ακύρωσης κλπ
αυτό που μου πρότεινε ειναι να κάνω συμβόλαιο μόνο για τους μήνες που το κουνάω απλά όχι μεικτή γιατι κάτι μπλέκει εκεί πέρα...
που 0πρακτικα δεν με συμφέρει με αυτά που γινονται εξω μεικτή πλέον μονόδρομος η αλλιώς το αφινω οπως ειναι 

εγω ενα τηλεφωνο πηρα και μετα απο μισο μηνα μπηκαν τα λεφτα. ποια χαρτουρα?

Δημοσ.
3 minutes ago, basilis_k6 said:

μικτη ασφάλεια? εμενα για καποιο λόγο εκεί κολλάνε με απλη κάνω οτι θελω μου ειπε ασφαλιστης

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Black Demis είπε

μικτη ασφάλεια? εμενα για καποιο λόγο εκεί κολλάνε με απλη κάνω οτι θελω μου ειπε ασφαλιστης

κανονικη αλλα τι διαφορά εχει? μικτη καλυπτει περισσοτερα. αν για καποιο λογο εχεις ζημια δεν θα στην πληρωσουν κιολας.

Δημοσ.
2 minutes ago, basilis_k6 said:

κανονικη αλλα τι διαφορά εχει? μικτη καλυπτει περισσοτερα. αν για καποιο λογο εχεις ζημια δεν θα στην πληρωσουν κιολας.

αυτοί εκεί κόλλησαν με την μικτή αν αλλαξεις σε απλή λέει δεν έχουν θέμα κανουν και ανα μήνα
ο λόγος για μικτή ειναι καθαρά και μόνο επειδι έχουμε πάρα πολλά hit and run τελευταια μα παρααααααααααα πολλά

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

μονο αν κανεις ακυρωση συμβολαιου. παιρνεις ομως πισω λιγοτερα απο την αναλογια μηνων. μετα ξανακανεις συμβολαιο. 

παιρνεις με ακριβεια ευρω τα μη δεδουλευμενα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreaspA είπε

παιρνεις με ακριβεια ευρω τα μη δεδουλευμενα.

εγω θυμαμαι οτι ειχα υπολογισει 80 και πηρα 74.

11 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αυτοί εκεί κόλλησαν με την μικτή αν αλλαξεις σε απλή λέει δεν έχουν θέμα κανουν και ανα μήνα
ο λόγος για μικτή ειναι καθαρά και μόνο επειδι έχουμε πάρα πολλά hit and run τελευταια μα παρααααααααααα πολλά

οκ δεν το εχω ακουσει ποτε.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

"με ενα τηλεφωνο" καποιος, καποιοι παρανομησαν πολυ και δεν εχουν και μυαλο στο κεφάλι τους!
Διακοπτεται το συμβολαιο, αλλα οχι "με ενα τηλεφωνημα".

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

εγω θυμαμαι οτι ειχα υπολογισει 80 και πηρα 74.

τα ειχες υπολογισει λαθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

"με ενα τηλεφωνο" καποιος, καποιοι παρανομησαν πολυ και δεν εχουν και μυαλο στο κεφάλι τους!
Διακοπτεται το συμβολαιο, αλλα οχι "με ενα τηλεφωνημα".

τα ειχες υπολογισει λαθος.

τι επρεπε να ζητησουν?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

τι επρεπε να ζητησουν?

Υπογραφή

ή δηλωση ακινησιας

ή επομενη ασφαλιστικη συμβαση.

γιατι ειμαι 100% σίγουρος ότι αν την επομενη ημερα το κουναγες "ελα μωρε! ενα τετραγωνο να δω αν φορτιζει η μπαταρια", και πατούσες ανθρωπο, θα κατηγορουσες τον ασφαλιστή και την ασφαλιστικη εταιρια ότι σου διακοψαν το ασφαλιστηριο χωρις να σου το πουνε.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Υπογραφή

ή δηλωση ακινησιας

ή επομενη ασφαλιστικη συμβαση.

γιατι ειμαι 100% σίγουρος ότι αν την επομενη ημερα το κουναγες "ελα μωρε! ενα τετραγωνο να δω αν φορτιζει η μπαταρια", και πατούσες ανθρωπο, θα κατηγορουσες τον ασφαλιστή και την ασφαλιστικη εταιρια ότι σου διακοψαν το ασφαλιστηριο χωρις να σου το πουνε.

δεν εγινε τιποτα απο τα 3 γιατι απλα το αμαξι το διελυσα. αργοτερα πηγε ανακύκλωση.

Δημοσ.
43 minutes ago, basilis_k6 said:

δεν εγινε τιποτα απο τα 3 γιατι απλα το αμαξι το διελυσα. αργοτερα πηγε ανακύκλωση.

Συνήθως όταν διαλύει κάποιος το αμάξι του το βάζει σε ακινησία ώστε να μην έχει υποχρέωση ασφάλισης και τελών, εσύ χωρίς κανένα λόγο το άφησες σε κίνηση ακυρώνοντας την ασφάλεια με κίνδυνο να γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση και να σου επιβληθεί πρόστιμο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Συνήθως όταν διαλύει κάποιος το αμάξι του το βάζει σε ακινησία ώστε να μην έχει υποχρέωση ασφάλισης και τελών, εσύ χωρίς κανένα λόγο το άφησες σε κίνηση ακυρώνοντας την ασφάλεια με κίνδυνο να γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση και να σου επιβληθεί πρόστιμο?

ηλεκτρονικη διασταυρωση τοτε δεν υπηρχε ουτε σαν ιδεα. ουτε τωρα κανουν απο οσο γνωριζω. τελη ηταν πληρωμένα ουτως η αλλως. σεπτεβρης ηταν, γυρω στον νοεμβρη το πεταξα. 

Δημοσ.
Just now, basilis_k6 said:

ηλεκτρονικη διασταυρωση τοτε δεν υπηρχε ουτε σαν ιδεα. ουτε τωρα κανουν απο οσο γνωριζω. τελη ηταν πληρωμένα ουτως η αλλως. σεπτεβρης ηταν, γυρω στον νοεμβρη το πεταξα. 

Α sorry, νόμιζα πως η συζήτηση που γίνεται εδώ ήταν με βάση το τι ισχύει σήμερα, και όχι το τι ίσχυε 10 χρόνια πριν ή ακόμα παλιότερα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Για σημερα μιλαω. Οχι για πριν 10 χρονια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...