Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, PhoneKiller said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχουμε Τεκμήριο + Φόρο πολυτελείας? Δηλαδή για αυτοκίνητο 1992cc με πρώτη κυκλοφορία το 2012 πόσο πληρώνω?

Πριν είχες γράψει 2014, αν είναι 2012 όπως γράφεις τώρα τότε δεν έχει φόρο πολυτελείας μια και έχει περάσει 10ετία. Τα τέλη - αν όντως είναι 115g/kg - βγαίνουν 115g/km * 0,98 = 112,70€.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Δεν εχει καθολου ή η εκπτωση διαμορφωνεται στο 50% ?

Δεν έχει καθόλου, από το 11ο έτος και μετά δεν υπάρχει φόρος πολυτελείας.

Το συγκεκριμένο που λέει ο φίλος εφόσον είναι μοντέλο 2012 τότε η τελευταία φορά που του επιβλήθηκε φόρος πολυτελείας ήταν το 2021.

Επίσης ο φόρος πολυτελείας δεν έχει έκπτωση, ποσοστό είναι επί του τεκμηρίου διαβίωσης.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/12/2023 στις 10:18 ΠΜ, Kag1ante είπε

Ανακοιώθηκε η παράταση ενώ τα πλήρωσα χθες...

c'est la vie😶

θα τα πλήρωνες τέλη Φλεβάρη που θα είχες και τότε άλλες υποχρεώσεις. Αποψη μου αν μπορείς τα πληρώνεις γιατί δεν ξέρεις τι σου έρχεται στο μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

θα τα πλήρωνες τέλη Φλεβάρη που θα είχες και τότε άλλες υποχρεώσεις. Αποψη μου αν μπορείς τα πληρώνεις γιατί δεν ξέρεις τι σου έρχεται στο μέλλον.

+1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν σου έδιναν παράταση θα το έγραφες αυτό;

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
57 minutes ago, 2MM said:

Και σου κλεβουν το αμαξι , στο τρακαρουν κτλ και εχεις πληρωσει τα τελη τζαμπα

Αν φοβάσαι για τέτοια περίπτωση τότε αφήνεις τα τέλη για τελευταία στιγμή, ειδικά φέτος που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει παράταση, δεν τα πληρώνεις από τις 20/12.

Πάντως αν στο κλέψουν ή αν τρακάρεις μέσα στο παλιό έτος και το αποσύρεις μετά, μπορείς να ζητήσεις και να πάρεις πίσω τα τέλη κυκλοφορίας που έχεις καταβάλλει για το νέο έτος.

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετικά με την πληρωμή. Μπορώ να πληρώσω ένα μέρος εφάπαξ και ένα με πιστωτική για δόσεις (επειδή δεν επαρκεί το υπόλοιπο της πιστωτικής για όλο το ποσό);

Να κάνω δηλαδή 2 συναλλαγές.

Ή πρέπει το ποσό να εξοφληθεί με μια συναλλαγή;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος

Έχουν παραδοθεί πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας από μοτοσυκλέτα το 2013 στη ΔΟΥ. Τυχαία το χτύπησα στο σύστημα γιατί μου έδειχνε ένα όχημα παραπάνω από αυτά που έχω και φαίνονται απλήρωτα τέλη για το 2024.😝

Θα περάσω αυτή τη βδομάδα ΔΟΥ να ρωτήσω γιατί με τηλέφωνο δε βρίσκεις άκρη αλλά ήθελα να ρωτήσω ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό;;; 11 χρόνια και κρατάνε ακόμη πινακίδες και άδεια;;; Μήπως πρέπει να ζητήσω εγώ την καταστροφή τους;;;

Α Κ Υ Ρ Ο 

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος

Έχουν παραδοθεί πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας από μοτοσυκλέτα το 2013 στη ΔΟΥ. Τυχαία το χτύπησα στο σύστημα γιατί μου έδειχνε ένα όχημα παραπάνω από αυτά που έχω και φαίνονται απλήρωτα τέλη για το 2024.😝

Θα περάσω αυτή τη βδομάδα ΔΟΥ να ρωτήσω γιατί με τηλέφωνο δε βρίσκεις άκρη αλλά ήθελα να ρωτήσω ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό;;; 11 χρόνια και κρατάνε ακόμη πινακίδες και άδεια;;; Μήπως πρέπει να ζητήσω εγώ την καταστροφή τους;;;

Η ερώτηση ποια είναι 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ερώτηση ποια είναι 

Μήπως στο τέλος μου πουν απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας φίλε επειδή στην εφαρμογή τελών φαίνεται απλήρωτα τέλη και όχι κατάθεση πινακίδων.Τι άλλο.

Α τώρα πρόσεξα κάτω κάτω με κόκκινα γραμματάκια

Εάν έχετε δηλώσει εμπρόθεσμα το όχημα σας σε ακινησία αγνοείστε το παρόν.  

οπότε άκυρο😝

Δημοσ.
10 hours ago, papoys1 said:

Μήπως στο τέλος μου πουν απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας φίλε επειδή στην εφαρμογή τελών φαίνεται απλήρωτα τέλη και όχι κατάθεση πινακίδων.Τι άλλο.

Α τώρα πρόσεξα κάτω κάτω με κόκκινα γραμματάκια

Εάν έχετε δηλώσει εμπρόθεσμα το όχημα σας σε ακινησία αγνοείστε το παρόν.  

οπότε άκυρο😝

Δες στην κατασταση οχηματων πως φαινεται. Θα πρεπει να λεει σε "Εκουσια Ακινησια"

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...