agnostos13 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Λάθος μου. Άρα όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, αν κάνεις λίγο υπομονή μπορείς να γλυτώσεις μερικούς μήνες. 1
gemis XTX Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ Έχω το αυτοκίνητο σε ακινησία.. Αν πληρώσω τέλη κυκλοφορίας αρχές Δεκεμβρίου για 1 μήνα δλδ και πάρει παράταση 2 μηνών όπως γίνεται συνήθως τα τελευταία χρόνια θα πιάσει και την δική μου περίπτωση ή αυτό ισχύει μόνο για όσους έχουν πληρώσει ολόκληρα τα τέλη κυκλοφορίας;
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 πμ 2 ώρες πριν, gemis XTX είπε Έχω το αυτοκίνητο σε ακινησία.. Αν πληρώσω τέλη κυκλοφορίας αρχές Δεκεμβρίου για 1 μήνα δλδ και πάρει παράταση 2 μηνών όπως γίνεται συνήθως τα τελευταία χρόνια θα πιάσει και την δική μου περίπτωση ή αυτό ισχύει μόνο για όσους έχουν πληρώσει ολόκληρα τα τέλη κυκλοφορίας; Δεν υπάρχει παράταση πλέον.
gemis XTX Δημοσ. Σάββατο στις 10:35 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:35 πμ 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υπάρχει παράταση πλέον. Κάθε χρόνο έτσι λένε και προς τις γιορτές δίνουν τελικά .. αν θα υπάρξει τι θα ισχύσει από αυτό που ρώτησα γνωρίζεις;
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 12:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:51 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gemis XTX είπε Κάθε χρόνο έτσι λένε και προς τις γιορτές δίνουν τελικά .. αν θα υπάρξει τι θα ισχύσει από αυτό που ρώτησα γνωρίζεις; Δεν θα υπάρξει παράταση .Εσύ κάνε όπως νομίζεις. https://www.tanea.gr/2024/10/25/greece/teli-kykloforias-2025-pote-tha-anartithoun-sto-taxisnet-posa-tha-plirosete/ Χωρίς διαφορά στα ποσά αλλά με αλλαγές στα πρόστιμα θα αναρτηθούν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2025. Τα τέλη αναμένεται να αναρτηθούν έως τις 15 Νοεμβρίου στο taxisnet. Φέτος δεν θα υπάρξει η παραδοσιακή παράταση εξόφλησής τους και τα πρόστιμα θα κλιμακώνονται ανάλογα με την καθυστέρηση στην πληρωμή των τελών. Τα πρόστιμα θα διαμορφώνονται ως εξής: Πληρωμή εντός Ιανουαρίου: +25% των τελών, Πληρωμή εντός Φεβρουαρίου: +50% των τελών, Πληρωμή από 1η Μαρτίου και μετά: +100% των τελών. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:52 μμ από Ukforthemoment 1
gemis XTX Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν θα υπάρξει παράταση .Εσύ κάνε όπως νομίζεις. Και τις 2 χρονιές 2022, 2023 όταν ανακοινώθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας το Νοέμβριο είχαν πει ότι δε θα δώσουν παράταση.. στις 20 και 21 Δεκεμβρίου είχε βγήκε ΦΕΚ που δίνει 2μηνη παράταση.. https://www.taxheaven.gr/circulars/45571/a-1207-2023 να είσαι καλά πάντως.. εγώ θα κάνω άρση για 1 μήνα τώρα αν είμαι τυχερός θα δείξει..
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 μμ 1 λεπτό πριν, gemis XTX είπε Και τις 2 χρονιές 2022, 2023 όταν ανακοινώθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας το Νοέμβριο είχαν πει ότι δε θα δώσουν παράταση.. στις 20 και 21 Δεκεμβρίου είχε βγήκε ΦΕΚ που δίνει 2μηνη παράταση.. https://www.taxheaven.gr/circulars/45571/a-1207-2023 να είσαι καλά πάντως.. εγώ θα κάνω άρση για 1 μήνα τώρα αν είμαι τυχερός θα δείξει.. Tα προηγούμενα χρόνια πάντως δεν υπήρχε η διαβάθμιση με τα πρόστιμα. Καλή τύχη. 1
basilis_k6 Δημοσ. Σάββατο στις 06:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:18 μμ πονταρω σε σιωπηρη παραταση. τα προστιμα δεν θα βεβαιωθουν για τον πρωτο μηνα. 1
papoys1 Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 μμ Η παράταση εξαρτάται από το πότε έχουμε εκλογές.Παντως εγω τα πληρώνω πριν την 31 Δεκεμβρίου😛 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα