Προς το περιεχόμενο

Πρώτες φωτογραφίες του PlayStation 5 Slim

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε

Όταν δεν θα έχεις επιλογή, θα είναι μονόδρομος. Αν δεν έχεις PC καί θέλεις κονσόλα, πας σε PlayStation στην Ελλάδα τις περισσότερες φορές, που έχει και ελληνική υποστήριξη, έχει και παιχνίδια. Έτσι βλέπω στους γύρω μου , που παίρνουν και για τα παιδιά τους με βάση τι έχουν και όλα τα άλλα παιδιά. Κυρίως PlayStation 5. Δεν έχω ακούσει ακόμα πατέρα να παίρνει Xbox για το παιδί του, αλλά και για την πάρτη του. 

Τα δικά μου πάντως, μια χαρά βολεύονται με Apple Arcade σε Apple TV 4K, και δεν μου ζητάνε PS ή Xbox, μολονότι οι φίλοι τους έχουν τέτοια. Δεν κάνω πλάκα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

σαν το design του PS4 δεν εχει....το οριτζιναλ που ηταν η αυστηρη κοφτερη σφηνα με το γκλοσι καπακι και το λαμπακι σε ολο το μηκος....ηταν ρισπεκτ

δυστυχως το PS5 ειναι ασχημο και απογινε....γιατι ρε σονυ μας πληγωνεις 

• Like 1

αδιάφορο εντελώς ο σχεδιασμός, μιας και δεν κρίνεται η κονσόλα εκεί , 

+μεγαλύτερος χώρος ssd

+σίγουρα χαμηλότερη θερμοκρασία )αλλαγή τσιπ τρανζίστορ επανασχεδιασμό πλακέτας 

+ καλύτερη μεταπώληση 

• Like 1

1 hour ago, Tifa_LockHeart said:

Ένα προσωπικά μου άρεσε η αρχική κονσόλα, είναι αυτή που αγόρασα κιόλας. Δεν λέω ότι αυτή την βρίσκω άσχημη.

Με χτυπάει λίγο στον ψυχαναγκασμό μου αυτό με τις γραμμές, που είναι σαν να σου ξεχωρίζει συντήρηση - κατάψυξη, αλλά μου αρέσει μου είναι πιο ματζόβολο στο μέγεθος και έχει glossy τα πάνω καπάκια.

Σίγουρα μια ολοκληρωτική αλλαγή ήταν αυτή που είχα κατά νου, στην slim έκδοση, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα εντελώς στις πωλήσεις. Θα προτιμούσα κάτι πιο μινιμαλ, συντηρητικό όπως του Xbox.

Ο κόσμος του αρεσει δεν του αρέσει, θα το πάρει και θα πει και ένα τραγούδι έχω την εντύπωση.

Όταν δεν θα έχεις επιλογή, θα είναι μονόδρομος. Αν δεν έχεις PC καί θέλεις κονσόλα, πας σε PlayStation στην Ελλάδα τις περισσότερες φορές, που έχει και ελληνική υποστήριξη, έχει και παιχνίδια. Έτσι βλέπω στους γύρω μου , που παίρνουν και για τα παιδιά τους με βάση τι έχουν και όλα τα άλλα παιδιά. Κυρίως PlayStation 5. Δεν έχω ακούσει ακόμα πατέρα να παίρνει Xbox για το παιδί του, αλλά και για την πάρτη του. 

Το πιο συχνό combo, Ps5 με ένα καλό PC.

Η αλήθεια είναι ότι το Xbox είχε λίγο καλύτερη ιδέα. 
Δεν είναι κάτι που χτυπά στο μάτι, και παράλληλα θυμίζει PC tower, ή μάτι για μπρίκι καφέ.
Ασφαλής επιλογή, αλλά σε 10 χρόνια από τώρα δεν θα θεωρείται κιτσαριό.

2 ώρες πριν, MorcyGr είπε

Άραγε εάν πάρεις το disk drive το κανεις registration ΠΟΥ θέλει στο ps5 σου, αυτό μετά, άμα θέλεις θα μπορείς να το πάρεις και να το βάλεις σε άλλο ps5? 

Δεν νομίζω γιατί με το που γίνει register με μια κονσόλα το drive τότε τη παντρεύεται για πάντα.

ΠΑ-ΝΕ-ΜΟ-ΡΦΟ....

.......θα ήθελα να πώ, αλλά δυστυχώς έχω μάτια και βλέπω.

Γιατί δεν σκέφτηκε κανένας να φτιάξει ένα διακριτικό cover για την κονσόλα όπως το παρακάτω?

Spoiler

image.png.a6a4f2d24bf0d6204425ef6573d1baea.png

18 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

PS4 design και ξερό ψωμί.

image.png.73bfe77ea8a1cee3602c2ff26b42432f.png

Άσε που μπορείς να το προσαρμόσεις πανεύκολα στα γούστα σου.

image.png.9e6d6c5dd47095f8a176c0db283ee237.png

image.png.fc56d73779818ce71917f3a8ce215930.png

PS4? Τι μου θύμισες τώρα..όταν άνοιγε το cooler: 😂

Animated GIF

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...