6xXx6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Να φανταστώ είναι ίδιος που σχεδίασε και αυτό 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris1990 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Όποιος έχει το ps4 pro ας κάνει λίγο ακόμα υπομονή για το ps5 pro να δει κάποια ουσιαστική διαφορά.Το ps5 ως παιχνιδομηχανή τα σπάει αλλά δεν πιστεύω ότι ισχύει το ίδιο και για το ps5 slim. Αν κάποιος το παίρνει απλά για το μέγεθος και την εμφάνιση τι να πω, δεν νομίζω ότι αξίζει ειδικά σε τέτοια τιμή πώλησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karamela693 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Πιο άσχημο από το απλό, και στην τελική δεν είναι ότι κερδίζεις και κάτι τόσο συγκλονιστικό σε μέγεθος…fail για μένα…..ας περιμένουμε το pro μήπως δούμε εκεί κάτι νέο και φρέσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 🤮🤮🤮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Αυτή η μανία της Sony με τα glossy πλαστικά είναι κάτι το απίστευτο. Το κακό είναι ότι γρατζουνιούνται με το που τα κοιτάς. Είναι αδύνατον ακόμα και με πανάκι μικροϊνών να καθαρίζεις τις glossy επιφάνειες από οποιαδήποτε κονσόλα (PS3 fat, PS4, PS5, PS5 slim) να μην γίνουν έστω μικρές γρατζουνιές. Άσε που είναι όντως πιο άσχημο από το αρχικό και ελάχιστα μικρότερο. Τόσο μικρότερο που δεν κάνει ουσιαστική διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Ειδικά το αθλιοτατο οριζόντιο stand. Μα καλά πόσο αρτεμηδες είναι για να μην βάλουν ενα stand της προκοπής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μου αρεσει φανατικα το PS5 αλλα πραγματικά το slim ειναι σαν καρικατουρα του original... Αισχος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis101 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η SONY με το PS5 SLIM κατάφερε το ακατόρθωτο. Εύκολα, εύκολα όμως, αν δεν ξέρεις ότι αυτό το έκτρωμα είναι όντως το Original PS5 SLIM, θα έλεγες ότι επρόκειτο για κάποια άλλη εταιρεία που έβγαλε το επόμενο Ploy station!! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Makis101 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όπως τα λέτε δυστυχώς τα πράγματα. Κανένας λόγος ύπαρξης του slim εκτός από profit optimisation της Sony με μοναδικό "τυράκι" την αύξηση της χωρητικότητας του σκληρού για τον καταναλωτή. Διορθώστε με αν θυμάμαι λάθος, αλλά όταν είχα πάρει το PS3 Slim θυμάμαι κατακόρυφη πτώση τιμής από τα 600€ του αρχικού Fat στα 350€ για το Slim, πράγμα το οποίο δε συμβαίνει εδώ, αντίθετα αν παρατηρήσει κάποιος τι κάνει η Sony δεν εξελίσει παιχνηδομηχανή, αλλά βελτιώνει μια μηχανή στο να ζητάει συνέχεια τα χρήματα σας... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Innersense 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Χωρίς δισκο θα είναι κούκλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Σιγουρα ζηλεψαν αυτο. Ελεος ρε Sony, απο το ενα εκτρωμα στο αλλο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Sony γιατί κατάφερε κάτι αντικειμενικά άσχημο ως εμφάνιση να το κάνει ακόμα άσχημοτερο. Και αυτό το πράγμα όπως και να το κάνουμε θέλει ταλέντο δε γίνεται από μόνο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Τα PSOne και PS3 slim Ήταν πραγματικά πολυ slim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μάλλον μετά το PS4 η Sony πήρε όλους τους σχεδιαστές και τους αποκεφάλισε. Μετά πήρε πρωτοετής φοιτητές, τους έδωσε ένα κιλό μπάφο και τους είπε σχεδιάστε. Και ιδού τα αποτελέσματα. Κ.Α. (Καταραμένη ασχήμια) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tifa_LockHeart Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Ένα προσωπικά μου άρεσε η αρχική κονσόλα, είναι αυτή που αγόρασα κιόλας. Δεν λέω ότι αυτή την βρίσκω άσχημη. Με χτυπάει λίγο στον ψυχαναγκασμό μου αυτό με τις γραμμές, που είναι σαν να σου ξεχωρίζει συντήρηση - κατάψυξη, αλλά μου αρέσει μου είναι πιο ματζόβολο στο μέγεθος και έχει glossy τα πάνω καπάκια. Σίγουρα μια ολοκληρωτική αλλαγή ήταν αυτή που είχα κατά νου, στην slim έκδοση, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα εντελώς στις πωλήσεις. Θα προτιμούσα κάτι πιο μινιμαλ, συντηρητικό όπως του Xbox. Ο κόσμος του αρεσει δεν του αρέσει, θα το πάρει και θα πει και ένα τραγούδι έχω την εντύπωση. Όταν δεν θα έχεις επιλογή, θα είναι μονόδρομος. Αν δεν έχεις PC καί θέλεις κονσόλα, πας σε PlayStation στην Ελλάδα τις περισσότερες φορές, που έχει και ελληνική υποστήριξη, έχει και παιχνίδια. Έτσι βλέπω στους γύρω μου , που παίρνουν και για τα παιδιά τους με βάση τι έχουν και όλα τα άλλα παιδιά. Κυρίως PlayStation 5. Δεν έχω ακούσει ακόμα πατέρα να παίρνει Xbox για το παιδί του, αλλά και για την πάρτη του. Το πιο συχνό combo, Ps5 με ένα καλό PC. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα