Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την γνωμη σας, περσι τον μαιο αγορασα καινουργιο απο κωτσοβολο το ipad air 4, πριν εναν μηνα ενω ημουν στο safari κολλησε για καμια 10 δευτερολεπτα και εκλεισε, δεν ανοιξε ξανα, ενω δοκιμασα hard reset  να το αφησω πολυ ωρα σε φορτιση να το συνδεσω με το itunes, τιποτα, το πηγα στο κωτσοβολο και μου ειπαν ειναι εντος εγγυησης το πηραν και μετα απο 3 βδομαδες με πηραν τηλ απο κωτσοβολο και μου ειπαν οτι το στειλαν  στην apple γιατι οι ιδιοι δεν τα ανοιγουν και πως η apple τους ειπε οτι ειναι εκτος εγγυησης γιατι ειναι χτυπημενο, εν τω μεταξυ το ταμπλετ δεν εχει ουτε γρατζουνια, τους ειπα αποκλειεται δεν εχει φαει χτυπημα το ταμπλετ και μου ειπαν οτι θα πουν την apple να βγαλει φωτογραφιες και να μου τις στειλουν για να δω  οτι οντως μεσα ειναι χτυπημενο, και μου ειπαν οτι η apple μου δινει  καινουργιο ιδιο μοντελο 768 ευρω ειναι με καρτα sim, εγω τι μπορω να κανω τωρα να μιλησω με το συνηγορο του καταναλωτη? Δεν ξερω και ακριβως πως λειτουργει ο συνηγορος, αν μπορειτε καμια συμβουλη ή αν ετυχε σε αλλον παρομοια περιπτωση, 

Δημοσ.

Χμμμ. Δύσκολο παζλ αυτό. Το iPad εχει «εσωτερικό» χτύπημα; Δηλαδη δεν εχει σπάσει η οθόνη, οι κάμερες, δεν εχει κάποιο λύγισμα ; Πως μπορεί άραγε να σπάσει κατι εσωτερικά αλλα οχι εξωτερικά; Λογικα σου δώσανε κάποιο χαρτί από εκει που το παρέδωσες, έγραφε κατι οτι υπαρχει σπάσιμο; Να μου πεις βέβαια αν ειναι εσωτερικό πως να το γράψουνε … Γενικα δεν το εχω ξανακούσει αυτο… Παρ’το αυγό και κουρευ’ το…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manolo Sismanidis είπε

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την γνωμη σας, περσι τον μαιο αγορασα καινουργιο απο κωτσοβολο το ipad air 4, πριν εναν μηνα ενω ημουν στο safari κολλησε για καμια 10 δευτερολεπτα και εκλεισε, δεν ανοιξε ξανα, ενω δοκιμασα hard reset  να το αφησω πολυ ωρα σε φορτιση να το συνδεσω με το itunes, τιποτα, το πηγα στο κωτσοβολο και μου ειπαν ειναι εντος εγγυησης το πηραν και μετα απο 3 βδομαδες με πηραν τηλ απο κωτσοβολο και μου ειπαν οτι το στειλαν  στην apple γιατι οι ιδιοι δεν τα ανοιγουν και πως η apple τους ειπε οτι ειναι εκτος εγγυησης γιατι ειναι χτυπημενο, εν τω μεταξυ το ταμπλετ δεν εχει ουτε γρατζουνια, τους ειπα αποκλειεται δεν εχει φαει χτυπημα το ταμπλετ και μου ειπαν οτι θα πουν την apple να βγαλει φωτογραφιες και να μου τις στειλουν για να δω  οτι οντως μεσα ειναι χτυπημενο, και μου ειπαν οτι η apple μου δινει  καινουργιο ιδιο μοντελο 768 ευρω ειναι με καρτα sim, εγω τι μπορω να κανω τωρα να μιλησω με το συνηγορο του καταναλωτη? Δεν ξερω και ακριβως πως λειτουργει ο συνηγορος, αν μπορειτε καμια συμβουλη ή αν ετυχε σε αλλον παρομοια περιπτωση, 

Τα tablet τα στέλνουν στα κεντρικα δεν τα ανοίγουν. Δύσκολη εξίσωση να έχει φθορα εσωτερικά αλλά εξωτερικα καμια φθορα...κατι δεν κολλαει. Η τιμή που δώσανε είναι εκτός εντελώς αφού επιθυμείς επισκευή του συγκεκριμένου όχι νέο........

Μια εναλλακτική ειναι να το παραλαβεις χωρις επισκευη από την αλυσίδα/κατάστημα κ να δοκιμασεις να το πας κ σε αλλο σερβις είτε σε επισημο είτε ανεπίσημο δοκιμασμενο σερβις να δεις τι θα βρουν/πουν istorm/irepair κλπ δεν εχεις κάτι να χάσεις.

Δημοσ.

Θα πας με απόδειξη μόνος σου κατεθυείαν στην quest εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση  με φωτογραφίες γύρω γύρω να φαίνεται ότι δεν είναι χτυπημένο και άσε τους να λένε , αν συνεχίσουν θα κάνεις καταγγελία στον συνήγορο και ας λένε αυτοί ότι μέσα είναι χτυπημένο ειδικά εφόσον δεν στο δείχνουν μπορείς να επικαλεστείς ότι είναι απλά ισχυρισμοί για να μην προχωρήσουν σε αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...