Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 24 minutes ago, BROKOLOS said: Παιδιά να βάλουμε στοιχήματα λέω εγώ Το επόμενο που θα έρθει από την Κόρινθο μέσω ισθμου τι πιστεύετε ότι θα έχει μεσα Εγώ λέω χώμα Δώστε προγνωστικά Εγώ λέω ότι δεν θα έρθει τίποτα από Κόρινθο, και δίνω απόδοση 1,25
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Spoiler 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε ΔΕΝ υπάρχει καμία εταιρία κουριερ στην Ελλάδα που να προσφέρει υπηρεσία ελέγχου του περιεχομένου ενός δέματος πριν την παραλαβή. ναι 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Εάν εσύ γνωρίζεις έστω και 1 τέτοια εταιρία που το προσφέρει, ανέβασε μας το λινκ από τον σχετικό κατάλογο τους. δεν υπάρχει , εξού και το "ανεπίσημα" , νόμιζα ήταν αυτονόητο αλλά για να το ρωτάς δεν το κατάλαβες , λάθος μου 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε ΥΓ το να μου πεις ότι ο κολλητός σου ή ο φίλος του αδελφού σου που εργάζεται σε κουριερ στην περιοχή σου, λειτούργησε παράνομα και δέχθηκε να ανοίξεις δέμα, να ελέγξεις την κατάσταση του περιεχομένου και μετά να αποφασίσεις αν θέλεις να το παραλάβεις ή να το στείλεις πίσω, καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει σε μια σοβαρή συζήτηση… όχι καμία σχέση , ούτε καν συχνός πελάτης δεν είμαι , απλά έτυχε πριν χρόνια να παραλάβω με εντολή αποστολέα για έλεγχο στην παράδοση , ούτε που ήξερα οτι γινόταν , και μετά το έκανα και εγώ σε συναλλαγές βέβαια έτυχε σε ένα υποκατάστημα στην Αθήνα να πουν δε γίνεται , σε άλλο κομπλέ κτλ σε σπόιλερ λόγω oftopic
BROKOLOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Τζόσουα σου στέλνω 1 ευρώ με courier Αμα νικήσω στείλε μου 1, 25 πίσω!
manos0013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Η αμφισβήτηση συναλλαγής θα πάρει πάνω από μήνα για να βγει απόφαση. Ωστόσο ο ιδιώτη θα έχει πάρει τα λεφτά του. Και το βλέπω και πολύ δύσκολο να σε αποζημιώσει η τράπεζα
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, BROKOLOS said: Τζόσουα σου στέλνω 1 ευρώ με courier Αμα νικήσω στείλε μου 1, 25 πίσω! Άει παίχτο στον ΟΠΑΠ το 1€, τι με πέρασες, κανα ψιλικατζή? 😄 Edit, μόλις ανέβηκε στο 1,42
GREGORYMO Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Εγώ λέω ότι δεν θα έρθει τίποτα από Κόρινθο, και δίνω απόδοση 1,25 Το tracking number γράφει ακόμα Αθήνα.
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, GREGORYMO said: Το tracking number γράφει ακόμα Αθήνα. 1,54
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Η μόνη βελτίωση που παίρνει το θρεντ αυτό είναι να εμφανιστεί ο άλλος απίθανος απο το θρεντ της ρέβολουτ και να γίνει crossover οτι πλήρωσε την αντικαταβολή με αυστραλιανά δολάρια.
BarcodeCrew Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακομα δεν φτασανε τα παπουτσια ? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από BarcodeCrew 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 25 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Η μόνη βελτίωση που παίρνει το θρεντ αυτό είναι να εμφανιστεί ο άλλος απίθανος απο το θρεντ της ρέβολουτ και να γίνει crossover οτι πλήρωσε την αντικαταβολή με αυστραλιανά δολάρια. Αυστραλιανά δολάρια ΔΕΝ δίδω... 1
AntiCambeR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, BROKOLOS είπε Παιδιά να βάλουμε στοιχήματα λέω εγώ Το επόμενο που θα έρθει από την Κόρινθο μέσω ισθμου τι πιστεύετε ότι θα έχει μεσα Εγώ λέω χώμα Δώστε προγνωστικά Babydoll... 👗
makis269 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 δεν ξέρω , αλλά υποθέτω , ότι η αμφισβήτηση συναλλαγής όταν κάνεις αγορά από ιδιώτη , χωρίς νόμιμη απόδειξη του κράτους πάει στο καλάθι των αχρήστων από τις τράπεζες , και θα πρέπει να πας μόνο δικαστικώς για να δικαιωθείς .
StamTheMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Στις 3/11/2023 στις 3:22 ΜΜ, korakios είπε το κάνει μια κούριερ σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα Καμια κουριερ. Μονο συγκεκριμενα υποκαταστηματα απο καθε κουριερ. Στις 3/11/2023 στις 4:25 ΜΜ, andreas1gr είπε ΥΓ το να μου πεις ότι ο κολλητός σου ή ο φίλος του αδελφού σου που εργάζεται σε κουριερ στην περιοχή σου, λειτούργησε παράνομα και δέχθηκε να ανοίξεις δέμα, να ελέγξεις την κατάσταση του περιεχομένου και μετά να αποφασίσεις αν θέλεις να το παραλάβεις ή να το στείλεις πίσω, καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει σε μια σοβαρή συζήτηση… Οπως φαινεται,εκει εχουμε καταληξει. Το διαβαζω πιο συχνα απο οτι περιμενα. Στην αρχη ειχαμε αυτους που επεμεναν οτι επιτρεπεται. Τωρα,μετα απο 1Μ συζητησεις,εχουμε τους ιδιους να λενε οτι γινεται,αλλο που δεν επιτρεπεται. Μεχρι να αρχισουν να κοβουν κεφαλια ειναι.
andreas1gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Καμια κουριερ. Μονο συγκεκριμενα υποκαταστηματα απο καθε κουριερ Το ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενδέχεται να το κάνουν ορισμένα καταστήματα δεν είναι ούτε άξιο αναφοράς για αυτό που συζητάμε...
StamTheMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Το ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενδέχεται να το κάνουν ορισμένα καταστήματα δεν είναι ούτε άξιο αναφοράς για αυτό που συζητάμε... Καμια διαφωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα