Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 25 minutes ago, Mr^Robot said: Από την άλλη , όλοι λένε για τον «γνωστό» στην κούριερ και αν ήξερε τον άνθρωπο ο TS η όχι , που όντως σε μικρές περιόχες είναι σύνηθες .. ΠΟΙΟΣ τον εμποδίζει να ανοίξει το πακέτο για να διαπίστωσει τι βρίσκεται μέσα , και αν δεν είναι αυτό που παράγγειλε ο ενδιαφερόμενος το σφραγίζει και ούτε γάτα ούτε ζημιά ; ( το ξέρω είναι παράνομο ) Όχι δεν είναι σύνηθες σε μικρές περιοχές, εξαιρετικά σπάνιο είναι, και όποτε παρανόμως (ή παρατύπως, δεν είμαι σίγουρος) γίνεται κάτι τέτοιο είναι σε συνεννόηση και του αποστολέα, και του καταστήματος που παραλαμβάνει το δέμα από τον αποστολέα, και του καταστήματος που παραδίδει. Επίσης τον εμποδίζει πρώτα από όλα ο ίδιος ο διανομέας, δεν του δίνει στα χέρια του το δέμα αν δεν το εξοφλήσει πρώτα, αλλά και να του επιτρέψει κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πως μετά θα φαίνεται πως το πακέτο έχει ανοιχτεί.
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Επειδή δεν καταλαβαίνω από τον γραπτό λόγο αν το ύφος σου είναι ειρωνικό η απλά όντως απορείς θα το προσπεράσω . Από την άλλη , όλοι λένε για τον «γνωστό» στην κούριερ και αν ήξερε τον άνθρωπο ο TS η όχι , που όντως σε μικρές περιόχες είναι σύνηθες .. ΠΟΙΟΣ τον εμποδίζει να ανοίξει το πακέτο για να διαπίστωσει τι βρίσκεται μέσα , και αν δεν είναι αυτό που παράγγειλε ο ενδιαφερόμενος το σφραγίζει και ούτε γάτα ούτε ζημιά ; ( το ξέρω είναι παράνομο ) Παρολαυτα η απορία μου και η σκέψη μου λύθηκε από άλλο μέλος , χωρις ύφος και με σαφήνεια ! Αν σε ενδιαφέρει αντιπαράθεση είσαι σε λάθος θρεντ . Πάμε πάλι... Στέλνεις εσύ ενα δέμα με αντικαταβολή... Θέλεις αυτό το δέμα που εσύ έστειλες να το ανοίξει ο παραλήπτης και αφού κάνει ότι εκείνος κρίνει απαραίτητο μετά να κλείσει το δέμα και να μην δεχθεί την παραλαβή; Εσύ πως θα εξασφαλίσεις με τον παραπάνω τρόπο ότι ο παραλήπτης δεν θα αφαιρέσει κάτι από το δέμα, δεν θα αντικαταστήσει το περιεχόμενο του ή με τις πράξεις του δεν θα επιφέρει μείωση της αγοραστικής του αξίας...; Καμία κουριερ δεν παρέχει υπηρεσία ελέγχου του δέματος πριν την αποδοχή της παραλαβής. Κοινή λογική χρειάζεται... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από andreas1gr
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Καμία κουριερ δεν παρέχει υπηρεσία ελέγχου του δέματος πριν την αποδοχή της παραλαβής. καλώς ή κακώς , δεν ισχύει αυτό που λες 13 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Εσύ πως θα εξασφαλίσεις με τον παραπάνω τρόπο ότι ο παραλήπτης δεν θα αφαιρέσει κάτι από το δέμα, δεν θα αντικαταστήσει το περιεχόμενο του ή με τις πράξεις του δεν θα επιφέρει μείωση της αγοραστικής του αξίας...; είναι όντως ένα ρίσκο
Pwpwpw Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) O TS θα παρει πισω τα χρηματα του με αμφισβητηση συναλλαγης και θα παρει και 2 ζευγαρια παππουτσιων, ενα αντρικο ενα γυναικειο. Θα τους scamαρει αυτος. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw
doubleh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δηλαδή αλήθεια τώρα, μερικοί πιστεύετε πως ο κούριερ είναι δικαστής ή έχει την αρμοδιότητα να συγκρίνει την παραγγελία που έκανες με αυτό που έλαβες; σιγά μην περιμένει να δει κ αν ταιριάζουν τα παπούτσια με το καλό του παντελόνι. Κ αν έχει δικαίωμα ο παραλήπτης να αμφισβητήσει ότι δεν έλαβε αυτό που περίμενε, το ίδιο δικαίωμα έχει κ ο αποστολέας να αμφισβητήσει ότι αυτό που του επιστράφηκε δεν είναι αυτό που είχε στείλει. 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, korakios said: καλώς ή κακώς , δεν ισχύει αυτό που λες Επισήμως ισχύει, επισήμως καμία κούριερ δεν παρέχει υπηρεσία "ανοίγματος δέματος και ελέγχου περιεχομένου από τον παραλήπτη".
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Επισήμως ισχύει, επισήμως καμία κούριερ δεν παρέχει υπηρεσία "ανοίγματος δέματος και ελέγχου περιεχομένου από τον παραλήπτη". δε διαφωνώ , ανεπίσημα όμως δεν ισχύει
DAIDALUS0084 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Στις 1/11/2023 στις 9:46 ΜΜ, BROKOLOS είπε Από ότι κατάλαβα παρήγγειλες από το φατσοβιβλιο Το νέο αι φον 16 μαξ προ σούπερ ντουπερ σε αποκλειστικότητα Πλήρωσες με κάρτα αντικαταβολή σε πος όλα καλά Άνοιξες το κουτί και είδες μια τυλιγμένη πετρα Σε καλή μεριά αγαπητέ Καλη τύχη καποιος κακοπροαιρετος θα ελεγε οτι με τον τροπο που γραφεις ειναι σαν να χαιρεσαι με αυτο που συνεβη .....
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 9 minutes ago, korakios said: δε διαφωνώ , ανεπίσημα όμως δεν ισχύει Ούτε ανεπίσημα ισχύει, κάτι τέτοιο θα μπορούσες να ισχυριστείς μόνο αν το έκαναν όλες, όμως καμία δεν το κάνει ως κούριερ, μόνο κατ' εξαίρεση ίσως κάποιοι συγκεκριμένοι συνεργάτες.
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ούτε ανεπίσημα ισχύει, κάτι τέτοιο θα μπορούσες να ισχυριστείς μόνο αν το έκαναν όλες, όμως καμία δεν το κάνει ως κούριερ, μόνο κατ' εξαίρεση ίσως κάποιοι συγκεκριμένοι συνεργάτες. το κάνει μια κούριερ σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα , άρα ανεπίσημα δεν ξέρω γιατί ζορίζεσαι παραπάνω απο όσο συνήθως 😁 , προσπέρνα
Joshua21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, korakios said: το κάνει μια κούριερ σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα , άρα ανεπίσημα δεν ξέρω γιατί ζορίζεσαι παραπάνω απο όσο συνήθως 😁 , προσπέρνα Ακριβώς επειδή το κάνουν μόνο κάποια συγκεκριμένα καταστήματα και όχι όλα μιας κούριερ, είναι λάθος ο ισχυρισμός ότι "το παρέχει μια κούριερ". Ανεπίσημα σημαίνει ότι δεν είναι επίσημος κανόνας/υπηρεσία/όπως θες πες το μιας κούριερ. Τώρα μπορούμε να πάμε παρακάτω 😁
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Καμία κουριερ δεν παρέχει υπηρεσία ελέγχου του δέματος πριν την αποδοχή της παραλαβής. 2 ώρες πριν, korakios είπε καλώς ή κακώς , δεν ισχύει αυτό που λες Ανέβασε μας τότε το λινκ μιας Ελληνικής εταιρίας κουριερ που το περιλαμβάνει στις παροχές της, ώστε να την προτιμάμε για επόμενες αγοραπωλησίες με αγνώστους… Περιμένουμε όλοι καρτερικά την απάντηση σου!
BROKOLOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά να βάλουμε στοιχήματα λέω εγώ Το επόμενο που θα έρθει από την Κόρινθο μέσω ισθμου τι πιστεύετε ότι θα έχει μεσα Εγώ λέω χώμα Δώστε προγνωστικά
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Spoiler 24 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ανέβασε μας τότε το λινκ μιας Ελληνικής εταιρίας κουριερ που το περιλαμβάνει στις παροχές της, ώστε να την προτιμάμε για επόμενες αγοραπωλησίες με αγνώστους… Περιμένουμε όλοι καρτερικά την απάντηση σου! acs υποκαταστήματα Βόλου Αθήνα Θεσ/κης Λάρισας (δε θυμάμαι όλες τις περιοχές που έχω στείλε/παραλάβει δέμα) και δε χρειάζεται να ξαναλέμε ανεπίσημα . Αν δεχτούν καλώς , αν όχι προχώρα παρακάτω 4 λεπτά πριν, BROKOLOS είπε Παιδιά να βάλουμε στοιχήματα λέω εγώ Το επόμενο που θα έρθει από την Κόρινθο μέσω ισθμου τι πιστεύετε ότι θα έχει μεσα Εγώ λέω χώμα Δώστε προγνωστικά λεω για παπούτσια πάλι , αλλά παιδικά αυτή τη φορά
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, korakios είπε acs υποκαταστήματα Βόλου Αθήνα Θεσ/κης Λάρισας (δε θυμάμαι όλες τις περιοχές που έχω στείλε/παραλάβει δέμα) και δε χρειάζεται να ξαναλέμε ανεπίσημα . Αν δεχτούν καλώς , αν όχι προχώρα παρακάτω Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τι έχω γράψει… Πάμε πάλι από την αρχή… ΔΕΝ υπάρχει καμία εταιρία κουριερ στην Ελλάδα που να προσφέρει υπηρεσία ελέγχου του περιεχομένου ενός δέματος πριν την παραλαβή. Εάν εσύ γνωρίζεις έστω και 1 τέτοια εταιρία που το προσφέρει, ανέβασε μας το λινκ από τον σχετικό κατάλογο τους. Περιμένουμε. ΥΓ το να μου πεις ότι ο κολλητός σου ή ο φίλος του αδελφού σου που εργάζεται σε κουριερ στην περιοχή σου, λειτούργησε παράνομα και δέχθηκε να ανοίξεις δέμα, να ελέγξεις την κατάσταση του περιεχομένου και μετά να αποφασίσεις αν θέλεις να το παραλάβεις ή να το στείλεις πίσω, καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει σε μια σοβαρή συζήτηση… Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από andreas1gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα