Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, GamingMaster424 said:

Φαντάζομαι

Ναι αλλά ο μπροστάρης θα θέλει μερίδιο για να ρισκάρει να φάει το ξύλο και να μην καρφώσει. Είπα ήδη θεωρητικά. Οι περισσότεροι είναι πονηρεμένοι άλλωστε, κι εγώ έβαλα στο Facebook και μου στέλνανε μόνο scamers και το παράτησα. 

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, Shinji ikari said:

Ναι αλλά ο μπροστάρης θα θέλει μερίδιο για να ρισκάρει να φάει το ξύλο και να μην καρφώσει.

Δυστυχώς έχει αμέτρητους τοξικομανείς (και όχι μόνο) που για 50€ τον μήνα δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν τέτοιο ρίσκο. Facebook Marketplace πάντως πραγματικά ό,τι χειρότερο, ντροπή για τόσο μεγάλη πλατφόρμα να έχει φαινομενικά μηδέν έλεγχο ως προς το περιεχόμενο της.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Παιδιά, μου στέλνει νέο δέμα, όπως μου είπε στο τηλέφωνο.

Μου έστειλε tracking number acs ότι στέλνει ξανά το δέμα, όπως μου είπε στο τηλέφωνο.

Για να δούμε...

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Όσο το ποσό είναι δεσμευμένο δεν μπορώ να κάνω αμφισβήτηση. Θα την κάνω μόλις δεσμευτεί!

Λογικά μου φαίνονται ΑΥΤΑ.

Τελικά αυτό το ποσό πόσο είναι? πάνω από 10 ευρώ?

Και αν έρθει τελικά το δέμα με τα σωστά παπούτσια τι γίνεται αφού έχεις κάνει την αμφισβήτηση? 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Narayan είπε

Νέα μέθοδος για δωρεάν hardware αναβάθμισης!

1) Βρίσκεις μία ακριβή κάρτα γραφικών στις αγγελίες του Insomnia.

2) Πείθεις τον πωλητή να στη στείλει με ACS αντικαταβολή.

3) Παραλαμβάνεις και πληρώνεις στο POS, λες στον διανομέα να περιμένει να ανοίξεις το πακέτο μπροστά του.

4) Κοιτάς έντρομος την κάρτα γραφικών και διακυρρήτεις "ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ!!!". Ο διανομέας φανερά ταραγμένος φωνάζει "οϊμέ, οϊμέ, τι σου έμελε να πάθεις!".

5) Κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής με την τράπεζα που δεσμέυει τα χρήματα.

6) Ζητάς από τον διανομέα υπεύθυνη δήλωση που να λέει πως "όταν άνοιξε το πακέτο αντέδρασε τόσο έντονα που αποκλείεται να μην τον εξαπάτησαν!".

7) Η τράπεζα μετά από όλα τα ατράνταχτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, σου επιστρέφει τα χρήματα και αναγκάζει την ACS να σου δώσει και 1,000 Ευρώ επιπλέον για ψυχική οδύνη. Έτσι για να μάθουν να μεταφέρουν πακέτα από "απατεώνες" 😁

Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς το πόσο λογικά μου φαίνονται όσα έχουν γραπτεί στο τόπικ!

Με την 'λεπτομέρεια' ότι πρέπει να παραδώσει την κάρτα γραφικών στον courier.

7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τελικά αυτό το ποσό πόσο είναι? πάνω από 10 ευρώ?

Και αν έρθει τελικά το δέμα με τα σωστά παπούτσια τι γίνεται αφού έχεις κάνει την αμφισβήτηση? 

Μου είπε η τράπεζα ότι ΔΕΝ μπορω ΑΚΟΜΑ να κάνω αμφισβήτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, GamingMaster424 said:

Απορώ πως εν έτει 2023 ακόμα η πλειοψηφία θεωρεί πως η αντικαταβολή είναι ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής. Αυτές οι απάτες (αν όντως πρόκειται για απάτη και όχι για κάποιο λάθος από τον πωλητή) γίνονται εδώ και άπειρα χρόνια, γιατί πολύ απλά υπάρχει "κενό" ευθυνών. Η ACS δεν φέρει ευθύνη επειδή έκανε απλώς τη δουλειά της (να μεταφέρει το προϊόν και να λάβει την πληρωμή από τον αγοραστή), η τράπεζα στη συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο (εκτέλεσε τη συναλλαγή μέσω του POS της), και ο αγοραστής προφανώς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο του δέματος, μέχρι να το πληρώσει ώστε να μπορέσει να το ανοίξει. Και όλα αυτά για ποσά που προφανώς δεν αξίζει να το κυνηγήσεις νομικά. Σχεδόν το τέλειο έγκλημα.

44 minutes ago, Narayan said:

3) Παραλαμβάνεις και πληρώνεις στο POS, λες στον διανομέα να περιμένει να ανοίξεις το πακέτο μπροστά του.

4) Κοιτάς έντρομος την κάρτα γραφικών και διακυρρήτεις "ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ!!!". Ο διανομέας φανερά ταραγμένος φωνάζει "οϊμέ, οϊμέ, τι σου έμελε να πάθεις!".

6) Ζητάς από τον διανομέα υπεύθυνη δήλωση που να λέει πως "όταν άνοιξε το πακέτο αντέδρασε τόσο έντονα που αποκλείεται να μην τον εξαπάτησαν!".

7) Η τράπεζα μετά από όλα τα ατράνταχτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, σου επιστρέφει τα χρήματα και αναγκάζει την ACS να σου δώσει και 1,000 Ευρώ επιπλέον για ψυχική οδύνη. Έτσι για να μάθουν να μεταφέρουν πακέτα από "απατεώνες" 😁

Σόρρυ αλλά δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς το πόσο λογικά μου φαίνονται όσα έχουν γραπτεί στο τόπικ!

Είναι το τέλειο θέμα - απάντηση για το επιχείρημα υπέρ αντικαταβολής, ειδικά τα ποστ σας που περιγράφεται η παράλογη σκέψη όσων νομίζουν ότι δεν μπορούν να γίνουν scam με αντικαταβολή, αν μη τι άλλο είναι ΠΙΟ δύσκολο να πάρεις πίσω λεφτά γιατί έγινε ολόκληρη μεταφορά, πληρωμή, αριθμός αποστολής κτλ. Το να παραλάβεις πέτρες ή πατάτες δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν ήθελες αυτό αρχικά. Εν συντομία, καλοφάγωτη νηματοθέτη

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Παιδιά, μου στέλνει νέο δέμα, όπως μου είπε στο τηλέφωνο.

Πλήρωσέ το κι αυτό και τα αμφισβητείς μετά και τα 2 μαζί μια και καλή.

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αυτο. Οπως στην περιπτωση του 1comment (που δεν ξερω αν ειχε γνωστο), αν εχεις γνωστο μεσα ή καλες σχεσεις γενικα, σε αφηνουν και δηλωνουν μετα ειτε παραλαβη ειτε επιστροφη. Ακομα και επιστροφη μπορουν να δηλωσουν και ας εχεις παραλαβει (ευκολα αλλαζουν το στατους λογω λαθους). Ωστοσο, παρανομο

Από που προκύπτει αυτό ποιά είναι η νομοθεσία ακριβώς που καθιστά παράνομο το πως θα λειτουργήσει μια ιδιωτική επειχήρηση σε μια δική της συναλλαγή στην περίπτωση μετρητών μιλάμε πάντα.

Δημοσ.
14 hours ago, GREGORYMO said:

Πήρα τηλέφωνο στην alpha και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγης.

23 minutes ago, GREGORYMO said:

Ήσουν αρκετά ξεκάθαρος.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vanni είπε

Από που προκύπτει αυτό ποιά είναι η νομοθεσία ακριβώς που καθιστά παράνομο το πως θα λειτουργήσει μια ιδιωτική επειχήρηση σε μια δική της συναλλαγή στην περίπτωση μετρητών μιλάμε πάντα.

Μα το δέμα δεν είναι της κάθε μεταφορικής, σου στέλνω κάτι εγώ με αντικαταβολή εσύ το ανοίγεις πριν το πληρώσεις, δεν το παίρνεις για τον Α ή Β λόγο έρχεται πίσω σε εμένα το βλέπω ότι έχει "παραβιαστεί" το πακέτο κατά την παραλάβει και το γράφω στην σημείωση όταν το παραλαμβάνω. Μπορώ η όχι να τρέξω την μεταφορική ότι όσο είχαν το πακέτο στα χέρια τους άλλαξε το περιεχόμενο? 

Δημοσ.

Το τι θα κάνεις εσύ ή οποισδήποτε είναι δικαιώμα του εγώ ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο όταν λες ότι κάτι είναι παράνομο σημαίνει ότι παραβίασες κάποιο νόμο ποιός είναι λοιπόν αυτός ο νόμος; Όπου στην περίπτωση της παράθεσης αναφέρετε ότι μια εταιρεία courier πήρα χρήματα μετρητά για αντικαταβολή και τα επέστρεψε στον καταναλωτή μετά από τηλέφωνημα του ότι δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Δημοσ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που το δεμα ειχε μεσα παπούτσια, εστω και γυναικεια. Μπορεί πραγματικά να έχει γίνει κάποιο λάθος αλλα ετσι οπως τα περιγράφει ο νηματοθετης δεν πρόκειται να βγει άκρη. 

Υ. Γ. Αν τα γυναικεια παπούτσια ειναι στο νουμερο σου, θεωρω οτι μπορείς να τα φορέσεις για να μην νιώθεις οτι έχεις χάσει τα λεφτα σου. 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που το δεμα ειχε μεσα παπούτσια, εστω και γυναικεια. Μπορεί πραγματικά να έχει γίνει κάποιο λάθος αλλα ετσι οπως τα περιγράφει ο νηματοθετης δεν πρόκειται να βγει άκρη. 

Υ. Γ. Αν τα γυναικεια παπούτσια ειναι στο νουμερο σου, θεωρω οτι μπορείς να τα φορέσεις για να μην νιώθεις οτι έχεις χάσει τα λεφτα σου. 

Αν ήταν αξιοπρεπει, θα τα έκανα δώρο σε μια γυναίκα και θα έπιαναν τόπο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Narayan είπε

Θεϊκό 😂

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Narayan είπε

7) Η τράπεζα μετά από όλα τα ατράνταχτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, σου επιστρέφει τα χρήματα και αναγκάζει την ACS να σου δώσει και 1,000 Ευρώ επιπλέον για ψυχική οδύνη. Έτσι για να μάθουν να μεταφέρουν πακέτα από "απατεώνες

59 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Την κάρτα γραφικών δεν θα την δώσει ΠΙΣΩ?

8 ) Δίνεις στον κούριερ την παλιά σου κάρτα γραφικών για ανακύκλωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...