GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε αν τον μπλέξεις στην υποβολή ίσως (αν φυσικά σε συμφέρει να κινηθείς νομικά) αυτά είναι 😁 , κάνε σωστό tag @Joshua21 Νομικά δεν συμφέρει. Ούτε συζήτηση. ΕΝΑ είναι το ερώτημα: Η τράπεζα μπορεί να παγώσει την συναλλαγή? Αφου δεν ξέρει κανείς, θα πάω αύριο από εκεί
Joshua21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Φυσικά και έχω ακούσει, γεμάτο από απατεώνες είναι το fb, και πάντα λένε ότι βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία από αυτή που πραγματικά είναι.
panostza Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, GREGORYMO said: Νομικά δεν συμφέρει. Ούτε συζήτηση. ΕΝΑ είναι το ερώτημα: Η τράπεζα μπορεί να παγώσει την συναλλαγή? Αφου δεν ξέρει κανείς, θα πάω αύριο από εκεί Σου είπαμε ήδη 2 άτομα. Η τραπεζική συναλλαγή σου ήταν με την ACS. Η κούριερ λοιπόν πληρώθηκε να παραδώσει ένα πακέτο και στο παρέδωσε. Αυτή η συναλλαγή δύσκολα αμφισβητείται. Πιο πολλές ελπίδες έχεις να βρεις άκρη μέσω της ACS, ειδικά αφού άνοιξες το πακέτο μπροστά στον διανομέα της. Τώρα αν ασχολείται η ACS με τέτοια θέματα, δεν έχω ιδέα.
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η τράπεζα μπορεί να παγώσει την συναλλαγή? Αφου δεν ξέρει κανείς, θα πάω αύριο από εκεί ενημέρωσέ μας
Joshua21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Just now, korakios said: ενημέρωσέ μας μείνε ήσυχος
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, panostza είπε Σου είπαμε ήδη 2 άτομα. Η τραπεζική συναλλαγή σου ήταν με την ACS. Η κούριερ λοιπόν πληρώθηκε να παραδώσει ένα πακέτο και στο παρέδωσε. Αυτή η συναλλαγή δύσκολα αμφισβητείται. Πιο πολλές ελπίδες έχεις να βρεις άκρη μέσω της ACS, ειδικά αφού άνοιξες το πακέτο μπροστά στον διανομέα της. Τώρα αν ασχολείται η ACS με τέτοια θέματα, δεν έχω ιδέα. Δεν διαφωνώ 1 λεπτό πριν, korakios είπε ενημέρωσέ μας ΑΥΡΙΟ Μόλις τώρα, Joshua21 είπε μείνε ήσυχος 25' Μαρτίου αριθμός 96 η διεύθυνση. 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Φυσικά και έχω ακούσει, γεμάτο από απατεώνες είναι το fb, και πάντα λένε ότι βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία από αυτή που πραγματικά είναι. Το δέμα έχει συγκεκριμένη διεύθυνση που εστάλη
Joshua21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, GREGORYMO said: 25' Μαρτίου αριθμός 96 η διεύθυνση. Η διεύθυνση του Ρωμαϊκού Σταδίου 🤣 https://el.wikipedia.org/wiki/Ρωμαϊκό_στάδιο_Πάτρας
andreas1gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχω τον διανομέα. . Το άνοιξα μπροστά του. Θα αφήσει την δουλειά του να τρέχει στα δικαστήρια? Από ΠΑΤΡΑ είναι ο τύπος. Ο Joshua21, μπορεί να έχει ακούσει κάτι 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Joshua21 τι μας κρύβεις...; 🤔
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η διεύθυνση του Ρωμαϊκού Σταδίου 🤣 https://el.wikipedia.org/wiki/Ρωμαϊκό_στάδιο_Πάτρας Λάθος. Αριθμός 56 είναι.
Joshua21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, GREGORYMO said: Λάθος. Αριθμός 56 είναι. Τον ξέρω, οπαδός της Ρόμα είναι.
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Όταν έδωσα την παραγγελία, δεν μου έστειλε κάποιο email 'επιβεβαίωσης' ΠΩΣ εδωσες την παραγγελια? Messenger? Ανοιξες σελιδα? Απο εδω μεσα βρηκες το "καταστημα"? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από SabotazNic
Nabuko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε ΠΩΣ εδωσες την παραγγελια? Messenger? Ανοιξες σελιδα? Απο εδω μεσα βρηκες το "καταστημα"? Μ' αρέσει που το παλεύεις ακόμα. Μάλλον παίζει ρόλο ότι είσαι πιτσιρικάς και έχεις αντοχές 2
vorlon68 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Εδω μας είπε οτι δεν ήθελε να αγοράσει τίποτα αλλα είδε την διαφήμιση και αγόρασε.....
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μ' αρέσει που το παλεύεις ακόμα. Μάλλον παίζει ρόλο ότι είσαι πιτσιρικάς και έχεις αντοχές παλευω για ενα καλυτερο αυριο 1
Pitoo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Αμφισβήτηση συναλλαγής κάνει κανείς όταν βάζει την κάρτα του ον-λάιν χωρίς να είναι παρόν σε κάποιο pos με την δικαιολογία ότι με κλέψανε και κάποιος έβαλε την κάρτα μου ον-λάιν. απο την στιγμή που έχεις βάλει pin η συναλλαγή θεωρείται έγκυρη γιατί το pin το ξέρει μόνο ο ιδιοκτήτης της κάρτας. Εάν ήταν ανέπαφη η συναλλαγή πάλι έχει κάποιο όριο ώστε αν την χάσεις μην σου αδειάσουν τον λογαριασμό να προλάβεις να την απενεργοποιήσεις. ευκολη αμφισβήτηση γίνεται συνήθως σε πιστωτικές και όχι τόσο σε χρεωστικές κάρτες. Το αν θα περάσει η αμφισβήτηση έχει να κάνει με την ισχύ της τράπεζας σε σχέση με την ισχύ της τράπεζας του άλλου . Π.χ αν κάνουν από το εξωτερικό από μια τράπεζα κολοσσό αμφισβήτηση στην Ελλάδα παντα γίνεται δεκτή χωρίς πολλές συζητήσεις γιατί οι τράπεζες μας είναι ψιλικατζίδικα. Στο δια ταύτα αφού την κάρτα την είχες εσυ και πλήρωσες εσυ δεν υπάρχει λογική για αμφισβήτηση συναλλαγής γιατί αυτό που έγινε ήταν ότι δεν παραλαβές το σωστό προϊόν. Αυτό δεν έχει να κάνει με εξαπάτηση ότι σου κλέψανε την κάρτα άρα πας σε συνήγορο του καταναλωτή η ΕΦ όσον είναι ιδιώτης νομικά που αμφιβάλλω ότι αξίζει. Αλλα για να ελαφρύνω το κλίμα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα σε εξυπηρετήσει στο τέλος; Μπορεί να μπέρδεψε πακέτα με κάτι άλλο που πούλαγε η το οτιδήποτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα