Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν τον μπλέξεις στην υποβολή ίσως (αν φυσικά σε συμφέρει να κινηθείς νομικά)

αυτά είναι 😁 , κάνε σωστό tag @Joshua21

Νομικά δεν συμφέρει.

Ούτε συζήτηση.

ΕΝΑ είναι το ερώτημα:

Η τράπεζα μπορεί να παγώσει την συναλλαγή?

Αφου δεν ξέρει κανείς, θα πάω αύριο από εκεί 

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και έχω ακούσει, γεμάτο από απατεώνες είναι το fb, και πάντα λένε ότι βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία από αυτή που πραγματικά είναι.

Δημοσ.
1 minute ago, GREGORYMO said:

Νομικά δεν συμφέρει.

Ούτε συζήτηση.

ΕΝΑ είναι το ερώτημα:

Σου είπαμε ήδη 2 άτομα. Η τραπεζική συναλλαγή σου ήταν με την ACS. Η κούριερ λοιπόν πληρώθηκε να παραδώσει ένα πακέτο και στο παρέδωσε. Αυτή η συναλλαγή δύσκολα αμφισβητείται.

Πιο πολλές ελπίδες έχεις να βρεις άκρη μέσω της ACS, ειδικά αφού άνοιξες το πακέτο μπροστά στον διανομέα της. Τώρα αν ασχολείται η ACS με τέτοια θέματα, δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ενημέρωσέ μας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panostza είπε

Σου είπαμε ήδη 2 άτομα. Η τραπεζική συναλλαγή σου ήταν με την ACS. Η κούριερ λοιπόν πληρώθηκε να παραδώσει ένα πακέτο και στο παρέδωσε. Αυτή η συναλλαγή δύσκολα αμφισβητείται.

Πιο πολλές ελπίδες έχεις να βρεις άκρη μέσω της ACS, ειδικά αφού άνοιξες το πακέτο μπροστά στον διανομέα της. Τώρα αν ασχολείται η ACS με τέτοια θέματα, δεν έχω ιδέα.

Δεν διαφωνώ 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ενημέρωσέ μας

ΑΥΡΙΟ 

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

μείνε ήσυχος

25' Μαρτίου αριθμός 96 η διεύθυνση.

4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Φυσικά και έχω ακούσει, γεμάτο από απατεώνες είναι το fb, και πάντα λένε ότι βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία από αυτή που πραγματικά είναι.

Το δέμα έχει συγκεκριμένη διεύθυνση που εστάλη 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχω τον διανομέα. .

Το άνοιξα μπροστά του.

Θα αφήσει την δουλειά του να τρέχει στα δικαστήρια?

Από ΠΑΤΡΑ είναι ο τύπος.

Ο Joshua21, μπορεί να έχει ακούσει κάτι 

11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Joshua21 τι μας κρύβεις...; 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Όταν έδωσα την παραγγελία, δεν μου έστειλε κάποιο email 'επιβεβαίωσης'

ΠΩΣ εδωσες την παραγγελια? Messenger? Ανοιξες σελιδα?

Απο εδω μεσα βρηκες το "καταστημα"?

image.png.57b6e5b8e3c44258343de8ed0ac8b02e.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

ΠΩΣ εδωσες την παραγγελια? Messenger? Ανοιξες σελιδα?

Απο εδω μεσα βρηκες το "καταστημα"?

Μ' αρέσει που το παλεύεις ακόμα. Μάλλον παίζει ρόλο ότι είσαι πιτσιρικάς και έχεις αντοχές

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μ' αρέσει που το παλεύεις ακόμα. Μάλλον παίζει ρόλο ότι είσαι πιτσιρικάς και έχεις αντοχές

παλευω για ενα καλυτερο αυριο :P

• Like 1
Δημοσ.

Αμφισβήτηση συναλλαγής κάνει κανείς όταν βάζει την κάρτα του ον-λάιν χωρίς να είναι παρόν σε κάποιο pos με την δικαιολογία ότι με κλέψανε και κάποιος έβαλε την κάρτα μου ον-λάιν. 
απο την στιγμή που έχεις βάλει pin η συναλλαγή θεωρείται έγκυρη γιατί το pin το ξέρει μόνο ο ιδιοκτήτης της κάρτας. 
Εάν ήταν ανέπαφη η συναλλαγή πάλι έχει κάποιο όριο ώστε αν την χάσεις μην σου αδειάσουν τον λογαριασμό να προλάβεις να την απενεργοποιήσεις.

ευκολη αμφισβήτηση γίνεται συνήθως σε πιστωτικές και όχι τόσο σε χρεωστικές κάρτες. Το αν θα περάσει η αμφισβήτηση έχει να κάνει με την ισχύ της τράπεζας σε σχέση με την ισχύ της τράπεζας του άλλου . Π.χ αν κάνουν από το εξωτερικό από μια τράπεζα κολοσσό αμφισβήτηση στην Ελλάδα παντα γίνεται δεκτή χωρίς πολλές συζητήσεις γιατί οι τράπεζες μας είναι ψιλικατζίδικα. 
Στο δια ταύτα αφού την κάρτα την είχες εσυ και πλήρωσες εσυ δεν υπάρχει λογική για αμφισβήτηση συναλλαγής γιατί αυτό που έγινε ήταν ότι δεν παραλαβές το σωστό προϊόν. Αυτό δεν έχει να κάνει με εξαπάτηση ότι σου κλέψανε την κάρτα άρα πας σε συνήγορο του καταναλωτή η ΕΦ όσον είναι ιδιώτης νομικά που αμφιβάλλω ότι αξίζει. 
Αλλα για να ελαφρύνω το κλίμα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα σε εξυπηρετήσει στο τέλος; Μπορεί να μπέρδεψε πακέτα με κάτι άλλο που πούλαγε η το οτιδήποτε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...