Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Kλασσικο θέμα αλεν ντελόν απο τον Gre.Θα περάσουν 10 σελίδες και κανείς δεν θα καταλάβει τι έχει κάνει. 10 3
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε εξαρτάται απο το υποκατάστημα Αυτο. Οπως στην περιπτωση του 1comment (που δεν ξερω αν ειχε γνωστο), αν εχεις γνωστο μεσα ή καλες σχεσεις γενικα, σε αφηνουν και δηλωνουν μετα ειτε παραλαβη ειτε επιστροφη. Ακομα και επιστροφη μπορουν να δηλωσουν και ας εχεις παραλαβει (ευκολα αλλαζουν το στατους λογω λαθους). Ωστοσο, παρανομο
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε είμαστε οφτοπικ αλλά το έχω κάνει πολλές φορές ,όπως και έχω παραλάβει άλλες τόσες , έχει χιλιοαναλυθεί , δε με ενδιαφέρει η νομιμότητα ή όχι εξαρτάται απο το υποκατάστημα δεν ξέρω γιατί , αλλά ειλικρινά με έχει φάει η περιέργεια , άντε βρε @GREGORYMO, δώσε ένα λινκ Δεν υπάρχει 'τίποτα'.
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν υπάρχει 'τίποτα'. εξαφανίστηκε ?
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Δεν υπάρχει 'τίποτα'. @korakios marketplace που φαινεται σαν καταστημα. πχ ενα στην θεσσαλονικη
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kλασσικο θέμα αλεν ντελόν απο τον Gre.Θα περάσουν 10 σελίδες και κανείς δεν θα καταλάβει τι έχει κάνει. για ένα λινκ έγραφα τόση ώρα , αλλά άκυρο έφαγα 😁 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε @korakios marketplace που φαινεται σαν καταστημα. πχ ενα στην θεσσαλονικη ναι , αλλά δεν έχει την ίδια χάρη με αυτό που θα έβαζε ο mr gregorymo ....
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε εξαφανίστηκε ? ΝΑΙ 4 λεπτά πριν, korakios είπε εξαφανίστηκε ? Όταν έδωσα την παραγγελία, δεν μου έστειλε κάποιο email 'επιβεβαίωσης'
arianos16 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Πάντως η Acs απ ότι γνωρίζω έχει έλεγχο δέματος κατά την παραλαβή αλλά κοστίζει. αμφιβαλλω αν η αμφισβήτηση θα περάσει, και για κάτι τέτοιους λόγους προτιμώ την πιστωτική πολύ πιο ανοδυνα όλα σε τέτοια θέματα
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, korakios είπε εξαφανίστηκε ? Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι έγινε λάθος και θα το στείλει άμεσα. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα 1 λεπτό πριν, arianos16 είπε Πάντως η Acs απ ότι γνωρίζω έχει έλεγχο δέματος κατά την παραλαβή αλλά κοστίζει. αμφιβαλλω αν η αμφισβήτηση θα περάσει, και για κάτι τέτοιους λόγους προτιμώ την πιστωτική πολύ πιο ανοδυνα όλα σε τέτοια θέματα Το δέμα, δεν είχε εξωτερικα το τιμολόγιο. Δεν έπρεπε να το έχει? Φυσικά, δεν υπήρχε τιμολόγιο ούτε μέσα
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι έγινε λάθος και θα το στείλει άμεσα. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα αφού απαντά στα τηλέφωνα πάλι καλά , σημαίνει οτι δεν κατάλαβε οτι έχεις καταλάβει οτι τον κατάλαβες
papp0us Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δύσκολο να σε καλύψει η αμφισβήτηση, γιατι με την κάρτα πλήρωσες την ACS, η οποία έκανε αυτό για την οποία την πλήρωσες, παρέδωσε κάτι με αντικαταβολή. Μίλα με την Alpha και θα σου πουν, αλλα πιθανότατα θα χρειαστεί να το πας νομικά για εξαπάτηση.
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε αφού απαντά στα τηλέφωνα πάλι καλά , σημαίνει οτι δεν κατάλαβε οτι έχεις καταλάβει οτι τον κατάλαβες Του είπα ότι τον κατάλαβα αλλά έκανε τον ψοφιο κοριό. Του είπα να στείλω το 'λάθος' προϊόν αλλά μου είπε: όταν παραλάβεις το δίνεις στον courier. Δεν είναι αυτό το θέμα. Έκανα το αίτημα που μου ζήτησε η ALPHA. Αρκεί? Αν δεν αρκεί, δεν θα έπρεπε να με πάρουν τηλέφωνο? Τόσοι και τόσοι δεν παραλάβουν αλλά νταλον ? Σε κανένα δεν έχει τύχει? 7 λεπτά πριν, korakios είπε αφού απαντά στα τηλέφωνα πάλι καλά , σημαίνει οτι δεν κατάλαβε οτι έχεις καταλάβει οτι τον κατάλαβες Ένα παπούτσι ανδρικό είχα παραγγείλει. Και μου έστειλε γυναικείο και άλλο νούμερο και ΑΛΛΗ μάρκα βέβαια.
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Τόσοι και τόσοι δεν παραλάβουν αλλά νταλον ? Σε κανένα δεν έχει τύχει? σε πολλούς , αλλά τα ποσά είναι μικρά για να τρέχεις στα δικαστήρια άσε που απο όσο κατάλαβα ούτε μάρτυρες έχεις όταν άνοιξες το πακέτο , ούτε τουλάχιστον ένα βίντεο ξεπακεταρίσματος
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε σε πολλούς , αλλά τα ποσά είναι μικρά για να τρέχεις στα δικαστήρια άσε που απο όσο κατάλαβα ούτε μάρτυρες έχεις όταν άνοιξες το πακέτο , ούτε τουλάχιστον ένα βίντεο ξεπακεταρίσματος Έχω τον διανομέα. . Το άνοιξα μπροστά του. Θα αφήσει την δουλειά του να τρέχει στα δικαστήρια? Από ΠΑΤΡΑ είναι ο τύπος. Ο Joshua21, μπορεί να έχει ακούσει κάτι
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Έχω τον διανομέα. . Το άνοιξα μπροστά του. Θα αφήσει την δουλειά του να τρέχει στα δικαστήρια? αν τον μπλέξεις στην υποβολή ίσως (αν φυσικά σε συμφέρει να κινηθείς νομικά) 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ο Joshua21, μπορεί να έχει ακούσει κάτι αυτά είναι 😁 , κάνε σωστό tag @Joshua21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα