GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απο διαφημιση που οδηγηθηκες σε σελιδα ή απο το marketplace και αρα απο ιδιωτη? Δεν έψαχνα να αγοράσω κάτι και εμφανίστηκε σαν διαφήμιση στο Facebook
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κατάστημα φαινόταν αλλά μάλλον εμπαζε από παντού ΔΕΝ απαντας αυτο που ρωταμε. MARKETPLACE ή απο διαφημιση που οδηγηθηκες σε σελιδα καταστηματος? Αν αφορα το 2ο, μπορει να καταληξει οπως το 365shop.gr. ΑΝ το 1ο, δεν γνωριζουμε πως θα καταληξει και αν θα σε ενοχλησει ξανα καποιος και αν θα γινει η επιστροφη χρηματων και στο marketplace εμφανιζονται καποια καταστηματα Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από SabotazNic
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Δε ξέρω, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις. Καλό είναι να πάω το πρωί στην τράπεζα? Έχω στείλει στο email που μου είπαν το αίτημα αμφισβήτησης αλλά δεν ξέρω αν έχει διεκπεραιωθεί. 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ απαντας αυτο που ρωταμε. MARKETPLACE ή απο διαφημιση που οδηγηθηκες σε σελιδα καταστηματος? Αν αφορα το 2ο, μπορει να καταληξει οπως το 365shop.gr. ΑΝ το 1ο, δεν γνωριζουμε πως θα καταληξει και αν θα σε ενοχλησει ξανα καποιος και αν θα γινει η επιστροφη χρηματων και στο marketplace εμφανιζονται καποια καταστηματα Facebook 1
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε αλλά δεν ξέρω αν έχει διεκπεραιωθεί. 50+ μερες θα παρει. 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Facebook Θα μαντεψω οτι χρησιμοποιησες την κατηγορια marketplace εντος του fb, και αρα ειναι συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων. Εκει, δεν ξερουμε τι ισχυει Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από SabotazNic
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε 50+ μερες θα παρει. Το θέμα είναι: θα δεσμευτούν τα χρήματα?
1comment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε η αμφισβητηση δεν λειτουργει σε πληρωμη σε pos (ή αν γινεται, τουλαχιστον οχι σε τετοια συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων), αλλα σε ηλεκτρονικα μεσα πληρωμων. Αυτος μπορει ευκολα να πει οτι εγω παρεδωσα το ταδε προιον κτλ κτλ. Μαθημα-παθημα για συναλλαγες χερι-χερι ή με ατομα με αξιολογησεις/που εχεις αγορασει ξανα παλια κτλ 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Έκανα μια παραγγελία αντικαταβολή και πλήρωσα στο pos της ACS. Ο αποστολέας μου έστειλε κάτι αλλο. Προφανώς απάτη. Πήρα τηλέφωνο στην alpha και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγης. Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο? Εμένα σε ίδια περίπτωση με την acs και απάτη σαητ, πήρα τηλ στην (τοπική) acs, το είπα και μέσα σε 10 λεπτά είχε έρθει το παιδί, μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά και του έδωσα το πακέτο για επιστροφή. Είχα πληρώσει όμως με μετρητά και όλο αυτό έγινε άμεσα. Μάλλον αυτό το λάθος (της κάρτας) σε έφαγε. 1
BROKOLOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Από ότι κατάλαβα παρήγγειλες από το φατσοβιβλιο Το νέο αι φον 16 μαξ προ σούπερ ντουπερ σε αποκλειστικότητα Πλήρωσες με κάρτα αντικαταβολή σε πος όλα καλά Άνοιξες το κουτί και είδες μια τυλιγμένη πετρα Σε καλή μεριά αγαπητέ Καλη τύχη 4
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 1comment είπε Εμένα σε ίδια περίπτωση με την acs και απάτη σαητ, πήρα τηλ στην (τοπική) acs, το είπα και μέσα σε 10 λεπτά είχε έρθει το παιδί, μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά και του έδωσα το πακέτο για επιστροφή. Είχα πληρώσει όμως με μετρητά και όλο αυτό έγινε άμεσα. Μάλλον αυτό το λάθος (της κάρτας) σε έφαγε. ΕΓΩ του είπα να ανοίξω το δέμα και μου είπε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ πριν πληρώσεις Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από GREGORYMO Διόρθωση
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, 1comment είπε Εμένα σε ίδια περίπτωση με την acs και απάτη σαητ, πήρα τηλ στην (τοπική) acs, το είπα και μέσα σε 10 λεπτά είχε έρθει το παιδί, μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά και του έδωσα το πακέτο για επιστροφή. Είχα πληρώσει όμως με μετρητά και όλο αυτό έγινε άμεσα. Μάλλον αυτό το λάθος (της κάρτας) σε έφαγε. Και με καρτα να ειχες πληρωσει, ειχες σαιτ κτλ (παρομοια περιπτωση με το 365). Βασικα, το οτι γυρισε ο διανομεας ηταν παρανομο και επρεπε να ακολουθησεις νομιμη οδο για να παρεις τα χρηματα σου πισω. 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το θέμα είναι: θα δεσμευτούν τα χρήματα? Αν δεις στο ebanking, τα χρηματα σου εχουν φυγει ηδη. Βασικα, η αμφισβητηση δεν λειτουργει με δεσμευση αλλα με επιστροφη αν τελικα ληξει υπερ σου. Και αυτο γιατι μια αμφισβητηση μπορει να γινει και μερες μετα (πχ αν δεν μπαινεις συχνα στις κινησεις) 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε ΕΓΩ του είπα να ανοίξω το δέμα και μου είπε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Σωστα σου ειπε Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από SabotazNic 1
panostza Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Νομίζω πιο αρμόδια να επιληφθεί είναι η ACS. Η τράπεζα πληρώνει την ACS, χλωμό να αμφισβητήσεις αυτή τη συναλλαγή. Δηλαδή η ACS πληρώθηκε να σου φέρει δέμα και στο έφερε. Τώρα αν ήταν απάτη, μάλλον η ACS θα πρέπει αντί να πληρώσει τον αποστολέα, να επιστρέψει τα λεφτά σε εσένα. Εκτός βέβαια αν υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις "δίαυλος" τράπεζας με ACS για συνεννόηση. Αλλά χλωμό το κόβω. 1
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, 1comment είπε Εμένα σε ίδια περίπτωση με την acs και απάτη σαητ, πήρα τηλ στην (τοπική) acs, το είπα και μέσα σε 10 λεπτά είχε έρθει το παιδί, μου είχε δώσει πίσω τα λεφτά και του έδωσα το πακέτο για επιστροφή. Είχα πληρώσει όμως με μετρητά και όλο αυτό έγινε άμεσα. Μάλλον αυτό το λάθος (της κάρτας) σε έφαγε. Μάλλον ήταν γνωστό σου ο courier 1
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε ΕΓΩ του είπα να ανοίξω το δέμα και μου είπε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απο την παράθεση είδα και το μήνυμα που απάντησες πρέπει να έχει δώσει εντολή ο αποστολέας και επίσης να το δεχτεί το κατάστημα που θα παραλάβεις κατα τα άλλα ο καθένας θα καβάντζωνε το περιεχόμενο και μετά θα ζητούσε απο την acs να πάρει τα λεφτά πίσω ________________ αλλά στο θέμα μας , δώσε ρε συ λινκ απο το site
1comment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Και με καρτα να ειχες πληρωσει, ειχες σαιτ κτλ (παρομοια περιπτωση με το 365). Βασικα, το οτι γυρισε ο διανομεας ηταν παρανομο και επρεπε να ακολουθησεις νομιμη οδο για να παρεις τα χρηματα σου πισω. Ο διανομέας απ' ότι κατάλαβα, το έβαλε σαν ότι δεν το παρέλαβα καθόλου και το πήρε για επιστροφή. Η κοπέλα στο κατάστημα της acs, με το που της εξήγησα τι παίχτηκε, μου είπε ότι είναι σύνηθες και καλά που πήρα αμέσως τηλ. Όλα αυτά ένα χρόνο πριν.
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε πρέπει να έχει δώσει εντολή ο αποστολέας και επίσης να το δεχτεί το κατάστημα που θα παραλάβεις Δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα. 1 λεπτό πριν, korakios είπε αλλά στο θέμα μας , δώσε ρε συ λινκ απο το site Πρεπει να ειναι "καταστημα" στο marketplace. Βασικα, αρκετα οντως καταστηματα το χρησιμοποιουν για διαφημιστικους λογους και βλεπεις φωτο απο τα προιοντα πανω σε παγκους κοντα σε ταμειακες κτλ
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα. είμαστε οφτοπικ αλλά το έχω κάνει πολλές φορές ,όπως και έχω παραλάβει άλλες τόσες , έχει χιλιοαναλυθεί , δε με ενδιαφέρει η νομιμότητα ή όχι εξαρτάται απο το υποκατάστημα 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πρεπει να ειναι "καταστημα" στο marketplace. Βασικα, αρκετα οντως καταστηματα το χρησιμοποιουν για διαφημιστικους λογους και βλεπεις φωτο απο τα προιοντα πανω σε παγκους κοντα σε ταμειακες κτλ δεν ξέρω γιατί , αλλά ειλικρινά με έχει φάει η περιέργεια , άντε βρε @GREGORYMO, δώσε ένα λινκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα