Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξαναρωτάω:έχει άλλος πρόσβαση στον υπολογιστή σου;Koίταξες στα διαγραμμένα email;

Επιπλέον έχει κάποιος πρόσβαση στις κάρτες σου ή την έχεις καταχωρήσει στο google pay ?

Πρόσβαση στο pc μου δεν έχει άλλος ούτε στα διεγραμμενα εμαιλ υπάρχει.Ναι στο google pay την έχω καταχώρησει και την έχω και physical την κάρτα! Εγώ νομίζω αν έχει γίνει διαρροή των δεδομένων έχει γίνει από το Chrome που χρησιμοποιώ γενικά αλλά τα subscription μου θα έπρεπε να τα βλέπω μέσω της εφαρμογής της payzy όπως και να έχει!!!

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nhn είπε

Πρόσβαση στο pc μου δεν έχει άλλος ούτε στα διεγραμμενα εμαιλ υπάρχει.Ναι στο google pay την έχω καταχώρησει και την έχω και physical την κάρτα! Εγώ νομίζω αν έχει γίνει διαρροή των δεδομένων έχει γίνει από το Chrome που χρησιμοποιώ γενικά αλλά τα subscription μου θα έπρεπε να τα βλέπω μέσω της εφαρμογής της payzy όπως και να έχει!!!

Oταν πας να πληρώσεις σε φόρμα και σου βγάζει τα στοιχεία της κάρτας σου ζητάει το cvv που ειναι πάνω στην κάρτα,αλλιώς δεν προχωράει.Οπότε πρέπει να ειναι κάποιος που ξέρει και αυτό το στοιχείο.

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, nhn said:

Scam site, πολλοί έχουν χρεώσεις από αυτό, θα έγινες μέλος και έκανες subscription μέσω κάποιου άλλου site. Μήπως πήρες μέρος σε κάποιο survey μέσω email;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Scam site, πολλοί έχουν χρεώσεις από αυτό, θα έγινες μέλος και έκανες subscription μέσω κάποιου άλλου site. Μήπως πήρες μέρος σε κάποιο survey μέσω email;

Όχι άλλα υποψιάζομαι το temu...το θέμα μου είναι η αντιμετώπιση από payzy που δεν μπορώ να δω τα subscription που έχω με τη κάρτα τους

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nhn είπε

.το θέμα μου είναι η αντιμετώπιση από payzy που δεν μπορώ να δω τα subscription που έχω με τη κάρτα τους

Δεν νομίζω ότι ειναι κάτι που το έχουν όλες.Πχ ξέρω ότι η revolut  το έχει.Αλλά ξέρω πάρα πολλές που δεν το έχουν.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν νομίζω ότι ειναι κάτι που το έχουν όλες.Πχ ξέρω ότι η revolut  το έχει.Αλλά ξέρω πάρα πολλές που δεν το έχουν.

Μίλησα με payzy και δεν το έχει ούτε μπορείς να ακυρώσω subscription μέσα από την εφαρμογή της payzy αλλά μόνο μέσα από το σάιτ του εμπορου! Οπότε μόνο paypal η revolut κάρτα για αγορές μέσω ίντερνετ.Εντωμεταξη το Facebook μεσολάβησε να πάρει τα στοιχεία της κάρτας μου το techgadgetgo.com μου είπαν στη payzy που είδαν μια μηδενική χρέωση στη κάρτα μου από το Meta....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nhn είπε

Μίλησα με payzy και δεν το έχει ούτε μπορείς να ακυρώσω subscription μέσα από την εφαρμογή της payzy αλλά μόνο μέσα από το σάιτ του εμπορου! Οπότε μόνο paypal η revolut κάρτα για αγορές μέσω ίντερνετ.Εντωμεταξη το Facebook μεσολάβησε να πάρει τα στοιχεία της κάρτας μου το techgadgetgo.com μου είπαν στη payzy που είδαν μια μηδενική χρέωση στη κάρτα μου από το Meta....

Μέσω από μια διαφήμιση του Facebook έγινα συνδρομητής membership σε αυτόν πού έκανε τη διαφήμιση δηλαδή του σάιτ techgadgetgo.com...

Screenshot_2024-07-25-22-12-46-451_gr.payzy.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nhn είπε

Μέσω από μια διαφήμιση του Facebook έγινα συνδρομητής membership σε αυτόν πού έκανε τη διαφήμιση δηλαδή του σάιτ techgadgetgo.com...

Screenshot_2024-07-25-22-12-46-451_gr.payzy.jpg

Και δεν είχες βάλει τα στοιχεία της κάρτας εσύ;Μονο του τα πήρε;Στο https://secure.facebook.com/facebook_pay/?referrer=bookmark επάνω δεξιά έχει για κάρτες,έχεις καταχωρήσει κάρτα εσύ;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nhn είπε

Σήμερα μου χρέωσε τη κάρτα μου payzy 36 ευρώ αυτός ο έμπορας http://techgagadget.com/ το οποίο σάιτ δεν υπάρχει.εκανα αίτημα αμφισβήτηση συναλλαγης στην εφαρμογή του payzy καθώς και πήρα και τηλέφωνο τη payzy αλλά μου είπαν να κάνω ότι μου έστειλε το τσατ ...εγώ δε το ξέρω τον έμπορο ούτε μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί του ούτε η payzy μου είπε αλλά στοιχεία του εμπορου!!Το μόνο που έκανα χωρίς να μου το πουνε στη payzy ήταν να παγωσω τη κάρτα μέχρι να μου βρουνε λύση.καμια ιδέα τι άλλο να κάνω? Ευχαριστώ 

Screenshot_2024-07-25-12-04-06-183_gr.payzy.jpg

Screenshot_2024-07-25-12-04-18-056_gr.payzy.jpg

Sorry αυτό είναι το σάιτ

https://techgadgetgo.com/

Απο ότι καταλαβαίνω, απλά τους έστειλες μήνυμα. Όπως σου προτείνουν, άνοιξε αίτημα αμφισβήτησης με τις οδηγίες που σου δόθηκαν 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Απο ότι καταλαβαίνω, απλά τους έστειλες μήνυμα. Όπως σου προτείνουν, άνοιξε αίτημα αμφισβήτησης με τις οδηγίες που σου δόθηκαν 

Έκανα ότι μου είπαν ακύρωσα τη κάρτα payzy αλλά τελικά μου είπαν ότι δε μπορούν να αμφισβητήσουν τη συναλλαγή γιατί δεν τους αφήνει η visa , παρόλο που τα 36 ευρώ δε τα έχουν δώσει ακόμα στον έμπορο που έκανα το subscription....θα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και βλέπουμε...πάντως για online συναλλαγές μόνο PayPal και θα δοκιμάσω και τη revolut  μόνο!!!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nhn είπε

Έκανα ότι μου είπαν ακύρωσα τη κάρτα payzy αλλά τελικά μου είπαν ότι δε μπορούν να αμφισβητήσουν τη συναλλαγή γιατί δεν τους αφήνει η visa , παρόλο που τα 36 ευρώ δε τα έχουν δώσει ακόμα στον έμπορο που έκανα το subscription....θα κάνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και βλέπουμε...πάντως για online συναλλαγές μόνο PayPal και θα δοκιμάσω και τη revolut  μόνο!!!

Ξεκινησες την διαδικασια της αμφισβητησης ή οχι και απλα σου ειπαν μεσω τσατ οτι δεν γινεται? Σιγα μην τους απαντησε η visa τοσο γρηγορα.

Αν σου εχουν την δυνατοτητα, ξεκινα κανονικα και ασε τι λενε αυτοι 

Δημοσ.

Δηλαδή βλέποντας την παραπάνω εικόνα, σύμφωνα με την Payzy, εαν έχεις κάνει

1. Μια συναλλαγή την οποία έχεις εγκρίνει μέσω εφαρμογής

2. Επέλεξες "αποθήκευση κάρτας"

Τότε οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιήσει ο έμπορας με την αποθηκευμένη κάρτα σου από εκεί και πέρα δεν γίνεται να αμφισβητηθεί. Μα καλά πού τα σκέφτεται αυτός που τα έγραψε? Πραγματικά ποιός είναι ο τύπος? Ο Φώσκολος??

nhn στην περίπτωσή σου, με αυτά που έχεις περιγράψει δεν ισχύει καν το νούμερο 1) για εσένα. Έχεις γράψει ότι είχες μόνο μια χρέωση 36 ευρώ και ότι δεν είχε προηγηθεί άλλη, σωστά? (κάτι λένε για 3 ευρώ αυτοί).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...