Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, partblah1990 είπε

δεν κτυπαει καν .. 9ψηφιο ειναι και οχι 10 ψηφιο

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ

+30 211 106 824

image.png.0b7f0fe02c928be8d039d937613f346c.png

image.png.7f379ad2201bbad5cf189039947e8ead.png

Εχει και 9 τελευταίο ψηφίο 

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, partblah1990 said:

δεν κτυπαει καν .. 9ψηφιο ειναι και οχι 10 ψηφιο

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ

+30 211 106 824

Σε προηγούμενο post σου 10ψήφιο νούμερο είχες γράψει, 10ψήφιο είναι και στο screenshoot που μας έδειξες, κάπου έχεις μπερδευτεί.

On 06/12/2023 at 14:07, partblah1990 said:

Δεν ξερω πως , αλλα την πατησα και εγω .. εν τω μεταξυ αυτος ο αριθμος +302111068249 δεν αντιστοιχει σε ελληνικο τηλεφωνο . Εκανα αιτηση αμβισβητησης συναλλαγων και περιμενω , 1 και σημερα

image.png.f99ed59b352137eca6517da7c9657c74.png

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, killer_instinct είπε

Καλησπέρα, σε περιπτώσεις αμφισβήτησης συναλλαγής τα χρήματα ανακτώνται από τον έμπορο ή από ασφαλιστικές που έχουν οι τράπεζες;  

Απο ασφαλειες που εχουν οι visa/mc*. Ουτε καν οι τραπεζες

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πληρώθηκε ένας λογαριασμός μέσω εφαρμογής δύο φορές μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής on line η από το τηλέφωνο καθώς πρωί δεν βολεύει σε κατάστημα.  eurobank 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, enrique19 είπε

Πληρώθηκε ένας λογαριασμός μέσω εφαρμογής δύο φορές μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής on line η από το τηλέφωνο καθώς πρωί δεν βολεύει σε κατάστημα.  eurobank 

Αν το αφήσεις,τα επιπλέον χρήματα  δεν θα καλύψουν τον επόμενο λογαριασμό;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα μου χρέωσε τη κάρτα μου payzy 36 ευρώ αυτός ο έμπορας http://techgagadget.com/ το οποίο σάιτ δεν υπάρχει.εκανα αίτημα αμφισβήτηση συναλλαγης στην εφαρμογή του payzy καθώς και πήρα και τηλέφωνο τη payzy αλλά μου είπαν να κάνω ότι μου έστειλε το τσατ ...εγώ δε το ξέρω τον έμπορο ούτε μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί του ούτε η payzy μου είπε αλλά στοιχεία του εμπορου!!Το μόνο που έκανα χωρίς να μου το πουνε στη payzy ήταν να παγωσω τη κάρτα μέχρι να μου βρουνε λύση.καμια ιδέα τι άλλο να κάνω? Ευχαριστώ 

Screenshot_2024-07-25-12-04-06-183_gr.payzy.jpg

Screenshot_2024-07-25-12-04-18-056_gr.payzy.jpg

9 λεπτά πριν, nhn είπε

Σήμερα μου χρέωσε τη κάρτα μου payzy 36 ευρώ αυτός ο έμπορας http://techgagadget.com/ το οποίο σάιτ δεν υπάρχει.εκανα αίτημα αμφισβήτηση συναλλαγης στην εφαρμογή του payzy καθώς και πήρα και τηλέφωνο τη payzy αλλά μου είπαν να κάνω ότι μου έστειλε το τσατ ...εγώ δε το ξέρω τον έμπορο ούτε μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί του ούτε η payzy μου είπε αλλά στοιχεία του εμπορου!!Το μόνο που έκανα χωρίς να μου το πουνε στη payzy ήταν να παγωσω τη κάρτα μέχρι να μου βρουνε λύση.καμια ιδέα τι άλλο να κάνω? Ευχαριστώ 

Sorry αυτό είναι το σάιτ

https://techgadgetgo.com/

Δημοσ.
2 hours ago, nhn said:

Sorry αυτό είναι το σάιτ

https://techgadgetgo.com/

Δοκίμασες να έρθεις σε επικοινωνία με το site;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

Δοκίμασες να έρθεις σε επικοινωνία με το site;

Ναι μου έκαναν membership συνδρομή μάλλον και είναι μου είπαν nonrefundable ... έστειλα στη payzy screenshot την απάντηση και περιμένω... Εγώ το σάιτ δε το ξέρω ούτε έχω εμαιλ τους παρόλο που όταν μπαίνω με chrome μου κάνει log in αυτόματα 

Μόλις τώρα, nhn είπε

Ναι μου έκαναν membership συνδρομή μάλλον και είναι μου είπαν nonrefundable ... έστειλα στη payzy screenshot την απάντηση και περιμένω... Εγώ το σάιτ δε το ξέρω ούτε έχω εμαιλ τους παρόλο που όταν μπαίνω με chrome μου κάνει log in αυτόματα 

Εμαιλ τους με το sign in μου δεν έχω δικό τους 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nhn είπε

Εμαιλ τους με το sign in μου δεν έχω δικό τους 

Πως σου κάνει log in αυτόματα αν δεν το έχεις κάνει εσύ;Εχει άλλος πρόσβαση στον υπολογιστή σου;

Δημοσ.

Στο account έχουν το email μου διεύθυνση μου όνομα αλλά εγώ δεν έχω στο email μου δικό τους email για την εγγραφή μου σε αυτούς ούτε για την συνδρομή!!! Επίσης ζήτησα από τη payzy να μου πουν πως βλέπω τα subscription που έχω κάνει με τη κάρτα τους και ακόμα περιμένω απάντηση... στο  PayPal υπάρχει η δυνατότητα να δεις σε πια σάιτ έχω κάνει subscription παντως

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nhn είπε

Στο account έχουν το email μου διεύθυνση μου όνομα αλλά εγώ δεν έχω στο email μου δικό τους email για την εγγραφή μου σε αυτούς ούτε για την συνδρομή!!! Επίσης ζήτησα από τη payzy να μου πουν πως βλέπω τα subscription που έχω κάνει με τη κάρτα τους και ακόμα περιμένω απάντηση... στο  PayPal υπάρχει η δυνατότητα να δεις σε πια σάιτ έχω κάνει subscription παντως

Ξαναρωτάω:έχει άλλος πρόσβαση στον υπολογιστή σου;Koίταξες στα διαγραμμένα email;

Επιπλέον έχει κάποιος πρόσβαση στις κάρτες σου ή την έχεις καταχωρήσει στο google pay ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...