vamvakoolas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω χωρις να ξερω το καταστημα (αν και στη διευθυνση που δηλωσε στο σαιτ αντιστοιχει ενας....φουρνος!) διαβαζα στις συχνες ερωτησεις Πώς είμαι σίγουρος οτι θα παραλάβω αυτό που παράγγειλα Με 2ετή, ενεργή μετοχή στην αγορά και με πλήρης εχεμύθεια δίνει την δυνατότητα ελέγχου κατά την παραλαβή, εμείς το θεσπίσαμε και συνεχίζουμε. Αν καποιος καταλαινει τι εννοει στην απαντηση ας μου πει Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από vamvakoolas
Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, deemoss είπε Αν και υποψιάζομαι ποια θα είναι η απάντηση, θα κάνω την ερώτηση ούτως ή άλλως Η γυναίκα μου παρήγγειλε μαιμου παπούτσια απο το kickoffers.gr (του οποίου το τηέφωνο, προφανώς, έχει φραγή εισερχομένων). Πρόκειται για το κατάστημα kickoffers.gr Τα παπούτσια που παρέλαβα είναι παράνομα fake. Δεν απαντάει σε email στην διευθυνση επικοινωνίας ([email protected]) Το τηλέφωνο της ιστοσελίδας (6945862925) έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων Η παραγγελία έγινε online στο κατάστημα kickoffers.gr Η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή με πιστωτικώ της Alphabank μέσω της ACS Λόγο της αδυναμίας επικοινωνίας δεν μπορώ να ασκήσω το δικαίωμα που ορίζει η Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για επιστροφή Η αστυνομία μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα Η Alphabank λέει οτι δεν μπορει να κάνει τίποτα Η ACS λέει... μαντέψτε! Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; Όλα τα red flags παρόντα. Gmail, επικοινωνία μόνο με κινητό.. Και εις άλλα με υγεία.. https://webparanoid.com/el/ελέγξτε-τον-ιστότοπο/kickoffers.gr
korakios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, deemoss είπε Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; ναι , δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αρχικά , όχι αστυνομία
Dante80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, Doubt said: Όλα τα red flags παρόντα Καθώς ο ΤΚ (166 76) που δίνουν στην διεύθυνση δεν υπάρχει, αν τον περάσεις στο google σου βγάζει και τα άλλα scam sites που τον έχουν copy paste. Παράδειγμα: https://kickoffers.gr/pages/contact https://shopping-now.gr/pages/contact https://fresh-kicks.gr/pages/contact
GREGORYMO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τελικα τι ειχε μεσα το δευτερο δεμα; Δεν το παρέλαβα διότι ήταν ξανά αντικαταβολή. Έχω κάνει αμφισβήτηση συναλλαγης και θα δείξει....
korakios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν το παρέλαβα διότι ήταν ξανά αντικαταβολή. Έχω κάνει αμφισβήτηση συναλλαγης και θα δείξει.... το αλάνι απάντησε για το 2ο πακέτο που ήταν "κατα λάθος" αντικαταβολή ?
GREGORYMO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, korakios είπε το αλάνι απάντησε για το 2ο πακέτο που ήταν "κατα λάθος" αντικαταβολή ? ΟΧΙ. 'Κλειστό' συνέχεια το κινητό.
korakios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. 'Κλειστό' συνέχεια το κινητό. 😁 δοκίμασε και εκεί μπας και ...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Πλιζ μη τελειώσει αυτο το σήριαλ, θέλουμε και νέα παραγγελία 1 2
soteras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Στις 15/11/2023 στις 6:58 ΜΜ, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. 'Κλειστό' συνέχεια το κινητό. Είπαμε το κινητό δεν προκετε να ανοίξει ξανά θα έχει συνέχεια φραγή έφαγε το χ ποσό πάει για άλλα τώρα.Το δευτερο πακέτο μέσα στο λέω εγώ ένα σακούλι ρύζι θα είχε έτσι να φαινόταν ότι έχει ένα χ βάρος
tounion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 On 08/11/2023 at 17:47, GREGORYMO said: Το δεύτερο δέμα ήρθε αλλά ήταν ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ!! Ο ίδιος ο courier που ήξερε την περίπτωση μου είπε να ζητήσω αποδέσμευση της αντικαταβολής. Πήρα τηλέφωνο στο κινητό. δεν το απαντουσε κάνεις. Το βράδυ με πήραν τηλέφωνο (βλέποντας τις κλήσεις) αλλά ισχυρίστηκε όταν δεν ήταν αυτός. Πράγματι, με κάλεσε διαφορετικο πρόσωπο. Σημερα το τηλέφωνο λέει ότι έχει φραγη εισερχομένων κλήσεων. Σε κάθε περίπτωση, έκανα από χθες Τρίτη αίτηση αμφισβήτησης στην τράπεζα. Ρε φίλε πως την πάτησες εσύ έτσι που έχεις συμβουλέψει τοσους ανθρώπους σε όλα τα θέματα ...
BROKOLOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Ένα έρανο να μαζέψουμε τα λεφτά να πάρει και τη δεύτερη κούτα να μάθουμε επιτέλους τι έχει Να τα συγκέντρωσουμε να τα στείλουμε με αντικαταβολή
korakios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, BROKOLOS είπε Να τα συγκέντρωσουμε να τα στείλουμε με αντικαταβολή 😂 πέθανα 🤣 Στις 15/11/2023 στις 6:58 ΜΜ, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. 'Κλειστό' συνέχεια το κινητό. δοκίμασες στο λινκ που σου έγραψα πριν ? απο τράπεζα είχες κανα νέο ? 1
GREGORYMO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, korakios είπε 😂 πέθανα 🤣 δοκίμασες στο λινκ που σου έγραψα πριν ? απο τράπεζα είχες κανα νέο ? Περιμένω.... από την τράπεζα απαντήση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα