Stratosnis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 15 hours ago, GREGORYMO said: Θα ξαναπάρω τηλέφωνο ΑΥΡΙΟ γιατί μπορεί να έχει βάλει μονάδες και να αρθεί η φραγή. δεν νομίζω ότι φταίνε η μονάδες του για την εξερχόμενη φραγή, πιο πιθανό να την έβαλε ο ίδιος.
Narayan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Αφού υπάρχει αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα, το λογικό είναι να μην έστελνε τίποτα το κατάστημα, δεν γίνεται να στείλει δύο δέματα και να παίζει να μην λάβει τα χρήματά του. Οπότε έκρινε σωστό να το χειριστεί σαν δύο διαφορετικές υποθέσεις, την πρώτη με τα γυναικεία παπούτσια που πρέπει να επιστραφούν, και τη δεύτερη που πρέπει να πληρωθεί για να γίνει η παραλαβή. Αν κάποιος συμπεριφέρεται σαν σκάμμερ στην υπόθεση είναι ο ΟΡ, κατευθείαν αμφισβήτηση συναλλαγής χωρίς να δώσει ευκαιρία στο κατάστημα να διορθώσει το λάθος του. 1
Stratosnis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, Narayan said: Αφού υπάρχει αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα, το λογικό είναι να μην έστελνε τίποτα το κατάστημα, δεν γίνεται να στείλει δύο δέματα και να παίζει να μην λάβει τα χρήματά του. Οπότε έκρινε σωστό να το χειριστεί σαν δύο διαφορετικές υποθέσεις, την πρώτη με τα γυναικεία παπούτσια που πρέπει να επιστραφούν, και τη δεύτερη που πρέπει να πληρωθεί για να γίνει η παραλαβή. Αν κάποιος συμπεριφέρεται σαν σκάμμερ στην υπόθεση είναι ο ΟΡ, κατευθείαν αμφισβήτηση συναλλαγής χωρίς να δώσει ευκαιρία στο κατάστημα να διορθώσει το λάθος του. πως γνωρίζει το μαγαζί ότι έχει γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής;
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Το πιο άκυρο θέμα που κάνω "συνδρομή" αλλά πως να αντισταθεί κανείς; Τύφλα να 'χει το θέατρο του παραλόγου. 1
GREGORYMO Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Narayan είπε Αφού υπάρχει αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα, το λογικό είναι να μην έστελνε τίποτα το κατάστημα, δεν γίνεται να στείλει δύο δέματα και να παίζει να μην λάβει τα χρήματά του. Οπότε έκρινε σωστό να το χειριστεί σαν δύο διαφορετικές υποθέσεις, την πρώτη με τα γυναικεία παπούτσια που πρέπει να επιστραφούν, και τη δεύτερη που πρέπει να πληρωθεί για να γίνει η παραλαβή. Αν κάποιος συμπεριφέρεται σαν σκάμμερ στην υπόθεση είναι ο ΟΡ, κατευθείαν αμφισβήτηση συναλλαγής χωρίς να δώσει ευκαιρία στο κατάστημα να διορθώσει το λάθος του. Δεν 'ξέρει' ότι έκανα αμφισβήτηση συναλλαγης. Δεν έστειλε το 2' δέμα για να κερδίσει 'χρόνο' γιατί εγώ δεν μπορούσα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγης ΠΡΙΝ οριστικοποιηθεί η πληρωμή. Προφανώς, το έστειλε 2' φορά με αντικαταβολή και ότι κάτσει.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν την έχω ξαναδεί. 📏📐
soteras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν έχει σημασία. Θα περιμένω 30 ημέρες και κάτι και είμαι περίεργος τι θα γίνει με την αμφισβητήση. Έκανα καλά που πλήρωσα με κάρτα η όχι? Το θέμα είναι με ότι και να πλήρωσες να βγει άκρη στην όλη κατάσταση.Απο περιέργεια ζήτα να σου πούνε βάρος του δεύτερου κουτιού κάτι μου λέει ότι θα είναι τελείως..
SabotazNic Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Narayan είπε Αφού υπάρχει αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα, το λογικό είναι να μην έστελνε τίποτα το κατάστημα, δεν γίνεται να στείλει δύο δέματα και να παίζει να μην λάβει τα χρήματά του. Οπότε έκρινε σωστό να το χειριστεί σαν δύο διαφορετικές υποθέσεις, την πρώτη με τα γυναικεία παπούτσια που πρέπει να επιστραφούν, και τη δεύτερη που πρέπει να πληρωθεί για να γίνει η παραλαβή. Αν κάποιος συμπεριφέρεται σαν σκάμμερ στην υπόθεση είναι ο ΟΡ, κατευθείαν αμφισβήτηση συναλλαγής χωρίς να δώσει ευκαιρία στο κατάστημα να διορθώσει το λάθος του. Δεν ήταν κατάστημα, αλλά αγγελία στο marketplace που φαίνεται σαν κατάστημα. Εν τέλει, για ιδιώτη μιλάμε.
GREGORYMO Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν ήταν κατάστημα, αλλά αγγελία στο marketplace που φαίνεται σαν κατάστημα. Εν τέλει, για ιδιώτη μιλάμε. Το πιθανότερο
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το πιθανότερο Ούτε εσύ που είσαι ο εμπλεκόμενος δεν ξέρεις. Γιατί δεν εκπλήσσομαι;
deemoss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Αν και υποψιάζομαι ποια θα είναι η απάντηση, θα κάνω την ερώτηση ούτως ή άλλως Η γυναίκα μου παρήγγειλε μαιμου παπούτσια απο το kickoffers.gr (του οποίου το τηέφωνο, προφανώς, έχει φραγή εισερχομένων). Πρόκειται για το κατάστημα kickoffers.gr Τα παπούτσια που παρέλαβα είναι παράνομα fake. Δεν απαντάει σε email στην διευθυνση επικοινωνίας ([email protected]) Το τηλέφωνο της ιστοσελίδας (6945862925) έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων Η παραγγελία έγινε online στο κατάστημα kickoffers.gr Η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή με πιστωτικώ της Alphabank μέσω της ACS Λόγο της αδυναμίας επικοινωνίας δεν μπορώ να ασκήσω το δικαίωμα που ορίζει η Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για επιστροφή Η αστυνομία μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα Η Alphabank λέει οτι δεν μπορει να κάνει τίποτα Η ACS λέει... μαντέψτε! Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; 2 1
GREGORYMO Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, deemoss είπε Αν και υποψιάζομαι ποια θα είναι η απάντηση, θα κάνω την ερώτηση ούτως ή άλλως Η γυναίκα μου παρήγγειλε μαιμου παπούτσια απο το kickoffers.gr (του οποίου το τηέφωνο, προφανώς, έχει φραγή εισερχομένων). Πρόκειται για το κατάστημα kickoffers.gr Τα παπούτσια που παρέλαβα είναι παράνομα fake. Δεν απαντάει σε email στην διευθυνση επικοινωνίας ([email protected]) Το τηλέφωνο της ιστοσελίδας (6945862925) έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων Η παραγγελία έγινε online στο κατάστημα kickoffers.gr Η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή με πιστωτικώ της Alphabank μέσω της ACS Λόγο της αδυναμίας επικοινωνίας δεν μπορώ να ασκήσω το δικαίωμα που ορίζει η Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για επιστροφή Η αστυνομία μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα Η Alphabank λέει οτι δεν μπορει να κάνει τίποτα Η ACS λέει... μαντέψτε! Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; Εμένα ήταν η 1' μου παραγγελία από απόσταση και δεν έχω εμπειρία. Όμως , η τράπεζα γιατί 'δέχθηκε' την αίτηση αμφισβήτησης? Για να με καλοπιάσει και να μου πει: εμείς προσπαθήσαμε?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, deemoss είπε Αν και υποψιάζομαι ποια θα είναι η απάντηση, θα κάνω την ερώτηση ούτως ή άλλως Η γυναίκα μου παρήγγειλε μαιμου παπούτσια απο το kickoffers.gr (του οποίου το τηέφωνο, προφανώς, έχει φραγή εισερχομένων). Πρόκειται για το κατάστημα kickoffers.gr Τα παπούτσια που παρέλαβα είναι παράνομα fake. Δεν απαντάει σε email στην διευθυνση επικοινωνίας ([email protected]) Το τηλέφωνο της ιστοσελίδας (6945862925) έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων Η παραγγελία έγινε online στο κατάστημα kickoffers.gr Η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή με πιστωτικώ της Alphabank μέσω της ACS Λόγο της αδυναμίας επικοινωνίας δεν μπορώ να ασκήσω το δικαίωμα που ορίζει η Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για επιστροφή Η αστυνομία μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει τίποτα Η Alphabank λέει οτι δεν μπορει να κάνει τίποτα Η ACS λέει... μαντέψτε! Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; Να πετάξεις τα παπούτσια και να απαγορευσεις στην γυναίκα να παραγγέλνει . 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εμένα ήταν η 1' μου παραγγελία από απόσταση και δεν έχω εμπειρία. Όμως , η τράπεζα γιατί 'δέχθηκε' την αίτηση αμφισβήτησης? Για να με καλοπιάσει και να μου πει: εμείς προσπαθήσαμε? Αμφισβήτηση μπορείς να κάνεις σε όλες τι συναλλαγές.Δεν σημαίνει ότι και όλες θα γίνουν δεκτές. 1
GREGORYMO Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αμφισβήτηση μπορείς να κάνεις σε όλες τι συναλλαγές.Δεν σημαίνει ότι και όλες θα γίνουν δεκτές. Εννοείται. Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα