GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα μια παραγγελία αντικαταβολή και πλήρωσα στο pos της ACS. Ο αποστολέας μου έστειλε κάτι αλλο. Προφανώς απάτη. Πήρα τηλέφωνο στην alpha και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγης. Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από GREGORYMO Διόρθωση
tounion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Προσπάθησε να το ξαναγράψεις να βγάζει κάποιο νόημα ...
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έκανα μια παραγγελία αντικαταβολή και πλήρωσα στο pos της ACS. Ο φίλος μου έστειλε αλλα νταλον. Προφανώς απάτη. Πήρα τηλέφωνο στην alpha και έστειλα το κείμενο που απαιτείται. Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο? η αμφισβητηση δεν λειτουργει σε πληρωμη σε pos (ή αν γινεται, τουλαχιστον οχι σε τετοια συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων), αλλα σε ηλεκτρονικα μεσα πληρωμων. Αυτος μπορει ευκολα να πει οτι εγω παρεδωσα το ταδε προιον κτλ κτλ. Μαθημα-παθημα για συναλλαγες χερι-χερι ή με ατομα με αξιολογησεις/που εχεις αγορασει ξανα παλια κτλ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από SabotazNic
ekrepali Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 44 minutes ago, GREGORYMO said: Έκανα μια παραγγελία αντικαταβολή και πλήρωσα στο pos της ACS. Ο φίλος μου έστειλε αλλα νταλον. Προφανώς απάτη. Πήρα τηλέφωνο στην alpha και έστειλα το κείμενο που απαιτείται. Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο? Σκέτο το αίτημα αμφισβήτησης έστειλες; Δεν έβαλες συννημένα; Αν ήμουν στη θέση σου θα έβαζα: α) Αντίγραφο απεσταλμένου email στον πωλητή, σχετικά με το λάθος στη παραγγελία β) Αντίγραφο εισερχομένου mail της απάντησης του πωλητή γ) Αντίγραφο παραγγελίας, δηλαδή το αρχικό mail μετά τη καταχώρηση παραγγελίας δ) Screenshot της ιστοσελίδας απ'το αντικείμενο που παρήγγειλα ε) Αντίγραφο της απόδειξης λιανικής στ) Φωτογραφία του αντικειμένου που παρέλαβα ζ) Αντίγραφο ταυτότητας 3
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε η αμφισβητηση δεν λειτουργει σε πληρωμη σε pos, αλλα σε ηλεκτρονικα μεσα πληρωμων. Αυτος μπορει ευκολα να πει οτι εγω παρεδωσα το ταδε προιον κτλ κτλ. Μαθημα-παθημα για συναλλαγες χερι-χερι ή με ατομα με αξιολογησεις/που εχεις αγορασει ξανα παλια κτλ Η alpha θα δεσμεύσει τα χρήματα η όχι ?
jimakos00 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Να υποθέσω ότι έκανες παραγγελία μέσω faceb00k? 1
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ο φίλος μου έστειλε αλλα νταλον. για πες-για πες , αυτό μας καίει βασικά και μετά βλέπουμε 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε η αμφισβητηση δεν λειτουργει σε πληρωμη σε pos, αλλα σε ηλεκτρονικα μεσα πληρωμων. σε σούπερ μάρκετ πάντως που έγινε πληρωμή σε pos μέσω κάρτας έγινε αμφισβήτηση (διπλοχρέωση) , είναι διαφορετικό ?
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η alpha θα δεσμεύσει τα χρήματα η όχι ? Η acs εχει ηδη πληρωθει και συντομα θα ειδοποιησουν τον αποστολεα να παραλαβει τα χρηματα του. Η alpha δεν μπορει να το εμποδισει. Βεβαια, λες οτι μιλησες ηδη με την alpha. Αν εξηγησες ακριβως οτι πληρωσες σε pos και σου ειπαν οτι μπορεις να κανεις αμφισβητηση, τοτε θα εισαι οκ. 58 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έκανα μια παραγγελία αντικαταβολή και πλήρωσα στο pos της ACS. Απο καταστημα? Δεν το ειδα αυτο. Τοτε στελνεις και παραγγελιες, mail, κτλ 5 λεπτά πριν, korakios είπε σε σούπερ μάρκετ πάντως που έγινε πληρωμή σε pos μέσω κάρτας έγινε αμφισβήτηση (διπλοχρέωση) , είναι διαφορετικό ? Βασικα το συμπληρωσα στην παρενθεση. Αρχικα καταλαβα για συναλλαγη μεταξυ ιδιωτων, δεν ειδα την "παραγγελια" στην αρχη. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από SabotazNic
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σκέτο το αίτημα αμφισβήτησης έστειλες; 99,99% απο ιδιώτη την πάτησε 2
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σκέτο το αίτημα αμφισβήτησης έστειλες; Δεν έβαλες συννημένα; Αν ήμουν στη θέση σου θα έβαζα: α) Αντίγραφο απεσταλμένου email στον πωλητή, σχετικά με το λάθος στη παραγγελία β) Αντίγραφο εισερχομένου mail της απάντησης του πωλητή γ) Αντίγραφο παραγγελίας, δηλαδή το αρχικό mail μετά τη καταχώρηση παραγγελίας δ) Screenshot της ιστοσελίδας απ'το αντικείμενο που παρήγγειλα ε) Αντίγραφο της απόδειξης λιανικής στ) Φωτογραφία του αντικειμένου που παρέλαβα ζ) Αντίγραφο ταυτότητας Σωστά όλα αυτά. Δεν έβαλα κάτι. Θα με ενοχλήσει η τράπεζα αν χρειάζεται κάτι συμπληρωματικό η να πάω ΕΓΩ στην τράπεζα? 1 λεπτό πριν, jimakos00 είπε Να υποθέσω ότι έκανες παραγγελία μέσω faceb00k? ΝΑΙ Μόλις τώρα, korakios είπε 99,99% απο ιδιώτη την πάτησε Μάλλον ναι. 1
SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε ΝΑΙ Απο διαφημιση που οδηγηθηκες σε σελιδα ή απο το marketplace και αρα απο ιδιωτη?
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Μάλλον ναι. κάτσε ρε συ , τι μάλλον ? Ή είναι κατάστημα ή όχι, δεν έχει ενδιάμεσο😂 αλλά για να λες fb , ιδιώτης ήταν ...
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η acs εχει ηδη πληρωθει και συντομα θα ειδοποιησουν τον αποστολεα να παραλαβει τα χρηματα του. Η alpha δεν μπορει να το εμποδισει. Βεβαια, λες οτι μιλησες ηδη με την alpha. Αν εξηγησες ακριβως οτι πληρωσες σε pos και σου ειπαν οτι μπορεις να κανεις αμφισβητηση, τοτε θα εισαι οκ. Βασικα απο καταστημα? Δεν το ειδα αυτο. Τοτε στελνεις και παραγγελιες, mail, κτλ Ήταν αντικαταβολή και πλήρωσα στο pos του διανομέα. Πήρα τηλέφωνο την alpha και μου είπαν να στείλω το κείμενο αμφισβήτησης. ΜΕΤΑ δεν με ξαναπήραν ΠΙΣΩ. Έπρεπε η όχι ? Για αυτό ρωτάω. 1 λεπτό πριν, korakios είπε κάτσε ρε συ , τι μάλλον ? Ή είναι κατάστημα ή όχι, δεν έχει ενδιάμεσο😂 αλλά για να λες fb , ιδιώτης ήταν ... Κατάστημα φαινόταν αλλά μάλλον εμπαζε από παντού 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απο διαφημιση που οδηγηθηκες σε σελιδα ή απο το marketplace και αρα απο ιδιωτη? Απο διαφήμιση
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κατάστημα φαινόταν αλλά μάλλον εμπαζε από παντού δώσε λινκ
ekrepali Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν έβαλα κάτι. Θα με ενοχλήσει η τράπεζα αν χρειάζεται κάτι συμπληρωματικό η να πάω ΕΓΩ στην τράπεζα? Δε ξέρω, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα