filipprin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειναι προφανες οτι εδωσες την σωστη απαντηση εστω και αν εκανες μαντεψια.Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Ουτε ο νηματοθετης φταίει σε κατι.Απλα η διδικασια καπου χωλαίνει... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από filipprin 1 1
Kthulhou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mene είπε Μπορεί να είμαι Σέρλοκ και να το κατάλαβα 😄 αλλά δεν έδωσα κάποια λύση, νομίζω περισσότερο από εμένα βοήθησαν ο @nickol-us και ο @Kthulhou εγώ πάτησα στη δική σου επιφώτηση κ στου nickol-us κ παρέπεμψα σε πιθανότατα συμβατά φουφούρια άλλων μελών by the way αν σου έρθει καμιά επιφώτηση με 5+1 νούμερα, μοιράσου την μαζί μας
geoparades Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα και ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που μου προσφέρατε.Ναινρη λύση και την αιτία του προβληματος την έδωσε ο Mene.Ξεκαθαρα. Απλά το πάτησα από κεκτημένη ταχύτητα...Βέβαια όλοι με βοηθήσατε ,ο καθένας με τον τρόπο του οπότε και πάλι σας ευχαριστώ από καρδιάς. 4
άδικος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Στις 2/11/2023 στις 5:26 ΜΜ, Aris_ είπε Κόβεις 2 πτερύγια στη μέση αντιδιαμετρικα αυτουνού που έσπασες και καθάρισες, υπόψιν όταν ο ανεμιστήρας έχει πολλές φτερούγες όπως όλοι οι σύγχρονοι Δε παίζει να ζυγίσει έτσι.
Chris2756 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Η ζυγοσταθμιση του ροτορα εχει χαθει, με αποτελεσμα αυτος να περιστρεφεται παρακεντρα και το δακτυλιδι εδρασης να "τρωγεται" μονοπλευρα. Με τον καιρο ο θορυβος θα αυξανει και υπαρχει κινδυνος για μεγαλυτερη ζημια. Το κοστος ενος ανεμιστηρα ειναι μηδαμινο, αλλα και κομπλε ψυκτρα βρισκει με 20-25Ε. Μου συνεβει με ανεμιστηρακι μιας 630 και οντως ετρεμε ολοκληρο το κουτι.
xsterg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 απο τις δονησεις θα εχεις μακροπροθεσμα προβλημα. προβλημα στον επεξεργαστη και πιθανον στην μητρικη απο τις δονησεις. το κοστος για ενα ανεμιστηρακι ειναι πραγματι μικρο, ενω το κοστος που θα προκυψει απο την βλαβη των εξαρτηματων μεγαλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα