Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας πιστεύετε αξίζει να προβώ τώρα σε αγορά της συγκεκριμένης ή υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο που "παροδοσιακα" βγαίνει σε προσφορά black friday και αξίζει καλύτερα? 

Δημοσ.

Καλημέρα , μιλώντας από προσωπική εμπειρία μιας και έχω στη κατοχή μου αυτή  που πρακτικά είναι υποδεέστερη σας λέω με σιγουριά ότι είναι μία αξιοπρεπέστατη λύση με πολλά + σε σχέση με άλλες παρόμοιας τιμής bbq . Στα θετικά είναι βέβαια και η αντιπροσώπευση από μια μεγάλη αλυσίδα όπως είναι τα PRAKTIKER . Τώρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ψησταριές γενικότερα θα βρεις ΕΔΩ .

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για το χρόνο σας, έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του θέματος που παραθέσατε καθώς ψάχνομαι καιρό να εμπλακώ με το "χόμπι" των ψησταριων. Και εμένα μου φαίνεται πολύ αξιοπρεπης λύση η συγκεκριμένη και σίγουρα δεν έχω τη δυνατότητα να ανέβω οικονομικά περαιτέρω για να περιμένω κάποιο μοντέλο καλύτερο κτλπ. Την χρησιμοποιείτε καιρό τη δικιά σας? Είστε ευχαριστημένος στο θέμα της πιθανής φθοράς που έχει υποστεί όσο την χρησιμοποιείτε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Maddox την έχω σχεδόν δυο χρόνια , την είχα πάρει όταν είχε  βγει σε πρόσφορα στα 320 ευρώ , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και στο ψήσιμο της αλλά και στην συμπεριφορά της στο χρόνο που μέχρι τώρα έχει μείνει όπως την συναρμολόγησα την πρώτη φορά . Γενικά από ότι έχω καταλάβει όλες "αυτές" είναι φασόν κινέζικες από τις ίδιες πρέσες , απλά αλλάζει ο παραγγελιοδόχος μαζί με το κόστος και τη  ποιότητα υλικών . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκουμε αξεσουάρ από όλες τις άλλες μάρκες ( σούβλες , μπεκ , φλογοκριπτες ....) σε εξαιρετικές τιμές . Σίγουρα δεν κάνει το ίδιο ψήσιμο με μια άλλη επώνυμη ψησταριά , αναφορικά με την ομοιομορφία στη θερμοκρασία που επιτυγχάνετε μέσα στο κάδο , αλλά οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τη διαφορά που έχουν στη τιμή . 

Επεξ/σία από soundkeeper
Δημοσ.
Στις 2/11/2023 στις 12:54 ΜΜ, vlavhs είπε

Καλησπέρα σας πιστεύετε αξίζει να προβώ τώρα σε αγορά της συγκεκριμένης ή υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο που "παροδοσιακα" βγαίνει σε προσφορά black friday και αξίζει καλύτερα? 

Σε αυτα τα λεφτα δεν θα παρει κατι ποιοτηκοτερο και να εχει ταυτοχρονα infrared κλπ. 

Οποτε θα πρεπει να σκεφτεις αν θες καλυτερη ποιοτητα και λιγοτερο εξτρα με περιοσσοτερα χρηματα ή αν θες αυτη την προταση που ειναι αρκετα τιμια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, soundkeeper είπε

Την Maddox την έχω σχεδόν δυο χρόνια , την είχα πάρει όταν είχε  βγει σε πρόσφορα στα 320 ευρώ , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και στο ψήσιμο της αλλά και στην συμπεριφορά της στο χρόνο που μέχρι τώρα έχει μείνει όπως την συναρμολόγησα την πρώτη φορά . Γενικά από ότι έχω καταλάβει όλες "αυτές" είναι φασόν κινέζικες από τις ίδιες πρέσες , απλά αλλάζει ο παραγγελιοδόχος μαζί με το κόστος και τη  ποιότητα υλικών . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκουμε αξεσουάρ από όλες τις άλλες μάρκες ( σούβλες , μπεκ , φλογοκριπτες ....) σε εξαιρετικές τιμές . Σίγουρα δεν κάνει το ίδιο ψήσιμο με μια άλλη επώνυμη ψησταριά , αναφορικά με την ομοιομορφία στη θερμοκρασία που επιτυγχάνετε μέσα στο κάδο , αλλά οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τη διαφορά που έχουν στη τιμή . 

Ωραια σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας, αν τελικώς προβώ σε αγορά θα κάνω ένα ποστ στο θέμα που μου στείλατε παραπάνω! 

4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σε αυτα τα λεφτα δεν θα παρει κατι ποιοτηκοτερο και να εχει ταυτοχρονα infrared κλπ. 

Οποτε θα πρεπει να σκεφτεις αν θες καλυτερη ποιοτητα και λιγοτερο εξτρα με περιοσσοτερα χρηματα ή αν θες αυτη την προταση που ειναι αρκετα τιμια.

Να σας πω την αλήθεια αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ, το κατά πόσο δηλαδή η ύπαρξη τέτοιων λειτουργιών ειναι κάπου overkill για τη χρήση που σκοπεύω να κάνω και το αν θα άξιζε να αγοράσω κάποια άλλη ψησταρια πιθανόν με λιγότερες λειτουργίες, πιθανόν λιγότερο χωρο ψησιματος αλλά πιο ποιοτική απ την άποψη κατασκευής άρα και μακροζωίας 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Να σας πω την αλήθεια αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ, το κατά πόσο δηλαδή η ύπαρξη τέτοιων λειτουργιών ειναι κάπου overkill για τη χρήση που σκοπεύω να κάνω και το αν θα άξιζε να αγοράσω κάποια άλλη ψησταρια πιθανόν με λιγότερες λειτουργίες, πιθανόν λιγότερο χωρο ψησιματος αλλά πιο ποιοτική απ την άποψη κατασκευής άρα και μακροζωίας 

Πηγαινε μια βολτα να τις δεις απο κοντα, το πρακτικερ εχει και weber. Το entry μοντελο της weber ειναι η Spirit, οποτε δες τις διπλα διπλα και κρινε. 

Δες ποιοτητα του καδου ψησιματος, του καπακιου, το ποσο στιβαρη ειναι, το βαρος της σχαρας, το παχος των υλικων γενικοτερα, οπως επισης και το βαθος κατω απο τη σχαρα, γιατι αν εχει ταψι η maddox πολυ κοντα στους καυστηρες, ισως εχεις περισσοτερες αναφλεξεις απο το σημειο εκεινο, ενω στη weber εχει βαθος, οποτε αναφλεξεις θα εχεις απο τους φλογοκρυπτες μονο.

Δημοσ.

Όντως αυτό θα κάνω θα πάω από κοντά μια βόλτα αύριο να δω τα πιο απλά μοντέλα της weber και πιθανόν να περιμένω ακόμα τις προσφορές τις black friday με την ελπίδα να πάρω κάποιο μοντέλο της εταιρείας χωρίς πλαϊνά μάτια κτλπ. Μου φαίνεται πιο σημαντική η ποιότητα κατασκευής πάρα δυνατότητες που πιθανόν δεν μου είναι και ιδιαίτερα χρήσιμες. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...