bobbyelef Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα σας, θελει να ξεφορτωθει ενας καλος οικογενειακος φιλος τον παλιο του υπολογιστη λογω upgrade στα 500ε(ευγενικη τιμη) χωρις καρτα γραφικων. Τον αγορασα ηδη καθως φαινοταν καλο Deal γενικα. Σκεφτομαι ειτε να τον χρησιμοποιησω για gaming(witcher 3, gta 5, indie games, pubg κτλπ) και σχολη(κωδικας, photoshop, data κτλπ), ειτε να τον πουλησω. Θα ηθελα την γνωμη σας στην περιπτωση οπου τον κρατησω για gaming και σχολη(1080p 144hz λογικα και ισως εχω 2 Monitors) ποια καρτα γραφικων να αγοραζα εως 250+- ευρω για τις παραπανω απαιτησεις - βλεπω μερικα καλα Deals στο skroutz. Στην περιπτωση που το πουλησω, θα ηθελα την βοηθεια σας να προσδιορισω την αξια του ωστε να παραθεσω μια δικαιη τιμη. Ειναι χρησιμοποιημενο αλλα σε αριστη κατασταση και πολυ προσεγμενο. Θα μπορουσα να προσθεσω την παλια μου καρτα asus r9 380 στην πωληση για να ολοκληρωθει το build. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας! Μπορω να απαντησω σε οποιαδηποτε ερωτηση εχετε. Το build: Case: Corsair Graphite 780T λευκο Cpu Intel Core i9-9900KF overclocked στα 4.8 GHz Motherboard: MSI Z390 Gaming Pro Carbon WIFI AC RAM: 4x8 G.Skill DDR4 4133mhz Trident Z Cpu cooler: Corsair H150i SSD: Samsung 960 Pro 512gb, Samsung magician = "GOOD" Psu: Be.quiet DARK Power 11 Pro 750W Platinum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, bobbyelef είπε Τον αγορασα ηδη καθως φαινοταν καλο Deal γενικα. Με γεια. 44 λεπτά πριν, bobbyelef είπε Στην περιπτωση που το πουλησω, θα ηθελα την βοηθεια σας να προσδιορισω την αξια του ωστε να παραθεσω μια δικαιη τιμη. 375 ευρώ. 47 λεπτά πριν, bobbyelef είπε Θα ηθελα την γνωμη σας στην περιπτωση οπου τον κρατησω για gaming και σχολη(1080p 144hz λογικα και ισως εχω 2 Monitors) ποια καρτα γραφικων να αγοραζα εως 250+- ευρω για τις παραπανω απαιτησεις - βλεπω μερικα καλα Deals στο skroutz. 6650 ΧΤ. Sapphire βάλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Αν τον αγόρασες 500 ευρώ, αν κατάλαβα καλά από ότι γράφεις, τότε μάλλον κάπου εκεί ή λίγο ποιό κάτω θα πρέπει να κινηθείς αν θες τον δώσεις για να μην μπείς μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Η τιμη δεν ειναι καλη αλλα ουτε και κακη, με 500 ευρω παιρνεις χρεπι καινουριο. Απο επιδοσεις εισαι οκ, και απλα εχεις πληρωσει το premium ποιοτητας στα υποσυστηματα. η R9 380 ειναι οκ, δεν ξερω αν θα ειχε νοημα να δωσεις λεφτα και παρεις μια midrange σαν την 6650XT. Αν ειναι να βαλεις αλλη παρε καμια 6800 τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Το κουτί είναι πολύ καλό, τα υποσυστήματα ήταν κορυφαία για την εποχή τους αλλά σήμερα από επιδόσεις είναι στο low end~περιπου στα ίδια με AMD r5 5500 του 100ευρου. Στα 500 ευρώ θα εστηνες καλύτερο σύστημα σήμερα με εξαίρεση το κουτί και το τροφοδοτικό(που όμως θα ήταν καινούργιο αλλα δύσκολα platinum). Μια 6600 στα ~180-200ευρω,μια 7600 στα ~230 η 3060 12gb με κάτι περισσοτερο (εάν προτιμάς Nvidia) έχουν λογικά ένα *4-5 επιδόσεις από την r9 380 σου. Υ.γΓνώμη μου είναι εάν καταφερεις να το δώσεις με μικρή χασουρα πουλα το χθες. Προσωπικά ποτέ δεν έχω συναντήσει αγγελία για μεταχειρισμένο PC που να αξίζει τα χρήματα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα