TrAd3MaN Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μπορει σας παρακλω πολυ να μου εξηγησει καποιος γιατι οταν παω να συνδεσω το κινητο μου Nokia 6600 με το PC Suite μεσο υπερυθρων δεν γινεται!!! συνδεεται κανονικα ο υπολογιστης με το κινητο αλλα το Pc Suite μου λεει να δωσω ενα ονομα στο κινητο για να το ξεχωριζει καθε φορα αλλα οτι και να γραψω μου λεει invald name Τι να κανω???Please help me
LupinIII Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Otan sundeeis to kinhto me to PC ,to anagnwrizei san suskeuh?? H NOKIA sunhthws kleidwnei tis uperuthres opote mporei na einai auto to provlhma..(an kai nomizw to 6600 einai xemplokarismeno) To onoma isws na prepei na to dwseis prwta sto kinhto kai meta akrivws to idio kai sto PC suite.. An den xereis ti onoma exei to kinhto sou energopoihse to bluetooth che vale ena alla kinhto me bluetooth na se psaxei..Auto pou tha vrei eisai esu(an den uparxoun alles suskeves BT konta) Dokimases kati tetoio?
billpeppas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δεν έχουν σχέση όσα αναφέρθηκαν. Κανονικά απλώς δίνεις ένα User Friendly Name , για να βλέπεις το κινητό σου στο Browser που εγκαθιστά στο My Computer. Πιθανότατα προβληματική σύνδεση με το PC. ( μεγαλύτερη πιθανότητα να φταίει ο IrDA Adaptor σου ) [ είναι γνωστό ότι έχουν διάφορα προβλήματα οι driver τους , και πολλές φορές πολλοί adaptors δεν συνεργάζονται σωστά με το LogoManager , και το Nokia PC Suite ] Θα πρότεινα να δοκιμάσεις τις τελευταίες εκδόσεις του Nokia PC Suite. Καθώς και να δοκιμάσεις και σε άλλο PC. Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα , πάρε ένα Data Cable για το κινητό σου , για να κάνεις την δουλειά σου σίγουρα , γρήγορα , και απροβλημάτιστα.
TrAd3MaN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 ok ths ts dokimaso ola kai blepoume.Thanks pantos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.